Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 544545546547548 ... 1543>
Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 16:22

Kolop[quote="915361:Kolop написав:
  centrobud написав:Kolop
где вы видели мерседесы за 350т. грн? Для тех семей, что работают в Киеве, а не занимаются эту сумму на квартиру вполне можно осилить за 5-6 лет

А по чему именно 350 т грн? За 43 т дол можно купить мерседес. В Укравто можно новую цешку купить за 30 евро. Но нада быть ДД шоб на укравто покупать (цены как у наших строителей - видно из-за себестоимости :D ).

Так вот про себестоимость мерса - я могу понять. Про себестоимость дома много квартирного так шо токо 1-2% претендовать могут - не могу понять про себестоимость. Нада с ней шото делать. (тут на ветке исписано уже про себестоимость милион листов).

Пс: строители на мерседесах - это образное выражение. Я имел ввиду что из-за себестоимости дома золотые выходят, раз 1-2% на них токо претендовать могут. Значит токо избранные занимаются таким бизнесом.

Я бачу що море дописувачів путають бога і грішне , але на деякі ідеї ці опуси підштовхують.
Отже
Проблема в тому що основна маса плутає затрати які потрібно понести для виготовлення товару який повинен безперебійно і бажано з мінімальною кількістю ремонтів служити 100 і більше років з затратами на виготовлення товару з аналогічною фкнкцією використання , але з терміном служби в 5-10-20 років.
Так от
В Африці - житлом служить набір пальмових гілок - вартість виготовлення м2=вязці бананів
В армії - житлом служить палатка , вартість м2 - 100 грн , термін служби 5 років
В Монголії - юрта , вартість м2 - 500 грн ,термін служби близько 10 років

Тепер про ідею
Я в стані запропонувати житло в якому витрати на опалення будуть дорівнювати витратам в сучасному будинку , термін спорудження - до 3 місяців , термін експлуатації - 10 років , вартість оренди м2 на 5 років =200 доларів( при оплаті відразу за весь термін) або 300( 5 за метр х 60 місяців) + комунальні платежі з орендаря або 350 доларів за квадрат - продаж у власність.
Відразу попереджаю , це буде каркасний одно/двоповерховий спарений( неоднократно :D ) будиночок , каркас - деревяні бруски , утеплювач - пінопласт , зовнішня сторона- пластикова вагонка , внутрішня - гіпсокартон , підлога - ламінат , двері - картонні під дерево , опалення - парапетний котел

То як Вам ця Таврія замість якогось китайця від Будівельника - підходить , чи все таки Ви б хотіли :
замість пінопластових стін___________________________________ - бетон/цегла ,
замість пластикової вагонки ____________- короїд чи хоча б рівну штукатурку ,
замість гарантованих 10 років експлуатації _______________________- 100 років
замість ламінату за 40 грн м2____________________________________від 80
Всього________________________350 доларів м2______________700 доларів м2

Так що зрозуміли чому житло дороге , чи ні ?

Будивельник, я за этой веткой слежу с конца 2008 года.
Я таки знал что Вы появитесь как-только появиться в чьем-то посте разговор про себестоимость.
Я знаю что у Вас есть достаточно серъезная аргументация на предмет себестоимости.
Но Я как покупатель потенциальный не согласен с Вашей себестоимостью. А Вы небудете согластны со стоимостью всех необходимых Вам материалов для строительства через некоторое время - если я как потенциальный покупатель не буду согласен с Вашей ценой метра.

По поводу Юрт, палаток и тд и тп.
Мы там о мерседесе а не о таврии говорили.
Как по мне то создать 8-ми цилиндровый мотор с мощностью 500 лс и расходом смешаным ну пусть 18 литров, достаточной надежностью (тысяч на 500000 мин без-ремонтной езды) - будет сложнее чем стену из кирпича построить.

