|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 14 тра, 2011 23:42
budivelnik написав:Ви можете вважати що хтось переплатив - це Ваше право , але ті хто вклав в ці операції свої гроші в данних випадках мають на тисячі порядків більшу вагу ніж Ваші мозговикрути.
Опять же Вы были бы правы если бы у меня сотрудник не заключил одну из таких "угод" - трешка на Оболони за 220 тыс. В кредит. 100 выплатил. Осталось 120. Сейчас это цена трешки в новом доме. Если бы вы ему в лицо сказала что это был не пузырь, боюсь, больше мы бы вас не читали ) А мне лично вас почитать интересно. Местами адекватные мысли. Только непонятно как вы успеваете и строить и писать столько? p.s. Вот такие они, "свої гроші"... p.p.s. Кстати, вы хотя бы догадываетесь размер числа "на тысячи порядков больше"? 
-
flacon
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2011 23:47
flacon написав: budivelnik написав:Ви можете вважати що хтось переплатив - це Ваше право , але ті хто вклав в ці операції свої гроші в данних випадках мають на тисячі порядків більшу вагу ніж Ваші мозговикрути.
Опять же Вы были бы правы если бы у меня сотрудник не заключил одну из таких "угод" - трешка на Оболони за 220 тыс. В кредит. 100 выплатил. Осталось 120. Сейчас это цена трешки в новом доме. Если бы вы ему в лицо сказала что это был не пузырь, боюсь, больше мы бы вас не читали ) А мне лично вас почитать интересно. Местами адекватные мысли. Только непонятно как вы успеваете и строить и писать столько? p.s. Вот такие они, "свої гроші"...
1 Зверніть увагу , я приводив данні по угодам за 2009-2010 коли ціни вже опустились на рівень девальвації гривні і коли кредити вже не видавали 2 Моя особиста думка полягає в тому що була бульбашка не на ринку нерухомості ( і як підтвердження цьому незмінні гривневі ціни ) , а на ринку курсоутворення , тому й виходило що в доларах в 2008 житло коштувало дорожче ніж в 2009 , коли курси привели у відповідність до економічних реалій ( і підтвердження цьому покращення платіжного балансу держави по зовнішнім операціям ) Якщо баланс= 0 - курс оптимальний. Баланс в + - курс занижений ( приклад Китай ) Баланс в - - курс завищений ( приклад Україна 2008 рік ) Только непонятно как вы успеваете и строить и писать столько?
1 Так як будую тільки за власні гроші , а їх не вистарчає для повноцінного завантаження - то будую мало 2 Навіть якби будував багато - часу все одно б вистарчало ( дуже швидко переключаюсь між задачами ) 3 Не пю , не палю , з жінками правда спілкуюсь  , і самим найкращим відпочинком вважаю зміну роду діяльності ( хоч по 5 раз в день ) p.p.s. Кстати, вы хотя бы догадываетесь размер числа "на тысячи порядков больше"?
Догадуюсь , це одиничка з 1000 ноликів , по хлопськи - безмежність. Якраз на стільки відрізняється Ваша думка про неадекватність цін від 40-50 млррд грн вкладених в цю нерухомість.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 14 тра, 2011 23:57
budivelnik написав:Якщо баланс= 0 - курс оптимальний. Баланс в + - курс занижений ( приклад Китай ) Баланс в - - курс завищений ( приклад Україна 2008 рік )
Якщо (звичайно, що дуже не хотилося би) в цьому році з "балансом" будуть не гаразди, і Ваш підпис 750=6100 (останні цифри в підписі) зміниться на 508=6100, то будете Ви згодні?
Востаннє редагувалось Kolop в Нед 15 тра, 2011 00:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2011 00:00
budivelnik написав:1 Зверніть увагу , я приводив данні по угодам за 2009-2010 коли ціни вже опустились на рівень девальвації гривні і коли кредити вже не видавали
В 2009 купил. Кризис, если помните, не в январе начался. А вот с началом кризиса еще интересней - на падающем рынке разумеется начали покупать те у кого уже есть деньги, но еще активнее в начале скупались т.н. "инвесторы". Или говоря проще - спекулянты. Есть примеры купивших по 10 квартир. Некоторые из них сейчас в истерике кричат "не может дешеветь". budivelnik написав:2 Моя особиста думка полягає в тому що була бульбашка не на ринку нерухомості
Т.е. падение цены более чем в два раза вы тоже отрицаете? Это я спросил, чтобы убедится что мои выводы об адекватности некоторых Ваших мыслей все же не были ошибкой. budivelnik написав:Догадуюсь , це одиничка з 1000 ноликів , по хлопськи - безмежність. Якраз на стільки відрізняється Ваша думка про неадекватність цін від 40-50 млррд грн вкладених в цю нерухомість.
Т.е. мое мнение равно 0, странно, что вы уделяете время на ответ.
-
flacon
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2011 00:03
Kolop написав:] budivelnik написав:Якщо баланс= 0 - курс оптимальний. Баланс в + - курс занижений ( приклад Китай ) Баланс в - - курс завищений ( приклад Україна 2008 рік )
Якщо (звичайно, що дуже не хотилося би) в цьому році з "балансом" будуть не гаразди, і Ваш підпис 750=6100 (останні цифри в підписі) зміниться на 508=6100, то будете Ви згодні?
Для мене особисто якогось критичного значення курс валюти не має . З іншого боку , зміна курсу приведе до зміни всіх цін в державі ( енергонозії всі за валюту, а їх частка в кінцевій ціні електроенергії наприклад 90% , міндобрив 70% , металу 60% , цементу 70%) Тому я практично припиню будівництво і буду очікувати( паралельно працюючи в інших галузях з більш швидким пристосуванням цін до зміни курсів) поки ціни в гривні не виростуть до цікавих для мене рівнів ) Не забувайте , для мене будівництво це засіб заощадження і тільки потім засіб заробітку.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 тра, 2011 00:10
Т.е. падение цены более чем в два раза вы тоже отрицаете? Это я спросил, чтобы убедится что мои выводы об адекватности некоторых Ваших мыслей все же не были ошибкой.
Покажіть мені гривневу ціну 2008 року яка була вища від гривневої ціни 2011 року в новобудові. Не покажете ! А раз так , значить була зміна курсу , а не зміна ціни. Якраз на стільки відрізняється Ваша думка про неадекватність цін від 40-50 млррд грн вкладених в цю нерухомість.
Т.е. мое мнение равно 0, странно, что вы уделяете время на ответ.
Шкода , що Ви якось не акуратно читаєте. Ваша думка = нулю в порівнянні з 40-50 млрд грн оплачених за нерухомість . І це чітко було вказано в моєму повідомлення. Але Ваша думка = моїй думці і разом вони = 0 по відношенню до 40-50 млрд грн з точки зору людей які проводили свої операції.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 тра, 2011 00:11
Kolop написав:] budivelnik написав:Якщо (звичайно, що дуже не хотилося би) в цьому році з "балансом" будуть не гаразди, і Ваш підпис 750=6100 (останні цифри в підписі) зміниться на 508=6100, то будете Ви згодні?
Для мене особисто якогось критичного значення курс валюти не має . З іншого боку , зміна курсу приведе до зміни всіх цін в державі ( енергонозії всі за валюту, а їх частка в кінцевій ціні електроенергії наприклад 90% , міндобрив 70% , металу 60% , цементу 70%) Тому я практично припиню будівництво і буду очікувати( паралельно працюючи в інших галузях з більш швидким пристосуванням цін до зміни курсів) поки ціни в гривні не виростуть до цікавих для мене рівнів ) Не забувайте , для мене будівництво це засіб заощадження і тільки потім засіб заробітку.
Тобто при негативній кон"юктурі ринку нерухомості в доларових цінах, причиною якої стане, курсовий шок по парі грівня/долар, для Вас, як для фахової людини в будівельній галузі, галузь на певному проміжку часу стане нецікавою для здійснення заощаджень - це вірне твердження?
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2011 00:12
Артём123 написав: budivelnik написав:Так по Вашим рассуждениям цена не упала, если доходы упали, а если доходы выросли, то соответственно цена обвалилась))
Не бажання розуміти написане - шкодить для загального розуміння подій. 1 Якщо зниження ціни на 10% зумовлене падінням доходів на 20% , то для тих в кого доходи впали ця поведінка ціни аналогічна росту ціни на 10% при збереженні доходів на попередньому рівні. 2 Так як криза не знищує матеріальні цінності , а тільки змінює алгоритми їх розподілу , то завжди , якщо 90% стало на 10% біднішими , автоматично 10% стали на ці ж суми багатшими. Тому Якщо хочете прийняти участь в розподілі житла - то Вам потрібна не криза , а збільшення власних доходів по відношенню до ціни на житло . Мріяти , що завтра ціна впаде до 10 000 , а у Вас на той момент буде 20000 , безперспективно по тій самій причині по якій при сьогоднішній ціні в 100 000 - у Вас чомусь не має 200 000 .
Ещё раз повторяю для особо отмороженных, если для 30 % доходы выросли на 10 %, то цены в стране обвалились?
Уникальная теория очередного деб.ла-будивельника, который только и можешь что оскорблять своих оппонентов. Так что цены падают только тогда, когда растут доходы населения. Нужно выдать строителю нобелевскую премию по экономике.
-
Артём123
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 тра, 2011 00:16
Kolop Обратите внимание, СТАНЕТ НЕИНТЕРЕСНА для инвестиций даже по себестоимости!  Будивэльнык, а как же денежный поток от рассрочек? Будете проедать?
-
Daralex
-
-
- Подякував: 388 раз.
- Подякували: 1807 раз.
-
-
Профіль
-
-
1