Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 971972973974975 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 13 тра, 2011 23:24

budivelnik

Да никто его особо не перекручивает, успокойтесь, в основном сокращают - не вижу тут особой проблемы.

А що Вас так заїло ?
Я ж ніби всього що й зробив , це трошки перекрутив Ваш нік і все , жодного прямого хамства в Ваш бік.
6 Для тих хто ще не встиг нахамити - не раджу.

Не лукавьте, сократить ваш ник с Будивельнык до Буда и перекрутить Реалиста чуть ли не до педераста - как говорят в Одессе - две большие разницы...

Даже не знаю, что и сказать после таких грозных слов..... Все хамы с криками и визгом разбежались и спрятались в кусты.

Зверніть увагу , ніби й покритикували , а нік чомусь ні скорочувати , ні перекручувати не стали.
Та й на Ви відповідь - тако ж тішить .
Тому таким чи іншим макаром , а потрібного результату я досяг .

И не льстите себе - я ваш ник не не перекручивал, а просто не упоминал в последнем сообщении вообще - это раз. А на Вы я обращался к вам всегда, никогда не тыкал - проверьте, это несложно - так что и результата вы не достигли - это два.
Стало быть своим хамством вы добились немного - я стал обращаться к вам на вы с маленькой буквы - я думаю понятно, что это символ не хамства а просто отсутсвия уважения... - Это три
Реалист

Подякував: 10 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 тра, 2011 00:05

Давно читаю форум, але зараз вирішила поділитись своїми спостереженнями.
1. Особисто моя сім"я купувала чи продала у різний період нерухомість ТІЛЬКИ без "послуг" ріелторських агенств. Єдиний виняток був при купівлі квартири коли ріелтором виявилась мама власниці квартири. Перебуваючи у ролі Продавця в докризовий період сама розміщувала рекламу у відповідних газетах та на сайтах. Головне не лінуватись і не вірити у те що ріелторське агенство може продати Вашу квартиру краще ніж Ви самі. Виходячи із такої позиції на значну кількість дзвінків від ріелторських агенств з "пропозицією надання послуг" відповідь була одна: "Принципово не працюю з ріелторськими агенствами". У відповідь як правило була ступорна тишина і, рідко, " а може ми краще продамо ніж Ви". :evil: Покупці були щасливі що купували без 5% надбавки від таких агенств.
Перебуваючи у ролі Покупця зрозуміла що в багатьох випадках по оголошенню можна вичислити яка саме квартира в будинку продається. Можна просто прийти в післяробочий час і запитатись чи це саме вони продають квартиру або по номеру будинку і квартири через довідник знайти стаціонарний номер квартири. Якщо власник квартири яка ви вважаєте що продається не проживають у ній то можна звернутись до сусідів і залишити їм свій номер телефону щоб вони передали власника квартири яка продається.
Часто такі ходи спрацьовують - це з власного досвіду. Може мій досвід комусь пригодиться і не прийдеться Вам віддавати власні, інколи тяжко зароблені гроші нізащо і невідомо кому.
2. Чому я так проти ріелторських агенств? Я заради цікавості пропрацювала у великому ріелторському агенстві аж П"ЯТЬ днів. Це було недавно. Виявилось - працівників в офісі як бджіл у вулику, але "текучка" кадрів як в калейдоскопі :shock:
Ці робочі мишки, які їздять показувати квартири вони для керівників агенств ніхто!
Просто армія солдатиків. Самі ріелтори практично ніяк не захищені відповідно до норм трудового законодавства. За невиконання плану показів їх визивають "на ковер" до керівника відділення агенства або згодом просто викидають з роботи як сліпих котенят. Сам ріелтор за підбір варіантів і поїздки на покази при умові що купівля-продаж відбулась одержує всередньому 25% від суми яка становить 5% комісійних, а не від суми купівлі-продажу. Левову частину забирає АГЕНСТВО, а не рядовий ріелтор. Часто реілторів просто не пускає керівник подивитись квартиру чи будинок яку він має показувати Покупцю посилаючись на непотрібну трату часу на це. Ріелтор який Вам показує квартиру не несе ніякої гарантії бо він не перевіряє документи на квартиру. Це роблять зовсім інші працівники агенства які навіть можливо ніколи не бачили того ріелтора який Вам показував квартиру бо вони територіально знаходяться в іншому місці а весь обмін інформацією здійснюється виключно через начальників відділів ріелторських агенств. Справедливо сказати що порядні і спокійні люди якщо і приходять в ріелторство то ненадовго бо не витримують того психологічного тиску зі сторони начальників агенств.
Комісія яку з нас вимагають іде восновному і так далеко не бідним власникам ріелторських агенств. Про порядність у цих послугах промовчу.
За моїми спостереженнями, як юриста, і особистим досвідом у ролі Продавця і Покупця можу сказати що перевірити квартиру Покупець може і сам. По-перше нехай Продавець покаже правоустановчі документи, пред"явить документ який посвідчує особу, подивіться прописку в паспорті на всяк випадок. Потім квитанції на оплату компослуг, стаціонарного телефону, електроенергії (до січня цього року там зазначалось прізвище і Ви могли звірити). Потім підіть в ЖЕК або до голови ЖБК/ОСББ (у кого який варіант) і постарайтесь уточнити власника квартири, хто прописаний. До якого ЖЕКу належить дім можна знайти черех Інтернет. Хто голова ЖБК/ОСББ можна взнати у жителів будинку.
Як правило перелік документів які необхідні для укладення договору купівлі-продажу вам у безплатній консультації надасть сам нотаріус і ще й порадить де взяти, який час роботи там.
Отже, виходячи із вказаного вище, роблю висновок що пересічний Покупець може обійтись без таких "послуг". Наявність посередника/помічника, не ріелтора, допускаю тільки в тому випадку якщо людина сама не має фізичної змоги збирати довідки для оформлення договору купівлі-продажу, як от, перебуває за кордоном, весь час на роботі і не має свобідного часу, по стану здоров"я не може самостійно пересуватись. В даному випадку на збір документів видається довіреність людині в якій ти найбільше впевнений. Це набагато дешевше, а часто і НАДІЙНІШЕ.
grape

