|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 06 кві, 2010 13:49
budivelnik написав:budivelnik Ваши мысли за счет ЧЕГО будет рост цен чуть-ли не с завтрашнего дня (см Вашу подпись), и рост кол-ва сделок как я понимаю ?
только за счет как-бы существующей нехватки кв.метров? А 1.Отсутствие ипоткеи 2.Падение доходов 3. Нестабильность курса грн/валюта 4. инфляция (рост цен на товары ПЕРВОЙ необходимости)
это никак не повлияет по Вашему
п1-4 вже вплинули і за них ціна опустилась в валюті на 40 %
надаже, а все растишки говорят что цены не упали
и что в валюте они упали ТОЛЬКО из-за скачка курса и не более того
и что будет по Вашему дальше при
- падении курса до 9-10грн
- падение доходов - ну или как минимум не будет роста доходов
- инфляция (только за 1й квартал этого года уже 7%-10% гдето)
- ипотеки в ЭТОМ году точно не будет - это сами банки уже объявили
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 13:59
Так сталося що основна маса присутніх на форумі це люди які як правило повязані з гуманітарними областями ( освіта-медицина ) , гуманітарно-технічними ( програмування ) і єдиним податком .
Таким чином ніхто і ніколи не задумівався звідки беруться гроші в держави на поточні потреби .
Постараюсь пояснити
1 Ви ніколи не пробували порівняти гроші які Ви отримуєте за свою роботу з грошима які за цю ж роботу сплачують клієнти
2 Ви повинні зрозуміти , що сплата 200 грн в місяць - це не повноцінне оподаткування . Для прикладу , якщо я виплачую працівнику 2000 грн в місяць , то держава отримує 1500 податків , тобто моя людина ( як і працівник в будь-якій галузі яка не працює на єдиному ) повинен заробити 3500 щоб отримати 2000 .
3 Порівняйте в світлі п2 , 200 грн який сплачує єдиноподатник . Ви що вважаєте що той хто працює на єдиному в 2,5 рази більший каліка ніж двірник який отримує 800 грн ( з 800 грн держава отримує 520 податків )
4 Врахуйте що 2 млн єдиноподатників , в держбюджет сплачують податків стількиж скільки сплачує 300 000 найнятих працівників які отримують середню по державі заробітну плату .
5 З іншого боку врахуйте що ті хто працюють на загальній системі виробляють
700 млрд ВВП з яких сплачують 427 млрд податків
В той час як єдиноподатники виробляють
200 млрд ВВП і сплачують 4,8 млрд податків .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 2992 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 06 кві, 2010 14:06
тут разговоры идут о мыльном пузыре на рынке недвижимости.
так уж сложилось что, в России, Украине, Болгарии, Панаме, Испании они имеют одинаковую природу, образовались путем спекуляций и присутсвием дешевых заемов.
И какое отношение имеет СПД к России, Болгарии и другим странам?
Востаннє редагувалось Starishko в Вів 06 кві, 2010 14:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
надаже, а все растишки говорят что цены не упали и что в валюте они упали ТОЛЬКО из-за скачка курса и не более того І я кажу що в гривні не впала , бо вважаю цей рівень адекватним ( і не тільки я , а й ринок на протязі 2009 не дав цінам впасти ) и что будет по Вашему дальше при - падении курса до 9-10грн
Буде те саме , що й у випадку прильоту марсіан - нестача квадратних метрів внаслідок гастарбайтерів з сусідньої планети - падение доходов - ну или как минимум не будет роста доходов
Падіння доходів - падіння ціни , але при рості доходів буде ріст ціни ( співідношення вартість метрів до доходів залишається постійним ) - ипотеки в ЭТОМ году точно не будет - это сами банки уже объявили
Якщо припустити що іпотека з 0 внеском - це маразм , то при сплаті 70 % вартості я й без банку надам кредит.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
budivelnik
тема про налоги в Юкрайне, это вообще темный лес; и могу Вас заверить что от налогов укрываются даже очень крупные корпорации (говрю не по наслышке, а то что лично знаю).
Фарм-Контора (входит в топ-10 в Украине) с оборотом 2 млрд грн в год! (зп работникам платятся в конвертах); взятки чиновникам платятся там неимоверные за подписи которые ОБЯЗАНЫ ставить по закону!
-
Xenon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 14:10
budivelnik написав:надаже, а все растишки говорят что цены не упали и что в валюте они упали ТОЛЬКО из-за скачка курса и не более того І я кажу що в гривні не впала , бо вважаю цей рівень адекватним ( і не тільки я , а й ринок на протязі 2009 не дав цінам впасти ) и что будет по Вашему дальше при - падении курса до 9-10грн
Буде те саме , що й у випадку прильоту марсіан - нестача квадратних метрів внаслідок гастарбайтерів з сусідньої планети - падение доходов - ну или как минимум не будет роста доходов
Падіння доходів - падіння ціни , але при рості доходів буде ріст ціни ( співідношення вартість метрів до доходів залишається постійним ) - ипотеки в ЭТОМ году точно не будет - это сами банки уже объявили
Якщо припустити що іпотека з 0 внеском - це маразм , то при сплаті 70 % вартості я й без банку надам кредит.
Вообщем Вы согласны что шансов к дальнейшему падению цен всетаки больше чем дял роста?
(я соглашусь с ростом цен если
1.будет ипотека нормальная и доступная
2.стабилизируется курс хотя-бы на уровне 7.5 хотябы в течении года
3. будет опять рост доходов
) но этого в этом году 99% не случиться
-
Xenon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 14:13
тут разговоры идут о мыльном пузыре на рынке недвижимости.
Тут йдуть пошуки крайнього , який заважає отримати те на що ще не заробив . Нерухомість потрібна всім + зміна курсу створила іллюзію що нерухомість переоцінена - звідси й ноги ростуть . budivelnik тема про налоги в Юкрайне, это вообще темный лес; и могу Вас заверить что от налогов укрываются даже очень крупные корпорации
Ховаються ті хто може сховатись , але ті хто не сховались - платять і платять і за себе і за того хто сховався і за того хто не платить згідно чинного законодавства .
Я тому й оперую державною статистикою , щоб Ви побачили ,що ціна продажу в білій економіці України становить 200-300 % від вартості виготовлення тільки тому , що сховатись не встиг.
Як правило не встигають сховатись виробники товарів з довгим циклом виробництва. Житло - це товар який в Україні виготовляється напевно найдовше ( за виключенням авіа і космо будування  )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 06 кві, 2010 14:18
budivelnik написав:Що Вас не влаштовує і де я помилився 
Вы изволили утверждать: нижче цієї величини (35К у.е.) навіть знайти однокімнатну квартиру не можливо.
Я дала Вам ссылку, где по одному только Франковскому району есть 15+ объявлений с ценой до 30К включительно, и еще 10+ по цене 30-35К (если у Вас стоит другое количество объявлений на страницу - не поленитесь, полистайте дальше с сортировкой по цене).
Если же Вы приводите в пример 47м2 в элитном р-не Коновальца, в коттедже с мансардой, евроремонтом и паркингом за 70К долларов, и игнорируете:
1-кім. кв-ру в. Ген. Чупринки, 31/15/9 кв.м., 1/3 ц., низ., виг., потр. рем. 27000 у.о.
(кстати, от одной улицы до другой 100 метров)... то у меня просто нет слов.
-
tau
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 14:21
Вообщем Вы согласны что шансов к дальнейшему падению цен всетаки больше чем дял роста?
Справа ж не в моїй згоді
Справа в тому що від 0 до 400 доларів - впливають виробники буд матеріалів
________________від 400 до 700 $_____впливають будівельники
________________від 700 до 1000 -_____банки
_______________від 1000 до 1200- _____міська вдада
_______________від 1200 до 1800______податкова
все що вище - спекулянти 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 06 кві, 2010 14:28
budivelnik написав:тут разговоры идут о мыльном пузыре на рынке недвижимости.
Тут йдуть пошуки крайнього , який заважає отримати те на що ще не заробив . Нерухомість потрібна всім + зміна курсу створила іллюзію що нерухомість переоцінена - звідси й ноги ростуть .
Имхо, крайний - спекуль.
Он и обжегся если не вышел из недвиги до кризиса.
Но Вы ж так и не ответили, каким образом СПД повлияло на возникновение мыльных пузырей?
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|