Зверніть увагу - я ніде не розповідаю що юрту побудувати складніше ніж 9 поверховий.
Та й не про це річ
Річ в тому що споживчі якості будь якого товару з повітря не беруться , тому я можу будувати в рази дешевше ніж зараз при одній умові
За рахунок погіршення споживчих якостей.
Критерії цього погіршення я Вам привів - найголовніший з них - термін експлуатації , тобто:
Житло дороге не тому що хтось спеціально накручує собівартість , а тому що на це є море обєктивних причин , одна з яких - підвищенна витрата матеріалів з надлишковими параметрами по терміну служби і надійності.
До речі , мерседес тому і мерседес , що важить в 1,5 рази більше від корейця і ці надлишкові кілограми виникли виключно внаслідок надлишкової надійності конструкції , тому мерседес в 1,5 рази дорожче коштує , але в 3 рази довше може експлуатуватись
Так само і з житлом.
На ринку є море конструкцій , які дешевші від традиційних , тіж самі швидкомонтовані з сендвіч панелей , але ці конструкції при 30% знижці на виготовлення мають погіршені параметри як по терміну ( до 10-15 років ) так і по якості експлуатації.

До речі , зверніть увагу , я привів конкретну пропозицію по будівництві по 350 доларів за м2 але не традиційної конструкції - побачимо чи хтось з тут присутніх цим зацікавиться.
Мій прогноз - що цікавитись не будуть , а все тому , що мріють отримати мерседес по ціні таврії .
Мріяти - можна , отримати - не вдасться
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 16:24

Андрей_В написав:
  ВИТУС написав:и поэт с тебя тоже никудышний

поэтами рождаются
а вот экономистами, грамотно раскладывающими по полкам ситуацию на РН - становятся(это не о тебе, в риалторы идут не от ума, а от недостатка, знаний и умений, шо ли бо Делать по настоящему, а не моск полоскать аленям и замки открывать перед клиентом :lol: )

так ты еще и экономист :?: еще и грамотно раскладываешь :?: и прям по полочкам :?:
а что раскладываешь :?:

П.С. и экономист с тебя никудышний :!: больше 10000 сообщений ( и это только под этим ником) -абсолютно ни о чем не говорит.Точнее говорит что очень дофигища времени торчиш на форуме и дрочишь тут хренятину всякую и мнишь из себя "экономиста" :!:
ВИТУС

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 16:27

Соскин: Украина на грани внешнего и внутреннего дефолта. Денег нет. Пенсионный фонд - банкрот
Пт, 16 янв 2009 00:11:00

«Монетный двор Украины не перестает в три смены работать и печатать деньги. Мы на грани галопирующей инфляции. Все помнят инфляцию 1992-1993 годов. В этом году будет еще хуже», – об этом во время круглого стола «Проведение в Украине реформы местного самоуправления и реформы избирательного законодательства в соответствии с требованиями европейской интеграции» во Львове заявил директор Института трансформации общества Олег Соскин.

«Украина на грани внешнего и внутреннего дефолта. Денег нет. Пенсионный фонд - банкрот», – заявил эксперт.

По его словам, в январе 2009 года не выплачены пенсии 7 млн пенсионерам Украины, государственный бюджет за январь выполнен лишь на 14%.
«Государственного бюджета фактически нет. Все экономические и финансовые рычаги исчерпаны», – добавил Соскин.

Он подчеркнул, что ситуация в государстве является крайне опасной.

16.09.2010
Украина полностью живет в долг. Это дефолт
Украина сегодня полностью живет в долг. Это фактически дефолт. Мы не можем больше обслуживать государственный долг. То есть, именно государство Украина является самым основным должником. Пока что МФВ дает нам деньги, но это очень опасно. В 2008-2009 мы взяли 9 млрд. И теперь правительство намеренно взять в целом 15 млрд. И тогда Украина будет окончательным банкротом. Ведь нет таких золотовалютных запасов у Украины, чтобы отдавать эти кредиты.

Цифра долга просто страшная. Внешний долг, который включает как государственный, так и корпоративный и банковский, составляет 102 млрд. 834 млн. И уже сегодня наша экономика не способна самостоятельно функционировать.
Опубліковано Олег Соскін о 5:09

Господин Соскин пишет про дефолт уже третий год, почти каждый месяц. При таком подходе шансы оказаться один раз правым, конечно, увеличиваются. :mrgreen:
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 16:27

Андрей_В написав:
  Vinipooh написав:Расцвела черемуха, да средь бела дня,
А моя риэлторша бросила меня,

заценил :lol:

Наступила осень,
Нет уже листОв.
И бубнят уныло
Рылы из кустов. :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 16:31

Cricetus cricetus
В 2009 МВФ денег начал давать.Вот и избежали дефолта.В этой статье Соскин объясняет-почему не дадут очередной транш-и МЫ в пролёте!
sesk

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 16:31

А ещё ведь будет хуже
Им говорят
Но мозги в бетоне
Их держат :)
obval

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 16:40

budivelnik написав:
  Kolop[quote="915361:Kolop написав:
  centrobud написав:Kolop
где вы видели мерседесы за 350т. грн? Для тех семей, что работают в Киеве, а не занимаются эту сумму на квартиру вполне можно осилить за 5-6 лет

А по чему именно 350 т грн? За 43 т дол можно купить мерседес. В Укравто можно новую цешку купить за 30 евро. Но нада быть ДД шоб на укравто покупать (цены как у наших строителей - видно из-за себестоимости :D ).

Так вот про себестоимость мерса - я могу понять. Про себестоимость дома много квартирного так шо токо 1-2% претендовать могут - не могу понять про себестоимость. Нада с ней шото делать. (тут на ветке исписано уже про себестоимость милион листов).

Пс: строители на мерседесах - это образное выражение. Я имел ввиду что из-за себестоимости дома золотые выходят, раз 1-2% на них токо претендовать могут. Значит токо избранные занимаются таким бизнесом.

Я бачу що море дописувачів путають бога і грішне , але на деякі ідеї ці опуси підштовхують.
Отже
Проблема в тому що основна маса плутає затрати які потрібно понести для виготовлення товару який повинен безперебійно і бажано з мінімальною кількістю ремонтів служити 100 і більше років з затратами на виготовлення товару з аналогічною фкнкцією використання , але з терміном служби в 5-10-20 років.
Так от
В Африці - житлом служить набір пальмових гілок - вартість виготовлення м2=вязці бананів
В армії - житлом служить палатка , вартість м2 - 100 грн , термін служби 5 років
В Монголії - юрта , вартість м2 - 500 грн ,термін служби близько 10 років

Тепер про ідею
Я в стані запропонувати житло в якому витрати на опалення будуть дорівнювати витратам в сучасному будинку , термін спорудження - до 3 місяців , термін експлуатації - 10 років , вартість оренди м2 на 5 років =200 доларів( при оплаті відразу за весь термін) або 300( 5 за метр х 60 місяців) + комунальні платежі з орендаря або 350 доларів за квадрат - продаж у власність.
Відразу попереджаю , це буде каркасний одно/двоповерховий спарений( неоднократно :D ) будиночок , каркас - деревяні бруски , утеплювач - пінопласт , зовнішня сторона- пластикова вагонка , внутрішня - гіпсокартон , підлога - ламінат , двері - картонні під дерево , опалення - парапетний котел

То як Вам ця Таврія замість якогось китайця від Будівельника - підходить , чи все таки Ви б хотіли :
замість пінопластових стін___________________________________ - бетон/цегла ,
замість пластикової вагонки ____________- короїд чи хоча б рівну штукатурку ,
замість гарантованих 10 років експлуатації _______________________- 100 років
замість ламінату за 40 грн м2____________________________________від 80
Всього________________________350 доларів м2______________700 доларів м2

Так що зрозуміли чому житло дороге , чи ні ?

Будивельник, я за этой веткой слежу с конца 2008 года.
Я таки знал что Вы появитесь как-только появиться в чьем-то посте разговор про себестоимость.
Я знаю что у Вас есть достаточно серъезная аргументация на предмет себестоимости.
Но Я как покупатель потенциальный не согласен с Вашей себестоимостью. А Вы небудете согластны со стоимостью всех необходимых Вам материалов для строительства через некоторое время - если я как потенциальный покупатель не буду согласен с Вашей ценой метра.

По поводу Юрт, палаток и тд и тп.
Мы там о мерседесе а не о таврии говорили.
Как по мне то создать 8-ми цилиндровый мотор с мощностью 500 лс и расходом смешаным ну пусть 18 литров, достаточной надежностью (тысяч на 500000 мин без-ремонтной езды) - будет сложнее чем стену из кирпича построить.

