кстати, а как вам такое положение вещей. Дабы не копипастить все, вкратце
"человек продал свою гостинку 21кв.м за 32000$ (1523уё за квадрат) на Воскресенке; улетела без всяких риелторов в течении недели" domik.net/forum/viewtopic.php?p=272824#p272824
Если смотреть цену за объект - вроде как приятная цена; если смотреть на цена за 1кв.м = 1523 уё - то вроде как дорого. Но скорость продажи и кол-во желающих показывает что не все так печально как кажется.
Енот Вот сразу видно что неопытный вы все еще посетитель Форума Вы зачем то пытаетесь дискутировать с Будивельников как будто он вменяемый человек с логикой и более менее открытым мышлением. Это системная ошибка уважаемый JDE ему делает регулярные допросы с фактами и цифрами ( можно назвать это процесс лоботомией). И там четко видно, если кто раньше не видел, что Будивельник тупо троллит на заданную тему.... бессвязный набор букаф и время от времени взрывы эмоций. У меня, на пример , нет времени читать его простыны. Зачем ? А JDE и Адрею В нужно за вредность на молоко доплачивать
1 Ліки вони завжди гіркі , тому Ви мене й боїтесь , як лікара який Вас від мрій лікує. Цифр крім: Шеф усьо прапало , усьо украли до нас У Вас не має , а тому аргументовано протистояти мені Ви не можете , а емоції - так емоціями і залишились. 2 Зверніть увагу що ні Андрій , ні JDE мене зайвий раз не чіпають , а все тому що за останній час їх позиція плавно перепливає на мій бік , суперечки щодо вигідності депо в порівнянні з нерухомістю , чи собівартості будівництва - не в рахунок.
Андрій рік тому назад мріяв про те що завтра прийдуть якісь міфічні забудовники і набудують канадських будиночків по 200-300 доларів квадрат . Мрія пройшла , канадські будиночки якщо і будують то по ціні 500-700 + земля , а по такій ціні краще вже бетон/цегла.
JDE рік тому назад мріяв що полежить 20000 доларів на депо під 30% в 2009 , 25% в 2010 і 20% в 2011 , перетворяться ці 20 000 в 20 000 + 30%)+25%)+20%=45000 і ціни за цей час опустяться до цих самих 45000 ( 80 000 -20%) -20%)-15%=45000 , але і тут не вийшло , а намалювалась (20000 + 20%)+15%)+5%=29-30000 і ціна як була 80 000 так і залишилась
Так що думайте деколи , може не завжди праві ті , кого так приємно читати.
1 Чому не дивитись ? Дивіться і без спадку скільки завгодно , тим більше що 60% нерухомості в Україні(600 млн м2) коштує до 400 доларів квадрат ,20%( 200 млн м2) коштує від 400 до 800 квадрат ,10 % ( 100 млн м2) коштує від 800 до 1000 , 9%(100 млн м2) - вище 1000 , і ще щорічно будується 0,6-1% (6-10 млн м2) по ціні 600-2200 квадрат. Те що Саша знаходячись по рівні доходів чорті-де , мріє купити нерухомість яка знаходиться в 20% найдорожчої - говорить тільки про те що він мрійник і фантазер 2 З іншого боку , навіть мрійникам доступне житло в найдорожчих 10% української нерухомості ( Київ + Топ-5) , але при цьому потрібно : - або потрапити в 10% найуспішніших по доходам і тоді це житло доступне з нуля на протязі 1-5 років, -або потрапити в число кращої 1/3 України по доходам і заощаджувати від 100 до 300 доларів в місяць на житло і тоді житло яке знаходиться в сегменті 10% найдорожчого України - буде доступним на протязі 20-30 років , на житло в райцентрі можна буде зібрати за 10 років , в селі за 5 3 Можна не збирати і не заощаджувати , працювати двірником , чи мажором і чекати поки обломиться спадщина , а вона обовязково обломиться правда років за 30-40.
Будивэльнык ты лучше раскажи что тебе нужно делать чтоб продать свой запас и вообще чтоб дальше работать на РН ! Это у тебя проблемы у тебя товар тухнет , а не у меня ))))))))))) Для меня сейчас товара хоть отбавляй и могу я ходить от одного продавана к другому , с предложением скидки 10-20-30% ... А планы на будущее , это что ты выкидываешь постоянно , можешь в тумбочку отложить Это всё перевод чернила ! И сладкие грёзы ...
Лучше раскажи нам какие планы на будущее как собираешься выходить с кризиса ? Будешь биляши продавать ? Или таки скидки делать ?
Саша Хочеш екскурсію до Львова ? Я тобі навіть білети проплачу , при умові що після повернення ти привселюдно посипеш голову попелом і підтвердиш що : 1 Все що будівельник збудував до кризи - він продав і продав по цінам які декларував ( дам тобі можливість поговорити з власниками тих квадратів які заплатили мені в 2009-2010 роках 3,2 млн грн 2 Сам помацаєш і побачиш що в 2010 я збудував додаткових 320 м2 і за 1 кв 2011 - 100м2 , до липня планую закінчити всю другу чергу в 600 м2 які з липні поступлять в продаж 3 На сьогодні мною отримані задатки( в невеличких сумах до 10% ) від кінцевої вартості на 2 з 6 квартир в тому будинку який я планую закінчити до липня. То як приїдеш ?
Kolop Саша, без наследства на РН не смотреть Твоя десятка никому не нада, если твои родители не могут а в банк ты не хочешь Расскажите своим родителям про свое задание попасть в 1/3 И работать! работать!
1 Чому не дивитись ? Дивіться і без спадку скільки завгодно , тим більше що 60% нерухомості в Україні(600 млн м2) коштує до 400 доларів квадрат ,20%( 200 млн м2) коштує від 400 до 800 квадрат ,10 % ( 100 млн м2) коштує від 800 до 1000 , 9%(100 млн м2) - вище 1000 , і ще щорічно будується 0,6-1% (6-10 млн м2) по ціні 600-2200 квадрат. Те що Саша знаходячись по рівні доходів чорті-де , мріє купити нерухомість яка знаходиться в 20% найдорожчої - говорить тільки про те що він мрійник і фантазер 2 З іншого боку , навіть мрійникам доступне житло в найдорожчих 10% української нерухомості ( Київ + Топ-5) , але при цьому потрібно : - або потрапити в 10% найуспішніших по доходам і тоді це житло доступне з нуля на протязі 1-5 років, -або потрапити в число кращої 1/3 України по доходам і заощаджувати від 100 до 300 доларів в місяць на житло і тоді житло яке знаходиться в сегменті 10% найдорожчого України - буде доступним на протязі 20-30 років , на житло в райцентрі можна буде зібрати за 10 років , в селі за 5 3 Можна не збирати і не заощаджувати , працювати двірником , чи мажором і чекати поки обломиться спадщина , а вона обовязково обломиться правда років за 30-40.
Добре. Можливо. Погоджуюсь. Але тоді потрібно працювати (причому добряче працювати) в містах, де вартість метра згідно з Вашим розподілом від 800 - до більше 1000 доларів за кв. м. для того що би мати можливість купити житло в районному центрі (ну і можливо в обласному центрі), там де 60% відсотків дешевого метру або 80% причому тих 20% берем по нижній межі в 400 дол. Якщо Ви вважаєте, що така міграція працездатного населення є нормальною, ну то добре тоді. Погоджуюсь.
ПС: я розумію що це дуже дискусійне питання для всіх, але все ж таки, чому Ви рахуєте в доларах товар, що виробляється в Україні?
Саша Хочеш екскурсію до Львова ? Я тобі навіть білети проплачу , при умові що після повернення ти привселюдно посипеш голову попелом і підтвердиш що : 1 Все що будівельник збудував до кризи - він продав і продав по цінам які декларував ( дам тобі можливість поговорити з власниками тих квадратів які заплатили мені в 2009-2010 роках 3,2 млн грн 2 Сам помацаєш і побачиш що в 2010 я збудував додаткових 320 м2 і за 1 кв 2011 - 100м2 , до липня планую закінчити всю другу чергу в 600 м2 які з липні поступлять в продаж 3 На сьогодні мною отримані задатки( в невеличких сумах до 10% ) від кінцевої вартості на 2 з 6 квартир в тому будинку який я планую закінчити до липня. То як приїдеш ?
Цирк , ещё такую же гарантию про Киевских строителей , у вас там спрос смотрю огромный .. Может экспедицию по всей Украине и будем щупать руками РН Ладно признаю зря задел Львовского стороителя на Киевской ветке ...
Kolop Саша, без наследства на РН не смотреть Твоя десятка никому не нада, если твои родители не могут а в банк ты не хочешь Расскажите своим родителям про свое задание попасть в 1/3 И работать! работать!
Добре. Можливо. Погоджуюсь. Але тоді потрібно працювати (причому добряче працювати) в містах, де вартість метра згідно з Вашим розподілом від 800 - до більше 1000 доларів за кв. м. для того що би мати можливість купити житло в районному центрі (ну і можливо в обласному центрі), там де 60% відсотків дешевого метру або 80% причому тих 20% берем по нижній межі в 400 дол. Якщо Ви вважаєте, що така міграція працездатного населення є нормальною, ну то добре тоді. Погоджуюсь.
ПС: я розумію що це дуже дискусійне питання для всіх, але все ж таки, чому Ви рахуєте в доларах товар, що виробляється в Україні?
1 Мені все одно в чому рахувати , підтвердженням цього є мій підпис який зафіксований як в валюті так і в гривнях , якщо когось цікавить спеціально для нього можк писати в тугриках чи попугаях. 2 Основна маса тут присутніх всі свої мрії повязує з обвалом національної валюти , тому щоб не лити додаткову воду на їх млин в повідомленнях привожу ціни в валюті , чим вибиваю з під їх ніг можливість заявити щось типу Ну і що що сьогодні собіватрість 5000 , от впаде завтра гривня до 15 за долар і ми отримаємо омріяні 330 доларів за метр..
Цирк , ещё такую же гарантию про Киевских строителей , у вас там спрос смотрю огромный .. Может экспедицию по всей Украине и будем щупать руками РН Ладно признаю зря задел Львовского стороителя на Киевской ветке ...
Обкакався і чітко усвідомив що я пишу правду , а проти правди не попреш .?
budivelnik написав:Зверніть увагу що ні Андрій , ні JDE мене зайвий раз не чіпають , а все тому що за останній час їх позиція плавно перепливає на мій бік , суперечки щодо вигідності депо в порівнянні з нерухомістю , чи собівартості будівництва - не в рахунок.
неа, просто времени нет так много читать - много цифер, в глазах рябит))) этож не блог афтара, шоб простыни выкидывать каждый раз)))
Андрій рік тому назад мріяв про те що завтра прийдуть якісь міфічні забудовники і набудують канадських будиночків по 200-300 доларів квадрат
вот поэтому еще не спорю, потому как все одно все аргументы всеми растишками трактуются как им удобно, а это надоедает))) я не говорил шо
завтра прийдуть якісь міфічні забудовники і набудують канадських будиночків по 200-300 доларів квадрат
я говорил, шо индивидуальные застройщики будут все больше внимания обращать на дешевые технологии, т.к. финансы сжимаются, а жизнь даражает и судя по количеству фирм, включившихся в этот процесс, дело не стоит на месте)))
sashaa250174 этим ХШ 19 многие щеголяли провидя его в пример - "посмотрите как цены упали" - и не верили когда им говорили что это г..но, и не стоит на на него обращать внимания и на падение цен на нем - удивлялись
а по вменяемым ценам на дешевое жилье сделки проходят как видим (на прошлой странице постил), и очень даже быстро