Можно ли решить жилищную проблему у нас?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #1234>
Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 14:55

Можно ли решить жилищную проблему у нас?

Пропонуємо до обговорення:

"…Только жилищный вопрос испортил их…"

Дивися повний текст Можно ли решить жилищную проблему у нас?.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 14:56

Я думаю, никому не нужно объяснять, что главная проблема не в отсутствии денег у населения на покупку жилья, а в недостаточности самого жилья.

А вот Я думаю, никому не нужно объяснять, что главная проблема не в отсутствии денег у населения на покупку жилья, а в отсутствии мозгов. У раба ДОЛЖНА быть проблема с жильём, иначе он может начать "бузить".
big539

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 1405 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 21:01

Я думаю, никому не нужно объяснять, что главная проблема не в отсутствии денег у населения на покупку жилья, а в недостаточности самого жилья. Семьдесят лет строили и еще двадцать лет строили, но, если сравнить с развитыми странами, в Украине на одного жителя приходится жилой площади в разы меньше, чем в той же Чехии или Польше. Поэтому после кризиса цены на жилье упали, но остаются высокими для большинства людей. Дефицитный товар всегда в цене.
Бред сумасшедшего. У этого АнАлитега уровень плинтуса.
вадик

Заблокований
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 28 сер, 2011 21:05

big539 Забодал ты уже со своими рабами. В каждом комменте - рабы да рабы.Ты сам-то чьих холоп будешь ? :mrgreen:
вадик

Заблокований
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2011 00:40

У раба ДОЛЖНА быть проблема с жильём, иначе он может начать "бузить".

Обычно бузят те, у кого ничего нет.
Indigo

Подякував: 124 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2011 00:43

вадик написав:Бред сумасшедшего. У этого АнАлитега уровень плинтуса.

Ну, если Вы написали "АнАлитег", то значит, что Ваши слова - истина в последней инстанции :D
Ни аргументов, ни, возможно, понимания прочитанного..
Indigo

Подякував: 124 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2011 06:02

Indigo написав:

Ну, если Вы написали "АнАлитег", то значит, что Ваши слова - истина в последней инстанции :D

Согласен, статья хорошая.
Dear_Sir

Подякував: 157 раз.
Подякували: 690 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2011 06:39

Indigo написав:

да ну вы что, издеваетесь. человек жирным шрифтом выделил полнейший бред написаный этим "экспертом":"Я думаю, никому не нужно объяснять, что главная проблема не в отсутствии денег у населения на покупку жилья, а в недостаточности самого жилья." Т.е. все желающие прикупить новую хату, с чемоданами денег бегают по новостройкам и спрашивают - извините, свободной квартирки не осталось, готов двойную цену дать, а им в ответ говорят - мол извините, все уже давно распродано, прийдите годика эдак через два, может в следующем комплексе для вас что-нибудь придержим :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
У кого такая проблема(куча бабосов, а ни одной свободной квартиры не смог найти)пишите в личку. за долю малую помогу подискать квартирку.
raa

Подякував: 1 раз.
Подякували: 152 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2011 08:20

вадик
Шановний, це не у Аналитега, а у вас рівень нижче плінтуса. Відразу видно випускник вищої школи київських рієлторів, відмінник по базовій дисципліні "Буит тока даражать". Попит є, величезний, тільки ціни непритомні. І не треба тут з "Масквой" порівнювати. Беремо звичайне німецьке містечко Мангайм, з середньою зарплатою біля 2500 Євро (нетто) і цінами на житло 1600 Євро в спальних районах (а спальні райони Мангайма це вам не Троєщина чи Борщагівка). А тепер рахуємо, що при середній зарплаті в Києві 10 000 грн. ціна на київську нерухомість (готову, "вторічку" по вашому, заходиш і живеш), повинна бути на рівні 6 400 за м2. Ось тоды побачите реальний попит. І тільки не треба пісню про собівартість заводити. Нормальна будівельна компанія спокійно вкладеться в собівартість 500$, просто "кое кому надо губу закатать обратно". А якщо не закатується, доведеться допомагати (надати кінетичної енергії так би мовити :D )
inspector

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2011 08:35

R2
Нормальна схема забудови в нашій країні не буде запроваджена ніколи. Бо в тій клятій простій схемі незрозуміло саме головне - В якому місці красти, брати хабар, або закладувати свій інтерес. Ні чиновник ні забудовник цього не зрозуміє. Тут як у Жванєцкого, немає дефіциту, немає "уважаємих людей". А "строитель" и "начальник" у нас давні "уважаємиє люди" з традиціями, ще з радянських часів. І поки вони не передохнуть нічого не поміняється, тут у них повний консенсус. Отже не бачити нам нормальних цін на житло. Хіба що знайдеться в країні свій Саакашвілі, спеціаліст з губозакатування для "уважаємих людей". Тільки як показує досвід "уважаємиє люди" потім "аппазіцию" формують, бо жерти дуже хочеться, красти не дають, а робити вони нічого не вміють і не хочуть. Тож вони сердешні на "другу родіну, в Маскву" біжать до дяді Путіна за грошиками в "паддержку аппазіциї", а там їх завжди раді підтримати. Просто, якщо "уважаємих людей" в Грузії всього пару сотень тисяч, і народ не заражений бацилою "русскаго мира" то там номер не особливо проходить. То у нас все гірше - "уважаємих людей" мільйони, а масова істерія з впаданням в непритомність на фоні "русскаго міра" і "не нато" як чума розповзається з Даунбасу на інші території. В таких умовах я думаю навіть Саакашвілі не справиться. Тут, певно, потрібен Піночет, щоб всіх цих Луісів Карваланів за ручку і на стадіончик. :twisted:
inspector

#1234>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє