|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 25 бер, 2011 17:31
Енот написав: budivelnik написав:Енот Вот сразу видно что неопытный вы все еще посетитель Форума Вы зачем то пытаетесь дискутировать с Будивельников как будто он вменяемый человек с логикой и более менее открытым мышлением. Это системная ошибка уважаемый JDE ему делает регулярные допросы с фактами и цифрами ( можно назвать это процесс лоботомией). И там четко видно, если кто раньше не видел, что Будивельник тупо троллит на заданную тему.... бессвязный набор букаф и время от времени взрывы эмоций. У меня, на пример , нет времени читать его простыны. Зачем ? А JDE и Адрею В нужно за вредность на молоко доплачивать
1 Ліки вони завжди гіркі , тому Ви мене й боїтесь , як лікара який Вас від мрій лікує. Цифр крім: Шеф усьо прапало , усьо украли до насУ Вас не має , а тому аргументовано протистояти мені Ви не можете , а емоції - так емоціями і залишились. 2 Зверніть увагу що ні Андрій , ні JDE мене зайвий раз не чіпають , а все тому що за останній час їх позиція плавно перепливає на мій бік , суперечки щодо вигідності депо в порівнянні з нерухомістю , чи собівартості будівництва - не в рахунок. Андрій рік тому назад мріяв про те що завтра прийдуть якісь міфічні забудовники і набудують канадських будиночків по 200-300 доларів квадрат . Мрія пройшла , канадські будиночки якщо і будують то по ціні 500-700 + земля , а по такій ціні краще вже бетон/цегла. JDE рік тому назад мріяв що полежить 20000 доларів на депо під 30% в 2009 , 25% в 2010 і 20% в 2011 , перетворяться ці 20 000 в 20 000 + 30%)+25%)+20%=45000 і ціни за цей час опустяться до цих самих 45000 ( 80 000 -20%) -20%)-15%=45000 , але і тут не вийшло , а намалювалась (20000 + 20%)+15%)+5%=29-30000 і ціна як була 80 000 так і залишилась Так що думайте деколи , може не завжди праві ті , кого так приємно читати.
Вы до сих пор не поняли почему вас не долбят на каждом углу некоторые форумчане Есть пословица: не чіпай лайна, щоб не смерділо....  эх ,пан Будивельник, вашу энергию да в мирное русло. Лучше бы вы дома свои строили , а не тут клоуном подрабатывали 
На превеликий жаль - Ви праві , клоун я тут для 99% ( і Ви в їх числі ), але з іншого боку я поважна людина для 1% ( і Ви не в їх числі ) і від цього 1% я отримую як позитив так і кошти в розмірі від 20000-30000 грн в місяць . Так що питання тут не в тому хто клоун 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 25 бер, 2011 17:32
Андрей_В написав: убийца эфира написав:анталия не шенген
логики не улавливаю если для отдыха, то шенген, это минус, с визами возня лишняя ежели цель работа, бизнес, учеба детей итпитд, то испания не та страна
вы же умный человек... барыга непобоюсь этого слова  при покупке недвиги в испании или вид на жительство или шенген мультивиза на 180 дней в году всем членам семьйи
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 бер, 2011 17:39
budivelnik написав:тут не логічно . Які причини ? Грошей менше не стало , подивіться як на ВВП , так і на грошову масу чи розмір заощаджень в банках на депозитах ( при одночасному зменшенні боргу населення перед банками в вигляді зменшення крпедитів)
по депо все так же как и до кризиса примерно(курс нужно учесть) + повысилась склонность к сбережению(народ меньше тратит, больше откладывает на черный день) + в последняе время банально реляции геолоха по поводу возврата денех в БС - народ почувствовал стабильность(шож, наступать на грабли национальная забава))) самое главное, в том шо не покупают, это банально денех НЕТ, либо просто откладывают покупку в связи с неопределенным будущим бизнеса, доходов, итп да и просто, многие понимают, шо банально Дорого и Неоправдано Дорого + аренда дешевле все равно выходит это все в комплексе и тянет кол сделок и цену вниз
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 бер, 2011 17:42
убийца эфира написав:при покупке недвиги в испании или вид на жительство или шенген мультивиза на 180 дней в году всем членам семьйи
дык я поэтому и сказал, шо может страна не та для этого? Болгария вроде то же самое, ежели для визы и вида на жительство, и дешевле Намного иль не так?
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 бер, 2011 17:45
Шеф усьо прапало , усьо украли до насУ Вас не має , а тому аргументовано протистояти мені Ви не можете , а емоції - так емоціями і залишились. 2 Зверніть увагу що ні Андрій , ні JDE мене зайвий раз не чіпають , а все тому що за останній час їх позиція плавно перепливає на мій бік , суперечки щодо вигідності депо в порівнянні з нерухомістю , чи собівартості будівництва - не в рахунок. Андрій рік тому назад мріяв про те що завтра прийдуть якісь міфічні забудовники і набудують канадських будиночків по 200-300 доларів квадрат . Мрія пройшла , канадські будиночки якщо і будують то по ціні 500-700 + земля , а по такій ціні краще вже бетон/цегла. JDE рік тому назад мріяв що полежить 20000 доларів на депо під 30% в 2009 , 25% в 2010 і 20% в 2011 , перетворяться ці 20 000 в 20 000 + 30%)+25%)+20%=45000 і ціни за цей час опустяться до цих самих 45000 ( 80 000 -20%) -20%)-15%=45000 , але і тут не вийшло , а намалювалась (20000 + 20%)+15%)+5%=29-30000 і ціна як була 80 000 так і залишилась Так що думайте деколи , може не завжди праві ті , кого так приємно читати.[/quote] Вы до сих пор не поняли почему вас не долбят на каждом углу некоторые форумчане Есть пословица: не чіпай лайна, щоб не смерділо....  эх ,пан Будивельник, вашу энергию да в мирное русло. Лучше бы вы дома свои строили , а не тут клоуном подрабатывали  [/quote] На превеликий жаль - Ви праві , клоун я тут для 99% ( і Ви в їх числі ), але з іншого боку я поважна людина для 1% ( і Ви не в їх числі ) і від цього 1% я отримую як позитив так і кошти в розмірі від 20000-30000 грн в місяць . Так що питання тут не в тому хто клоун  [/quote] да не придумывайте вы новых мифов несколько человек тут явно могут купить некую недвигу в киеве в районе 80-150 т $. Я в том числе. Не примете за вые..боны. Честно. По текущему доходу это вопрос месяцев, а не лет. Те самые преславутые 1% Среди них ваших фанатов не сильно много наблюдается. Ибо с калькулятором дружат и глаза открыты. Ваши простыни подходят для сильно сильно аматоров и сильно сильно на короткий промежуток времени. Не стройте из себя мессию на распятии  Это смешно получается. 
-
Енот
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 бер, 2011 17:54
Андрей_В написав: убийца эфира написав:при покупке недвиги в испании или вид на жительство или шенген мультивиза на 180 дней в году всем членам семьйи
дык я поэтому и сказал, шо может страна не та для этого? Болгария вроде то же самое, ежели для визы и вида на жительство, и дешевле Намного иль не так?
Румыния и Болгария не вступят в Шенгенскую зону в марте 2011 года, как предполагалось ранее. Против этого выступили Германия и Франция, сообщает во вторник Радио "Свобода". Для принятия решения о вступлении необходимо согласие всех стран Евросоюза. а у меня куча друзей курятники в Болгарии по 20 000 евро попокупали  в испании родственники.... им же и здать можно и приезжать когда нада савмим жить...
-
Унуноктий
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 бер, 2011 18:01
http://kiev.pravda.com.ua/news/4d8c866824699/ Ріелтори заявляють про зниження цін на столичну нерухомість з приходом весни. Як пише Кievpress.net з посиланням на Лігабізнесінформ, вартість двохкімнатних квартир в "хрущовках" практично зрівнялася з повноцінними однокімнатними квартирами в сучасних будинках. Тим часом, усе більше покупців ідуть на первинний ринок, що, безумовно, знижує обсяги вторинного ринку. За словами аналітика Союзу фахівців з нерухомості Всеволода Жоголєва, дешевшають практично всі райони й типи житла. При цьому найбільші темпи зниження спостерігаються в наближеній до центра територіальній зоні. За даними асоціації, вартість квартир з усередненими параметрами в Києві на 18 березня становила: - однокімнатна квартира в будинку готельного типу - $52 тисячі 246; - стандартна однокімнатна квартира - $71 тисячу 204; - двокімнатна квартира - $96 тисяч 861; - трикімнатна квартира - $129 тисяч 179. Середня вартість 1-кімнатної квартири (середнє значення цін, пропонованих власниками й ріелтерами) у березні практично не змінилася й становить 55 тис. у.о. (у лютому цей показник досягав 56 тис. у.о.). Водночас аналітик компанії "SV Development" Сергій Костецький заявив, що протягом цього місяця ціни на житлі стояли на місці. "Зниження цін можна бачити тільки якщо дивитися на ціну пропозиції, а от ціна реальних угод навіть трохи зросла", - відзначив він. Тим часом аналіз цін пропозиції в базах оголошень показує яскраво виражене зниження, відзначає видання. Так, згідно даним бази оголошень "Авізо", ціни, пропоновані продавцями за 1-кімнатні квартири знизилися в середньому на 1484 у.о., за 2-кімнатні - 3948 у.о., 3-кімнатні - 1350 у.о. (за період з 8 по 23 березня).
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 бер, 2011 18:09
Продажа люксовых подземных бункеров выросла на 1000 процентов А в американских компаниях, занимающихся продажей бункеров на случай конца света, продажи с 20 процентов подскочили до гигантской цифры в 1000 процентов. «Северо-Западная система убежищ», которая предлагает убежища по цене от 200 тысяч до 20 миллионов переживает рост продаж на 70 процентов со времён начала восстаний на Ближнем Востоке, а землетрясение в Японии только подстегнуло интерес к их услугам. Сейчас забронировано уже 12 убежищ, хотя обычно компания продаёт 4 убежища в год. « Рост продаж подскочил до небес, до того уровня спроса, когда мы уже начинаем испытывать проблемы с его удовлетворением», говорит владелец компании Кевин Томпсон. Полностью http://mixednews.ru/?p=4911
-
Joker
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 бер, 2011 18:25
такие бункера можно покупать хоть за лимьон. Оплата 100% после армагедонца.
-
Ukrnalogi
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 бер, 2011 18:27
Joker написав:Продажа люксовых подземных бункеров выросла на 1000 процентов А в американских компаниях, занимающихся продажей бункеров на случай конца света, продажи с 20 процентов подскочили до гигантской цифры в 1000 процентов. «Северо-Западная система убежищ», которая предлагает убежища по цене от 200 тысяч до 20 миллионов переживает рост продаж на 70 процентов со времён начала восстаний на Ближнем Востоке, а землетрясение в Японии только подстегнуло интерес к их услугам. Сейчас забронировано уже 12 убежищ, хотя обычно компания продаёт 4 убежища в год. « Рост продаж подскочил до небес, до того уровня спроса, когда мы уже начинаем испытывать проблемы с его удовлетворением», говорит владелец компании Кевин Томпсон. Полностью http://mixednews.ru/?p=4911
статья явно рекламная.... но на примере украины скажу что в 2009 году в несколько раз увеличилось заявок на установку охранных сигнализаций (даже я поставил нахрена незнаю...) и разрешения на ношение "резинок" поднялось с 200 баксов до 700... вот так то "Кому война а кому мать родна" (С)
-
Унуноктий
-
-
-
-
Профіль
-
-
|