Все надутощекие разглагольщики об уровнях, ниже которого все в сад, или в лучшем случае в жо, где Вы были еще 20 лет назад ? Не заметите , как пройдет несчастных 3-5 лет в разговорах сначала о 1%, которым положено курить сигару в загороднем доме, затем о 0,1%, которым дано докупить еще 5кв м.
А затем все изменится настолько, насколько жалкое человеческое сознание не способно просто представить. Прах Вы, и в прах превратитесь. (Когда ? да скоро уже) жалкое зрелище....
Cricetus cricetus написав:Ну так всего не угадаешь никогда. ....
тренд сейчас очевиден, хуле тут угадывать
Cricetus cricetus написав: Ну так еще 2 года жизни ждать, мучатся этой мыслью, жить не комфортно (относительно, я все-таки в своей живу. хоть и в тесноте).
вы страницу назад писали что "я предпочитаю копить и сдавать" нестыковочка, сам сдает, живет в тесноте и +-30 косарей это так. Тот кому +-30 косарей не деньги может жену дома пол часа искать по всем комнатам
Cricetus cricetus написав: Я готов к тому , что бы потерять эти 20-30 штук, все равно потом, когда нибудь будет дороже.
потерять 30 штук - это на минуточку авто хорошее, видать вы очень хорошо зарабатываете... или говорите что зарабатываете
Продажи новостроек в США в феврале упали до рекордного минимума
Вашингтон. 23 марта. ИНТЕРФАКС-АФИ — Продажи новых домов в США в феврале упали по сравнению с предыдущим месяцем на 16,9% - до 250 тыс. в годовом исчислении, свидетельствуют данные министерства торговли страны. Это минимальное значение показателя за всю историю сбора соответствующих данных. Согласно пересмотренным данным, в январе число реализованных новостроек составило 301 тыс., а не 284 тыс., как сообщалось ранее. Аналитики в среднем ожидали повышения продаж в прошлом месяце с ранее объявленного уровня на 2,1% — до 290 тыс. домов.
Kolop Мерседес не потому мерседес, что весит 1,5 больше корейца. И никаких там надлышковых килограмов нет.
1 Не сприймайте буквально слово надлишкова вага 2 При проектуванні виробу задаються різні параметри , так от там є пунктик який звучить приблизно так: ймовірність виникнення події яка може привести до поломки конструкції При конструюванні продукту який повинен служити максимально довго і максимально надійно , цей пунктик наближається до врахування 100% всіх несприятливих можливостей. Наприклад в житловому будівництві несуча здатність плити перекриття вираховується з параметра навантаження в 400 кг на м2 плити. Порахуйте вагу всього що є у Вас в квартирі і поділіть це на кількість м2 - отримаєте реальне навантаження яке несуть плити .Я припускаю що у Вас в помешканні живе 4 осіб по 70 кг ваги + коли ванна повністю наповнена водою - ще 100 кг + холодильник-шафа-телевізор ще 500 і живете Ви в помешканні в 60 м2 Таким чином розрахункове навантаження = 60 х 400 = 24 000 кг ___________реальне навантаження=________4 х 70 + 600 = 880 кг Коефіцієнт використання_______________= 880 / 24 000 = 3,7% (30 кратний запас) Звичайно можна спростити в 10 разів( і одночасно здешевити в 2 рази ) конструкцію , але при цьому при вході в приміщення потрібно буде надягати на Вас обмежувач який не позволить зібратись одночасно всім мешканцям квартири на площі меншій ніж 10м2 Якщо Вас це влаштовує - можемо поекспериментувати 3 Покращенні споживчі характеристики досягаються не тільки за рахунок зміни ваги конструкції , але й за рахунок використання кращих ( читай дорожчих ) комплектуючих матеріалів.
Я думаю что те конструкции в жилищном строительстве имют меньшую добавленную стоимость чем конструкции / узел достаточно качественного авто (мерседес, бмв, тойота, фольксваген и тд - не таврия в смысле).
Додану вартість - так , по причині а) - податкове законодавство б) - вся додана вартість виготовляється в нашій державі , а тому дивись п а
Если я как покупатель не имею стредств у Вас купить жилье то Вы конструкции не купите по завявленной Вам стоимости - у Вас средств не будет. Или продавцам конструкций или Вам придется снизить норму прибыльности. Я мог купить потому что у меня был источник денег - в виде банка - между прочим таких же платных денег как и у Вас. Да и налоги я тоже плачу.
А в цьому абзаці зосередженна найосновніша помилка всіх тут присутніх. Чомусь вони вважають що падіння доходів в галузі в якій зайнято 600 000 осіб ( до кризи ) і приблизно 400 000 - зараз - не вплинуть на їх доходи . Зрозумійте , будівництво - крім енергоресурсів - практично на 100% - цодана вартість яка отримана в державі , а додана вартість в державі - це доходи мешканців держави - тобто Вас. Порівняйте продаж мерседеса митна вартість + митні податки+ доходи продавця = ціна Де митна вартість - це не наші доходи і тому з держави з 60 000 доларів - вивозять 40000 І та сама квартира вартістю в 60 000 доларів - де енергоносії - закупили ( аналог митної вартості для мерседеса ) це десь 10 000 доларів , а всі остальні 50 000 - це доходи які розподіляються між споживачами цієї держави , в тому числі і у вигляді закупівлі Ваших товарів і послуг.
Квартира в 9-ти поверховому будиночку це не мерседес. А э ше б/у мерседеси вартість яких на порядок нижча.
Є така штука - називається ціна , а ціна - виражається в грошах , а одиниця грошей - це еквівалент одиниці Вашої праці в порівнянні з одиницею праці інших . Таким чином Якщо вартість товарів різного призначення - однакова , значить складність їх виготовлення - однакова
Пункт 1-й - не сприймаю
Пункт 2-й - ось тут ви вже починаєтє буквально спримати пункт 1-й
Пункт 3-й - ось тут будівельників ніхто не хоче образити. Але. Питання зараз не зменшити доходи будівельників, а залишити бодай яку частину доходів споживачам. З одної сторони - існуючий ринок нерухомості спотворює розвиток держави - тому що та прибутковість яка отримувалася на ринку нерухомості робить не вигідними інші види діяльності. З іншої сторони будівельники в змозі залишити рівень своїх доходів зберігаючи рівень прибутковості шляхом зниження собівартості. Ось про це не дуже й говорять. А говорять в нас матеріали дорогі і нічого ми зробити не можемо. Чому Ви мені (покупцю) про це кажете, а не кажете на переговорах коли обговорюєте закупівлю матеріалів?
Тепер про ту саму машину мерседес. Я не знаю яка там зараз з митнецею ситуація, але ну точно ше в 2008 році обов"язкові платежі становили десь біля 45% від вартості імпортованої машини (мито 25%, акциз в залежності від ріку та двигуна + ПДВ). Тобто тут пів машини зразу в бюджет. При цьому компанії конкурують між собою за кращі якості автомобіля, що дійсно має відображення.
Нажаль будівельна галузь наша робить все те що Ви кажете відносно доходів задіяних там людей і податків тільки в теорії. В нас доля заробітних плат в собівартості - я не думаю шо аналогічна західним будівельним компаніям. Податки кажете сплачуєте, а з якого прибутку? Якщо існує маса недобудов, квартири яких були вже реалізовані на етапі котлована по цінам ринку нерухомості з хорошою кон"юктурою, а добудувати не можуть ! Так це ми несем Вам гроші перший раз щоб придбати і погоджуємося на Вашу ціну та аргументацію, а потім другий раз з наших же податків будівельним компаніям держава допамагає чи то в вигляді конкретної програми, чи то в вигляді звільнення від конкретного податку, чи то при спрощенні контрольних умов що в наших умовах не може не позначитись на якості. Питання а чому іншим галузям так не допомагають?
Пс: а чого Ви витрати на товар, який створюється в Україні, відображаєте в доларах?
Востаннє редагувалось Kolop в Сер 23 бер, 2011 18:15, всього редагувалось 1 раз.
kravchuk14 написав:- не беруть - кто небереть, учителка - че не береть, бо денег нет
а пачему у "учителки" нема денех? патамушта родители сынули не занесли взятку, бо бизнес "на ларьках" скис
а растишки не верят, шо фсе в Импорт упиралось, все это бывшее призрачное благосостояние
прадаваны - сливай воду дальше токма хуже все темпы роста стоимости жизни, опережают темпы роста реальных доходов, и опережают тепмы падения бетона тройной капец
А затем все изменится настолько, насколько жалкое человеческое сознание не способно просто представить. Прах Вы, и в прах превратитесь. (Когда ? да скоро уже) жалкое зрелище....
До меня дошло !!! У нас в стране всё дутое хотя не смешно... Продукты - в полтора раза дороже чем в европе! Бетон в 2-3 раза дороже чем в мире. Машины - новый фольц поло стоит в германии 6.5 тыс евро - у нас 17 к уе! В 2 РАЗА выше. Вот поэтому строители покупают материалы в 2-3 раза дороже чем они должны стоять !!! Вот вам и себестоимось в 500уе. А реально она 200 максимум!!! А всё почему? А потому что при власти одни п***!!! А те кто имеет крупный бизнес = ВЛАСТЬ РАБОТАЮТ ПО ПРИНЦИПУ хочу мнооооого бабла!!! ВОТ И ДУЮТСЯ ЭТИ ПУЗЫРИ... Знаете - единственное у нас дешевле чем в европе и почти во всём мире - ЗАРПЛАТЫ Они у нас в 10 раз в среднем меньше!!! Вот тут мы лидеры. Слава Украине! на самом деле обидно до слёз "...-мне за державу обидно." (с)"Белое солнце пустыни"