Подякував: 110 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 тра, 2011 00:25

пожиратель макаронов написав:budivelnik,
Желающих продать - многие тысячи, и эти полчища по крайней мере в Киеве согласны понижать цены (и делают это осторожно). Против чего вы спорите? Ладно можно толочь воду в ступе при обсуждении будущего. Но реальность и историю отрицать - себя не уважать.

На самом деле цены не падают в Киеве. Как было по 13 000 грн за кв.метр так и осталось по 10 000 :D
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 тра, 2011 00:40

cobalt60 написав:От строитель, неадекват, накирялся сегодни. Зас..ал ветку по-полной. Мега дятел. Ранее он был несколько по-адекватнее, НО, видимо что-то жметс...
Замечу, что такой от него желчи еще не было, хотя его посылы, как правило, не читаю, ибо модный шибко, прям училка. Хай детвору дресирует, так нет, он здеся.
А, ну да, наливай Мефистофель :D

будя-индикатор.Чем сильней истерика-тем хуже финансы.
Я так думаю.(с)
sesk

Повідомлення Додано: Суб 14 тра, 2011 00:44

sesk
ой, боюсь, шо правда :oops:
cobalt60

Подякував: 40 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 тра, 2011 01:04

budivelnik написав:В ринковій економіці не може бути такого , коли тисячі різних субєктів з різними цілями на майбутнє , в період ( як Ви вважаєте двохрічного падіння ціни , я так не вважаю . я вважаю що реальна ціна росте ) - без якогось стримуючого інструменту - тримали ціни.
Психологія( зомбування ЗМІ не працюють коли тобі на вирученні кошти потрібно хліба купувати )

Тому або:
реальні ціни ростуть з рівня який нижчий від сьогоднішнього середнього рівня хотелок
або :
продавці декларують бажання продати з надією купити більше ( якби їм потрібно було купити менше - вониб продавали за любі гроші )

Мені можете не вірити , але у Вас є можливість намалювати свою гіпотезу поведінки тисяч людей , які чомусь за два роки безперервного падіння , всього навсього досягли того рівня який був за два роки до цього.

Вы лукавите. По одним данным сегодняшние цены ниже весны 2009, в других источниках - на том же уровне. Но что происходило с ценой за это время? Весной 2009 резкое падение, затем отскок вверх, и с осени 2009 - снова снижение, которое не прекращается и сейчас. Поэтому сегодняшнее направление движения - вниз.

В прошлом году я не купил за 85. В этом году не куплю то же самое за 75 :wink: Где рост реальных цен? Откуда ему взяться, если с каждым месяцем даже хотелки понижают? :? Покажите мне информацию о реальных ценах сделок. Домик пишет каждую неделю о 2-3 проданных квартирах, но это слишком маленькие объемы (очень частные случаи), чтобы судить о рынке в целом. У вас есть источник, кроме собственных фантазий?
пожиратель макаронов

Подякував: 17 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 тра, 2011 01:56

кому интересно, на счет реальных сделок, продал однокомнатную (36м2, с ремонтом)возле броваров за 28000 уе, в киеве купил 3-ку (80-го года, 65 м2 без ремонта) за 70куе (продавец фактически на руки получил 67,5 куе), до кризиса, 2008 году покупал эту однокомнатную за 21куе(105000 грн), правда без ремонта счас получается ее фактически продал за 224000 грн, трешка которую купил стоила до кризиса примерно 120куе или 600000 грн счас я ее купил за 560000 грн, т.е. в гривнях цена осталась примерно та же, но вот стоимость самх гривен за последнее время очень снизилась, так что правльней цену и колебания цены исчислять все таки в долларах..
dont_worry

Повідомлення Додано: Суб 14 тра, 2011 02:00

да и еще, среди моих знакомых за последние пол года прошли 3 сделки по покупке квартиры: одни взяли однокомнатный хрущ с ремонтом, остальные брали трешки в новостроях...
dont_worry

Повідомлення Додано: Суб 14 тра, 2011 02:40

пожиратель макаронов написав:Вы лукавите. По одним данным сегодняшние цены ниже весны 2009, в других источниках - на том же уровне. Но что происходило с ценой за это время? Весной 2009 резкое падение, затем отскок вверх, и с осени 2009 - снова снижение, которое не прекращается и сейчас.

Не было никакого отскока. Просто народ разобрал товар с адекватной (низкой) ценой, поэтому среднеарифметическая выросла. 8) Но праздник длился недолго.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 тра, 2011 02:41

dont_worry написав:да и еще, среди моих знакомых за последние пол года прошли 3 сделки по покупке квартиры: одни взяли однокомнатный хрущ с ремонтом, остальные брали трешки в новостроях...

И?!
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

#<1 ... 971972973974975 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість