|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 06 кві, 2010 18:14
Аренда жилья в Киеве будет дешеветь17:23 | 06.04.2010 В ближайшие полгода в случае сохранения такого же объема предложения и спроса на рынке аренды жилья цены будут снижаться до 3% в месяц. Об этом сообщил ведущий специалист отдела маркетинга агентства недвижимости Сергей Костецкий.
Цены на квартиры в Днепропетровске упали на 3,2% В марте 2010 года рынок недвижимости Днепропетровска продемонстрировал снижение цен предложений в среднем по городу в размере 3,2%.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 18:19
Не понимаю зачем нам это на этой ветке? Закрываем тему структуры ВВП?
Дуже легко порахувати розхід буд матеріалів і величину грошей які на думку форумчан можна заплатити будівельникам за роботу .
Ці суми становлять близько 400 доларів для особняків і 500-600 для багатоповерхових.
Набагато складніше довести форумчанам , що будівництво це процес тривалий , тому до цих сум не зле було б додати і затрати по вартості грошей
Ці суми ( наприклад на 600 доларів і на 3 роки становлять )
((200 + 15 %)+200)+15%+200)+15%=800 -600 = 200
А ще важче пояснити форумчанам те , що величина податків може бути дуже суттєвою
В нашому випадку
200 - зарплата , тоді податки на зарплату 15% прибутковий +35,2%пенсійний = 100
База ПДВ ( 200(зарплата) + 100(податки на зарплату) +200( плата за гроші ) х 20% = 100
Таким чином реальна собівартість виробництва становить
600 + 200 + 100 + 100 = 1000 доларів
Як бачите у разі якщо форумчани згодяться з 200 доларів - вартість грошей ( я думаю пояснювати це більше у Ваших інтересах , адже це Ви представляєте групу людей які переконують що гроші можуть працювати на користь власника самі по собі без створення додаткової продукції але з створенням прибутку)
А також що в ціні на житло може бути присутня величина в 20-30 % від кінцевої ціни і ця величина це податки
Отже якщо тут присутні погодяться то тоді й будуть відсутні теми для конфлікту між растіщками і обвалістами , по тій простій причині , що весь цей конфлікт базується на :
а) спроб растішок довести справедливість цих 400-500 доларів ( податки + вартість грошей ) в кінцевій ціні
б)заяв обвалістів про те що податки ніхто не платить і вартість грошей враховувати не потрібно
Таким чином є сума в
600 доларів(матеріали +робота) - проти якої напевно 90 % тут присутніх не виступають ( як з одного так і з другого табору )
І 400-600 доларів ( податки + вартість грошей ) - проти якої заперечують обвалісти .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 2992 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 06 кві, 2010 18:28
Так квартира уже с ремонтом. Чаще даже лучше чем в неубитом хруще
. Не знаю , може в Києві і з ремонтом , а у Львові новобудова це : Розведена вода , електрика , каналізація , опалення , стяжка по підлозі ( навіть без ламінату ), без плитки стіни + підлога санвузли кухня , без унітазу , умивальників , ванни , не завжди присутній котел і батареї . Чтобы не стучали 24 часа можно решить просто. Режим дома
. Ви ідеаліст . Навіть зараз по існуючому законодавству проводити ремонтні роботи до 8-00 і після 18-00 - заборонено , з 18-00 до 22-00 - тільки з дозволу сусідів з 22-00 до 8-00 заборонено напроч .Але хто у нас виконує закони  Ви наприклад виконуєте ( чи може знаєте ) закон про заборону розпивання спиртних напитків а також заборонку паління в громадських місцях А чи знаєте при цьому що стадіан , парк чи навіть вулиця - це громадське місце . А тепер спробуте заборонити палити комусь на стадіоні якщо Ви не Кличко  Новобудова це не житло
Отличное признание из уст строителя. Будеттокадорожать
Я й про Таврію скажу що це не машина , але користуюсь бо це дешево і не шкода на розбитій дорозі .
Новобудова - це напівфабрикат , тому він і коштує подекуди в 1,5 рази дешевше , ніж та сама новобудова , але після того як хтось ремонт зробив і рік-два пожив
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 06 кві, 2010 18:47
ВИТУС написав:Xenon написав:budivelnik написав:надаже, а все растишки говорят что цены не упали и что в валюте они упали ТОЛЬКО из-за скачка курса и не более того І я кажу що в гривні не впала , бо вважаю цей рівень адекватним ( і не тільки я , а й ринок на протязі 2009 не дав цінам впасти ) и что будет по Вашему дальше при - падении курса до 9-10грн
Буде те саме , що й у випадку прильоту марсіан - нестача квадратних метрів внаслідок гастарбайтерів з сусідньої планети - падение доходов - ну или как минимум не будет роста доходов
Падіння доходів - падіння ціни , але при рості доходів буде ріст ціни ( співідношення вартість метрів до доходів залишається постійним ) - ипотеки в ЭТОМ году точно не будет - это сами банки уже объявили
Якщо припустити що іпотека з 0 внеском - це маразм , то при сплаті 70 % вартості я й без банку надам кредит.
Вообщем Вы согласны что шансов к дальнейшему падению цен всетаки больше чем дял роста? (я соглашусь с ростом цен если 1.будет ипотека нормальная и доступная2.стабилизируется курс хотя-бы на уровне 7.5 хотябы в течении года 3. будет опять рост доходов ) но этого в этом году 99% не случиться
1) А что в Вашем понимании нормальная и доступная ипотека ( сейчас она и не нормальная и недоступная).Но депозитные ставки потихоньку падают - это первые симптомы , может быть. 2) Ви что такое говорите  тут некоторые баксом затареннные и ждут 14 ( сначала в апреле, теперь перенесли на август). 3) на жаль. НО к этому нужно стремиться.
1.Нормальная и доступная - когда дают реально платежеспособным людям с реальной проверкой справок о доходах по АДЕКВАТНЫЙ процент. (а депо падают потому что банкам сейчас неначем деньги зарабатывать уже, - валюту прикрыли, а кредитовать некого и нечего)
2.Я в валюте тоже,ибо считаю что в ближайший год стабильности точно с курсом грн не будет
3. Ну естественно нужно, просто 90% населения зависит от полит ситуации в стране, самого государства и тп и тд.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 19:16
Xenon
для продаванов и 30% это нормально, абы брали
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 19:17
budivelnik написав:Ці суми становлять близько 400 доларів для особняків і 500-600 для багатоповерхових. Набагато складніше довести форумчанам...
Когда рпиводите цифры указывайте регион и это стоимость метра продаваемой площади или с учетом пролетов, площадок, стен...
Я так понимаю вы приводите цену во Львове? Так а как в Киеве КГС строит за 1000???
У них в Киеве многоэтажка без ремонта = 450$ за квадрат продаваемой.
И дальше уже
- налоги 250 !!! налоги я привел и приводил раньше
- коммунальные 100
- инфраструктура 100
Итого 900. Остальное - прибыль+сперли. И ремонт там лучше чем у вас.
Там недорогая сантехника, обои (естественно штукатурка+шпаклевка). Линолеум. Простой кафель и т.д. и т.п.
Понятно, что ремонт все понимают по-разному. И вкусы разные. Но надеюсь вы не станете в свойсвенной вам манере утверждать, что ремонт удешевит жилье???
Так вот они умудряются в Киеве строить по 450 за квдрат продаваемой , а вы говорите о 600 у себя во Львове.
Экономкласс в 400$ возможен в областных центрах. Уже скупали и планируют скупать по 4200грн. для льготников, чтобы поддержать (!!!) строителей (хотя у вас в подписи 5150), потому как даже по такой не покупают. Сделают и по 3200грн=400$
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 20:25
Так вот они умудряются в Киеве строить по 450 за квдрат продаваемой
Шановний 1 Ви напевно забули про наявність табличок в мене на гілці . Там багато чого розписано .Не чіпляйтесь до цифр, ми з Вами не кошторис конкретного будинку розраховуємо . Це в грошах депозит в одному банку і депозит в другому відрізняються на кілька процентів . Вартість будівництва навіть однією і тією ж компанією може відрізнятись в рази в залежності від типу будинку , тому спроби уточнити +- 10 доларів - безперспективні . 2 У Вас періодично зявляється якась сверблячка після якої Ви пробуєте вставити пальці в очі опоненту . Спочатку категорично звинуватили мене в брехні по бюджету і пенсійному - слава богу виправились , потім побачили що до вартості будівництва потрібно додати вартість грошей і податки загальна сума яких не менше вартості будівництва - знову на диби .Тепер чомусь впираєтесь в суму в 1000 доларів по якій будує КГС , хоча самі прогнозуєте 1400-1500 . 3 На рахунок КГС , припустіть що вони будують по передоплаті ( це ж не еліта центр і тому люди не бояться ) і на цьому економлять по 200 доларів на квадраті + припустіть що землю їм виділяють безкоштовно + припустіть що КГС не відчислює на розвиток міста ( власником КГС є Київ , тому й без проблем може собі таке позволити ) , от і вийде що: 1000 будують + 200 гроші +100 земля + 250 ( не відчисляють те що змушені відчисляти інші ) =1550 На рахунок сперли - я скажу так : Кожен судить в міру своєї розпущенності . Якщо Ви на своєму робочому місці крадете все що погано лежить , то не звинувачуйте в цьому інших . (Тим більше що вкрасти можна тільки матеріали , а Ви самі на матеріали тільки 250 доларів виділили ) Экономкласс в 400$ возможен в областных центрах. Уже скупали и планируют скупать по 4200грн. для льготников, чтобы поддержать (!!!) строителей (хотя у вас в подписи 5150), потому как даже по такой не покупают. Сделают и по 3200грн=400$
Все таки такий політ думки і сміливе скидання 30 % від кінцевої ціни легким кавалерійським наскоком видає представника не матеріального виробництва . Спробуйте без капіталовкладень і змін технологій на 30 % більше зерна з гектара поля зібрати за рахунок лозунгу :
Ринок сказав треба - виконаємо сказав jde
Якщо Ви вмієте кінцеві ціни вольовим рішенням скидати , то Вам негайно потрібно в Москву їхати , там на переговорах по ціні на газ , Ваше вміння Україні пригодиться ( як не як 30-40 млрд газу по ціні 330 -30 % , економія 3-4 млрд доларів для держави  )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 06 кві, 2010 20:49
budivelnik написав:1 Ви напевно забули про наявність табличок в мене на гілці . Там багато чого розписано .Не чіпляйтесь до цифр, ми з Вами не кошторис конкретного будинку розраховуємо . Це в грошах депозит в одному банку і депозит в другому відрізняються на кілька процентів . Вартість будівництва навіть однією і тією ж компанією може відрізнятись в рази в залежності від типу будинку , тому спроби уточнити +- 10 доларів - безперспективні .
Да у нас разница в сотни! budivelnik написав:2 У Вас періодично зявляється якась сверблячка
Ну у вас тоже budivelnik написав:потім побачили що до вартості будівництва потрібно додати вартість грошей і податки загальна сума яких не менше вартості будівництва
Ну у вас точно провалы в памяти! Вернитесь и посмотрите где я не учитывал стоимость налогов??? Я вообще не обсуждал никогда тему себестоимости. Мне это вообще не интересно. Я обсуждаю почему у вас цифры минимальные во Львове 600, а у других в Киеве 450. budivelnik написав:Тепер чомусь впираєтесь в суму в 1000 доларів по якій будує КГС , хоча самі прогнозуєте 1400-1500 .
А вы перестали отличать среднюю цену и минимальную на первичку экономкласса? Я же говорю о правдивости слов Парцхаладзе... "Можно ли построить за 400 в регионах". Практически небыл на форуме на выходных. budivelnik написав:3 На рахунок КГС , припустіть що вони будують по передоплаті ( це ж не еліта центр і тому люди не бояться ) і на цьому економлять по 200 доларів на квадраті + припустіть що землю їм виділяють безкоштовно + припустіть що КГС не відчислює на розвиток міста ( власником КГС є Київ , тому й без проблем може собі таке позволити ) , от і вийде що: 1000 будують + 200 гроші +100 земля + 250 ( не відчисляють те що змушені відчисляти інші ) =1550
Вот вы странный. То у вас 600 только за стройматериалы и работу (рассказываете что за меньше никто работать не будет), а теперь уже 450 это нормально и для многоэтажки Киева... budivelnik написав:На рахунок сперли - я скажу так : Кожен судить в міру своєї розпущенності . Якщо Ви на своєму робочому місці крадете все що погано лежить , то не звинувачуйте в цьому інших . (Тим більше що вкрасти можна тільки матеріали , а Ви самі на матеріали тільки 250 доларів виділили )
Ну это не по адресу Как всегда ваши предположения - ложныbudivelnik написав:Все таки такий політ думки і сміливе скидання 30 % від кінцевої ціни легким кавалерійським наскоком видає представника не матеріального виробництва . Спробуйте без капіталовкладень і змін технологій на 30 % більше зерна з гектара поля зібрати за рахунок лозунгу : Ринок сказав треба - виконаємо сказав jde Якщо Ви вмієте кінцеві ціни вольовим рішенням скидати , то Вам негайно потрібно в Москву їхати , там на переговорах по ціні на газ , Ваше вміння Україні пригодиться ( як не як 30-40 млрд газу по ціні 330 -30 % , економія 3-4 млрд доларів для держави  )
Вы опять ничего не поняли. Или прикидываетесь? При чем тут БОЛЬШЕ зерна? А вот ДЕШЕВЛЕ - можно. И причем тут газ? Там многолетнии контракты...
Почему я и почему волевым решением если это сказал министр регионального развития и строительства? И Парцхаладзе. Если у вас к ним притензии - то я передам - вас найдут и объяснят по сколько надо продавать 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 06 кві, 2010 20:59
Я обсуждаю почему у вас цифры минимальные во Львове 600, а у других в Киеве 450.
Не підмінюйте поняття Я продаю у Львові по 650 , а в Києві продають по 1000 А які можуть бути мінімальні ціни виготовлення житла в Києві я з Вами можу тільки здогадуватись , про те я в кращій позиції , тому що знаю скільки коштує побудувати у Львові , а Ви - ні . Я же говорю о правдивости слов Парцхаладзе... "Можно ли построить за 400 в регионах".
Так як Ви зявились пізніше ніж Парцхладзе заявив по 400 , то для Вас я поясню Цей діяч свідомо плутає людей , адже спочатку в оригіналі його слова звучали : ... можна збудувати по 400 якщо ... І жодного разу ця людина не заявляла що можна продати , на сьогодні 400 вже змінились на 600 , а те що можна збудувати по 400 ( без податків і прибутків ) так ні Ви ні я не сперичаємось . Почему я и почему волевым решением если это сказал министр регионального развития и строительства?
Тому що міністр регіонального розвитку сказав що 4200 і надіятись на подальше здешевлення вже не варто , а Ви спираючись на його першу половину фрази , відразу забуваєте про другу .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 06 кві, 2010 21:06
И собестоимость там грубо там складывается как: - стройматериалы 250 - работа чистыми 200 - налоги 250 - коммунальные 100 - инфраструктура 100 Итого 900. Остальное - прибыль+сперли. И это с каким-никаким, а ремонтом!!! И высотка! ...... Да у нас разница в сотни!
Порівняйте свої цифри з моєю табличкою практично двох-місячної давності budivelnik Додано: Ср 17 Лют, 2010 15:11 http://forum.finance.ua/topic62101.html?start=0Таку саму табличку можна розглянути і для багатоповерхового житла Тип будинку Будинок обл центр ___ Будинок Київ ___________________ _______ _$_ _ _%_ _ _$_ _ _%_ ________________$_% _______ 1170 _ 100 _ 1760 _ 100 1 Вартість матеріалів _______ 250 __ 21 __ 350 __ 20 2 Заробітна плата ___________ 150 __ 13 __ 250 __ 14 3 Вартість земельної ділянки _ 80 _____ 7 __ 150 __ 9 4 Прибутку _________________ 150 ____ 13 ____ 200 ____ 11 5 Відчислень місту __________ 100 ____ 9 ____ 200 ____ 11 6 Податків _________________ 250 ____ 21 ____ 350 ____ 20 7 Вартості грошей ___________ 150 ____ 13 ____ 200 ____ 11 8 Вартості продажу __________ 40 ____ 3 ____ 60 ____ 3 І така сама табличка де в першій стрічці ціна кв метру , а у всіх інших - % до ціни в першій стрічці Загальна ціна ___________ 450 _ 731 _ 1170 _ 1760 1 Вартість матеріалів _______ 55 __ 34 __ 21 __ 20 2 Заробітна плата ___________ 33 __ 21 __ 13 __ 14 3 Вартість земельної ділянки __ 22 __ 14 ___ 7 ___ 9 4 Прибутку _________________ 0 __ 14 ___ 13 __ 11 5 Відчислень місту __________ 0 ___ 1 ___ 9 ___ 11 6 Податків _________________ 0 ___ 7 ___ 21 ___ 20 7 Вартості грошей ___________ 0 ___ 7 ___ 13 __ 11 8 Вартості продажу __________ 0 ___ 3 ___ 3 ___ 3
Як бачите різниця в +-10 , а в сотні у нас різниця ціни яка тільки буде в кінці року Я заявляю про приблизно 1800 + 200 Ви очікуєте ____________1550 -100
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1