Зверніть увагу - я ніде не розповідаю що юрту побудувати складніше ніж 9 поверховий.
Та й не про це річ
Річ в тому що споживчі якості будь якого товару з повітря не беруться , тому я можу будувати в рази дешевше ніж зараз при одній умові
За рахунок погіршення споживчих якостей.
Критерії цього погіршення я Вам привів - найголовніший з них - термін експлуатації , тобто:
Житло дороге не тому що хтось спеціально накручує собівартість , а тому що на це є море обєктивних причин , одна з яких - підвищенна витрата матеріалів з надлишковими параметрами по терміну служби і надійності.
До речі , мерседес тому і мерседес , що важить в 1,5 рази більше від корейця і ці надлишкові кілограми виникли виключно внаслідок надлишкової надійності конструкції , тому мерседес в 1,5 рази дорожче коштує , але в 3 рази довше може експлуатуватись
Так само і з житлом.
На ринку є море конструкцій , які дешевші від традиційних , тіж самі швидкомонтовані з сендвіч панелей , але ці конструкції при 30% знижці на виготовлення мають погіршені параметри як по терміну ( до 10-15 років ) так і по якості експлуатації.

До речі , зверніть увагу , я привів конкретну пропозицію по будівництві по 350 доларів за м2 але не традиційної конструкції - побачимо чи хтось з тут присутніх цим зацікавиться.
Мій прогноз - що цікавитись не будуть , а все тому , що мріють отримати мерседес по ціні таврії .
Мріяти - можна , отримати - не вдасться

Мерседес не потому мерседес, что весит 1,5 больше корейца. И никаких там надлышковых килограмов нет. Там наоборот идет развитие материалов всторону большей прочности и меньшего веса. Не вес там стоимость определяет а технологии - на которые надо потратить время и деньги что бы результата достичь. Деньги такие же заемные. Налоги тоже. Кстати когда мерседес делают то зарабатывают в том числе и на ваши метры :D
Я думаю что те конструкции в жилищном строительстве имют меньшую добавленную стоимость чем конструкции / узел достаточно качественного авто (мерседес, бмв, тойота, фольксваген и тд - не таврия в смысле).

Вы оперируете стоимостью конструкций. Если я как покупатель не имею стредств у Вас купить жилье то Вы конструкции не купите по завявленной Вам стоимости - у Вас средств не будет. Или продавцам конструкций или Вам придется снизить норму прибыльности. Я мог купить потому что у меня был источник денег - в виде банка - между прочим таких же платных денег как и у Вас. Да и налоги я тоже плачу.

Квартира в 9-ти поверховому будиночку це не мерседес.
А э ше б/у мерседеси вартість яких на порядок нижча.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 16:51

ВИТУС написав:
  Андрей_В написав:
  ВИТУС написав:и поэт с тебя тоже никудышний

поэтами рождаются
а вот экономистами, грамотно раскладывающими по полкам ситуацию на РН - становятся(это не о тебе, в риалторы идут не от ума, а от недостатка, знаний и умений, шо ли бо Делать по настоящему, а не моск полоскать аленям и замки открывать перед клиентом :lol: )

так ты еще и экономист :?: еще и грамотно раскладываешь :?: и прям по полочкам :?:
а что раскладываешь :?:

П.С. и экономист с тебя никудышний :!: больше 10000 сообщений ( и это только под этим ником) -абсолютно ни о чем не говорит.Точнее говорит что очень дофигища времени торчиш на форуме и дрочишь тут хренятину всякую и мнишь из себя "экономиста" :!:

я то хоть шо то раскладываю и из моих тысяч сообщений, можно хоть шо то, но вытянуть полезное(остальное флуд и подкалывания растишек)))

а из твоих 700 все похожи один на один - пришел, пустил газы в воду, ушел :lol:
КПД = 0,000%)))
надо бы тебе подтянуться, а то в АН перестанут з/п вобще платить :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 17:11

Kolop
Мерседес не потому мерседес, что весит 1,5 больше корейца. И никаких там надлышковых килограмов нет.

1 Не сприймайте буквально слово надлишкова вага
2 При проектуванні виробу задаються різні параметри , так от там є пунктик який звучить приблизно так:
ймовірність виникнення події яка може привести до поломки конструкції
При конструюванні продукту який повинен служити максимально довго і максимально надійно , цей пунктик наближається до врахування 100% всіх несприятливих можливостей.
Наприклад в житловому будівництві несуча здатність плити перекриття вираховується з параметра навантаження в 400 кг на м2 плити. Порахуйте вагу всього що є у Вас в квартирі і поділіть це на кількість м2 - отримаєте реальне навантаження яке несуть плити .Я припускаю що у Вас в помешканні живе 4 осіб по 70 кг ваги + коли ванна повністю наповнена водою - ще 100 кг + холодильник-шафа-телевізор ще 500 :D і живете Ви в помешканні в 60 м2
Таким чином розрахункове навантаження = 60 х 400 = 24 000 кг
___________реальне навантаження=________4 х 70 + 600 = 880 кг
Коефіцієнт використання_______________= 880 / 24 000 = 3,7% (30 кратний запас)
Звичайно можна спростити в 10 разів( і одночасно здешевити в 2 рази ) конструкцію , але при цьому при вході в приміщення потрібно буде надягати на Вас обмежувач який не позволить зібратись одночасно всім мешканцям квартири на площі меншій ніж 10м2 :D
Якщо Вас це влаштовує - можемо поекспериментувати :D
3 Покращенні споживчі характеристики досягаються не тільки за рахунок зміни ваги конструкції , але й за рахунок використання кращих ( читай дорожчих ) комплектуючих матеріалів.
Я думаю что те конструкции в жилищном строительстве имют меньшую добавленную стоимость чем конструкции / узел достаточно качественного авто (мерседес, бмв, тойота, фольксваген и тд - не таврия в смысле).

Додану вартість - так , по причині
а) - податкове законодавство
б) - вся додана вартість виготовляється в нашій державі , а тому дивись п а :D
Если я как покупатель не имею стредств у Вас купить жилье то Вы конструкции не купите по завявленной Вам стоимости - у Вас средств не будет. Или продавцам конструкций или Вам придется снизить норму прибыльности. Я мог купить потому что у меня был источник денег - в виде банка - между прочим таких же платных денег как и у Вас. Да и налоги я тоже плачу.

А в цьому абзаці зосередженна найосновніша помилка всіх тут присутніх.
Чомусь вони вважають що падіння доходів в галузі в якій зайнято 600 000 осіб ( до кризи ) і приблизно 400 000 - зараз - не вплинуть на їх доходи .
Зрозумійте , будівництво - крім енергоресурсів - практично на 100% - цодана вартість яка отримана в державі , а додана вартість в державі - це доходи мешканців держави - тобто Вас.
Порівняйте продаж мерседеса
митна вартість + митні податки+ доходи продавця = ціна
Де митна вартість - це не наші доходи і тому з держави з 60 000 доларів - вивозять 40000
І та сама квартира вартістю в 60 000 доларів - де енергоносії - закупили ( аналог митної вартості для мерседеса ) це десь 10 000 доларів , а всі остальні 50 000 - це доходи які розподіляються між споживачами цієї держави , в тому числі і у вигляді закупівлі Ваших товарів і послуг.
Квартира в 9-ти поверховому будиночку це не мерседес.
А э ше б/у мерседеси вартість яких на порядок нижча.

Є така штука - називається ціна , а ціна - виражається в грошах , а одиниця грошей - це еквівалент одиниці Вашої праці в порівнянні з одиницею праці інших .
Таким чином
Якщо вартість товарів різного призначення - однакова ,
значить складність їх виготовлення - однакова :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 23 бер, 2011 17:16

Cricetus cricetus написав:Ну значит к 40-ка накопят. И купят или себе или детям. А не накопят, будут снимать всю жизнь. Как кому нравится. Я предпочитаю накопить и сдавать. Так и будет, у одной части населения (процентов 40-50%) - 90 % квартир. Остальные будут снимать. как в Европе, тут так же писали примерно.

да и не против никто... был .... до 2008 года. Работатьнадалучче, лумпены на метро, у кого нет миллиарда едет в сад....(сами знаете) И не кузюкали риэлтора-спикуля проблемы училки-инженера.
А тут бацццц и начали мыслить:
- не беруть
- кто небереть, учителка
- че не береть, бо денег нет
- хуле так дорого, кому строили
(тут вы уходите от логической цепочки)
- так и не нужно всем продавать, хватит и 2-5% населения (то есть нафиг училку-инженера)
- и опять по новой, а хуле эти 5% не берут, неужели у них есть

ПС: По вопросу "почему не берут?" строители и риэлторы пришли к потенциальным покупанам и опять пытаются втереть про работать нуна лучше
kravchuk14

#<1 ... 544545546547548 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє