|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 11 кві, 2010 15:39
hrundik написав:Яцуба зазначив, що ціна на будівельні матеріали скоротилася на 30%
ну если даже чиновники глаголят шо на 30% стройматериалы упали(они то по госкомстату ориентируются)
а я тут все пытался доказать шо -40%, как минимум, упали
и только у будивельника все дорожает, инфляция говорит
да и рабсила в два раза попустилась в хотелках
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 15:46
budivelnik написав:Вот это ответ,уважаю,мужчина ... Только вот раз уж в предыдущих постах начали делить деньги на свои и жены,нужно быть последовательным,а то как то не красиво получается: вариант 1- деньги семейные,а вы пишите что ваши личные вариант 2 - деньги жены ,а вы их быстренько в семейные приписали в чём всё таки правда
Так всеж просто Де гроші взяв - в жінки , а жінка де взяла - в тумбочці , а в тумбочці звідки - я поклав А якщо серьозно то просто думав що ще памятають мою схему фінансування яку я описував пів року-рік тому .Суть схеми в слідуючому 1 Я заробляю2 Провожу тендер на те хто буде виступати головним хранителем грошей серед депозитних ставок банків і пропозицій дружини - як правило по інтегральному критерію дохідність/надійність - виграє дружина .3 Дружина проводить тендер по розміщенню вільних коштів - його як правило виграю я ( правда в нерівній боротьбі з модними магазинами і курортами ) , правда за це я повинен пообіцяти прибутковість не нижчу ніж банківську.
Значит деньги всё таки ваши,а вы стеснялись.Ложная скромность так сказать
Такой вывод сделал потому что хранитель по определению не может быть владельцем актива,ваш актив находится на счету у хранителя,а затем переводится вам же,из этого следует что бенефициар не меняется.
Поэтому правильный ответ из двух выше приведенных, следующий:
"Не хвилюйтесь не злипнеться.
1 Це мої гроші і вважайте що я поклав їх на депозит"
а вот что с этим ответом делать даже не знаю
"Не хвилюйтесь не злипнеться.
1 Це жінчині гроші і вона мені їх позичила при умові що поверну з врахуванням відсотків які депозит дає ( отже плата за гроші - це прибуток інвестора )"
-
Анд_рей
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 15:46
При цьому Яцуба зазначив, що ціна на будівельні матеріали скоротилася на 30%, а це 65% собівартості будівництва. Тобто іншими словами кошторисна вартість будівництва складає 6400-(6400*65%*30%)=5152 грн.!!! Навіть зараз вони хочуть нам впарити з 100% рентабельністю.
Вам будь який товар впарюють як Ви називаєте з 100-200% рентабельністю . Я наголошую будь який . Це я вже доводив на прикладі ВВП.
Все ВВП -914 млрд грн
Податки які враховані в ВВП - 280 млрд - бюджет + 147 млрд пенсійний .
Таким чином все що виготовленне в державі можна розписати як :
Кошторисна вартість + податки = ВВП , звідки виводимо кошторисна вартість = ВВП - податки ,
Кошторисна вартість = 914 млрд - 280 млрд - 147 млрд =487 млрд .
Таким чином щоб з кошторисної вартості в 487 млрд отримати продажну вартість
рентабельність повинна становити ( 914 - 487 )/ 487 = 87,6%
Як бачите Ваші страхи виходять з простого не знання економіки .Спробуйте для себе самостійно розрахувати ту чи іншу ціну будь-якого товару в Україні і Ви побачите що в будь-якому присутня націнка більше 100 % ( але це не прибуток виробника а виплати для утримання освіти , медицини , органів оборони і управління , пенсій )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 кві, 2010 15:53
вот что с этим ответом делать даже не знаю "Не хвилюйтесь не злипнеться. 1 Це жінчині гроші і вона мені їх позичила при умові що поверну з врахуванням відсотків які депозит дає ( отже плата за гроші - це прибуток інвестора )"
1 Введіть в свою формулу , що дружина приватний піприємець( на єдиному податку ) , + додайте що я як приватний підприємець передаю іншому приватному підприємцю гроші на зберігання під 1 % річних , з іншого боку з цим же підприємцем заключаю угоду про те що він буде фінансувати проведення мною робіт і за це я зобовязуюсь оплатити йому за послуги кошти в розмірі 20 % в річному еквіваленті .
2 Приклад я приводив не для того щоб намалювати якусь конкретну схему , а для того щоб наочно показати що гроші - це такий сами ресурс , за використання якого потрібно платити
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 кві, 2010 16:29
budivelnik написав:1 25 доларів на 700 це цілих 3,5% , при чому я писав що може й за 1000 продам - якщо покупці будуть .
Да хоть по 5000. ЕСЛИ покупатели будут. 2 Де Ви бачили подетальний бізнес-план  Ви бачили 4 цифри і вже на цьому починаєте шукати економію  Яж Вам не пропоную гроші в кантору рога і копита покласти бо там на 10 % в рік депозит більший
Вы привели 4 цифры - я нашел способ съэкономить 25$ Приведете полный бизнес-план - найду и 25% от цены. 3 Документи в студію де чітко видно що в КГС з ремонтом дешевше ніж в мене і що це 400 а не наприклад 600 чи 800 .
И кто такое публикует??? 4 Якщо вони будують дешевше , Чому тоді в мене продаж 700 а в КГС - 1000 
Налоги они платят. И очередникам квартиры дают. Поэтому и продают по 1000. Вообще-то цену продажи диктует рынок (когда он есть - а не так как в строительстве).. 5 Якщо КГС такий ефективний , то чому він ще не витіснив подібних мені  Може якби він будував в таких самих умовах як і я в нього б по 2 000 виходило 
В Киеве по многоэтажкам практически вытеснил. Просто есть премиум сегмент где КГС вяло представлен.Также есть чиновники, которые хотят кушать и взятки брать... Кожен крав потроху: трошки чиновник за землю і дозволи, трошки виробник будівельних матеріалів через монополізацію і відкати, трошки будівельник, завищуючи собівартість, трошки банкіри, трошки ріелтори, і вся ця піз...братія щоб заплатила звичайна людина
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 16:30
budivelnik написав: вот что с этим ответом делать даже не знаю "Не хвилюйтесь не злипнеться. 1 Це жінчині гроші і вона мені їх позичила при умові що поверну з врахуванням відсотків які депозит дає ( отже плата за гроші - це прибуток інвестора )"
1 Введіть в свою формулу , що дружина приватний піприємець( на єдиному податку ) , + додайте що я як приватний підприємець передаю іншому приватному підприємцю гроші на зберігання під 1 % річних , з іншого боку з цим же підприємцем заключаю угоду про те що він буде фінансувати проведення мною робіт і за це я зобовязуюсь оплатити йому за послуги кошти в розмірі 20 % в річному еквіваленті .
вы что, банк? или кредитный союз? .... или у вас есть лицензия на финансово-кредитные и депозитне операции? .... Будивельник! Вам "опять двойка" за полнейшую правовую, финансовую и бизнес-неграмотность! Такие операции, как в вашем пример, "пересичным будивельникам" совершать законом не разрешается. ...
если честно, я просто поражаюсь, как вы с таким уровнем образования и (не)знаний и до сих пор на свободе... могу себе представить что вы там строите... после ваших постов я б у вас не то, что строить, даже совета по строительству побоялся бы спросить...
Вот из-за таких грамотеев у нас и РН в *опе.... если каждый двоечник себя возомнит великим комбинатором...
Еще раз рекомендую - перечитайте хотя бы ленина (маркса вам просто не осилить): учиться, учиться и еще раз учиться! дожили до 44 лет, а уму-разуму не набрались... 
-
V_Igor
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 11 кві, 2010 17:32
budivelnik написав:. Суть схеми в слідуючому 1 Я заробляю 2 Провожу тендер на те хто буде виступати головним хранителем грошей серед депозитних ставок банків і пропозицій дружини - як правило по інтегральному критерію дохідність/надійність - виграє дружина . 3 Дружина проводить тендер по розміщенню вільних коштів - його як правило виграю я ( правда в нерівній боротьбі з модними магазинами і курортами ) , правда за це я повинен пообіцяти прибутковість не нижчу ніж банківську.
то есть вы заработали деньги, отдали жене и отдолжили под 20-30%, вложили в строительство и хотите еще на стройке заработать как строитель, если не ошибаюсь ваша стройка "для себя" 500 долларов за метр, а дальше на реализации еще 150 долларов.
прям как в анекдоте, на эти 2 % мы и живем... 
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1086 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 11 кві, 2010 17:33
V_Igor Додано: Нд 11 Кві, 2010 16:30 вы что, банк? или кредитный союз? .... или у вас есть лицензия на финансово-кредитные и депозитне операции? ....
Я собі уявляю керівника колективу більше ста осіб , який навіть за пів-години не може зрозуміти всього однієї фрази : budivelnik Додано: Нд 11 Кві, 2010 15:53 2 Приклад я приводив не для того щоб намалювати якусь конкретну схему , а для того щоб наочно показати що гроші - це такий сами ресурс , за використання якого потрібно платити
Все як в приказці
Сліпий як не побачить - так збреше .
Бідний колектив - яким керують подібні керівники.  , єдине що його спасає ( колектив ) - з таким стилем - це не на довго .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 кві, 2010 17:41
то есть вы заработали деньги, отдали жене и отдолжили под 20-30%, вложили в строительство и хотите еще на стройке заработать как строитель, если не ошибаюсь ваша стройка "для себя" 500 долларов за метр, а дальше на реализации еще 150 долларов.
Не 20-30% , а величину процентів яку дає банк по депозиту ( зверніть увагу навіть не по кредиту )
А що тут поганого
Це мої гроші чи Ваші
Я мав право покласти їх на депозит і нічого не роблячи отримати прибуток з грошей
Якщо мав , то чому я не маю право отримати прибуток від того що не лежав , а працював
Останнє
Я маю ще магазин , давайте Ви заявите що я маю право заробляти
- або в магазині
-або в будівництві
- або по депозитам
До речі в мене не тільки в будову гроші вкладаються , вони ще й в торгівлі лежать і Ви не повірите , дуже багато постачальників в разі передоплати дають знижку в 0,5-1%( продукти-алкоголь) , а я така зараза в кінцевій ціні знижки не роблю . Виставляю з стандартною націнкою 20 % +0,5-1%=20,5-21 % - і все тут . І ні Маркса при цьому не згадую ні Смітта .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 кві, 2010 17:49
budivelnik написав:Все як в приказці Сліпий як не побачить - так збреше .
этой фразой вы как раз про себя хорошо сказали!  вам об этом весь форум уже который месяц твердит... а вам - ссы в глаза, а у вас все божья роса
а за мой коллектив не беспокойтесь (лучше о себе переживайте)  я за весь кризисный период не только не уволил не одного сотрудника, а еще и продолжаю набирать людей + повышаю мотивацию. 9-й год вышли "в ноль", а сейчас уже более 70% рост... так что мои результаты, гораздо лучше ваших.
У вас просто комплексы...для меня ваши колкости, что "комариные укусы"...впрочем это у вас от все той же необразованности. Злитесь дальше  может с желчью вытечет и глупость...
-
V_Igor
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему