"…Только жилищный вопрос испортил их…"
Дивися повний текст Можно ли решить жилищную проблему у нас?.
|
|
![]() Можно ли решить жилищную проблему у нас?Пропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Можно ли решить жилищную проблему у нас?. ![]()
А вот Я думаю, никому не нужно объяснять, что главная проблема не в отсутствии денег у населения на покупку жилья, а в отсутствии мозгов. У раба ДОЛЖНА быть проблема с жильём, иначе он может начать "бузить". ![]() Я думаю, никому не нужно объяснять, что главная проблема не в отсутствии денег у населения на покупку жилья, а в недостаточности самого жилья. Семьдесят лет строили и еще двадцать лет строили, но, если сравнить с развитыми странами, в Украине на одного жителя приходится жилой площади в разы меньше, чем в той же Чехии или Польше. Поэтому после кризиса цены на жилье упали, но остаются высокими для большинства людей. Дефицитный товар всегда в цене.
Бред сумасшедшего. У этого АнАлитега уровень плинтуса. ![]() да ну вы что, издеваетесь. человек жирным шрифтом выделил полнейший бред написаный этим "экспертом":"Я думаю, никому не нужно объяснять, что главная проблема не в отсутствии денег у населения на покупку жилья, а в недостаточности самого жилья." Т.е. все желающие прикупить новую хату, с чемоданами денег бегают по новостройкам и спрашивают - извините, свободной квартирки не осталось, готов двойную цену дать, а им в ответ говорят - мол извините, все уже давно распродано, прийдите годика эдак через два, может в следующем комплексе для вас что-нибудь придержим ![]() ![]() ![]() У кого такая проблема(куча бабосов, а ни одной свободной квартиры не смог найти)пишите в личку. за долю малую помогу подискать квартирку. ![]() вадик
Шановний, це не у Аналитега, а у вас рівень нижче плінтуса. Відразу видно випускник вищої школи київських рієлторів, відмінник по базовій дисципліні "Буит тока даражать". Попит є, величезний, тільки ціни непритомні. І не треба тут з "Масквой" порівнювати. Беремо звичайне німецьке містечко Мангайм, з середньою зарплатою біля 2500 Євро (нетто) і цінами на житло 1600 Євро в спальних районах (а спальні райони Мангайма це вам не Троєщина чи Борщагівка). А тепер рахуємо, що при середній зарплаті в Києві 10 000 грн. ціна на київську нерухомість (готову, "вторічку" по вашому, заходиш і живеш), повинна бути на рівні 6 400 за м2. Ось тоды побачите реальний попит. І тільки не треба пісню про собівартість заводити. Нормальна будівельна компанія спокійно вкладеться в собівартість 500$, просто "кое кому надо губу закатать обратно". А якщо не закатується, доведеться допомагати (надати кінетичної енергії так би мовити ![]()
![]() R2
Нормальна схема забудови в нашій країні не буде запроваджена ніколи. Бо в тій клятій простій схемі незрозуміло саме головне - В якому місці красти, брати хабар, або закладувати свій інтерес. Ні чиновник ні забудовник цього не зрозуміє. Тут як у Жванєцкого, немає дефіциту, немає "уважаємих людей". А "строитель" и "начальник" у нас давні "уважаємиє люди" з традиціями, ще з радянських часів. І поки вони не передохнуть нічого не поміняється, тут у них повний консенсус. Отже не бачити нам нормальних цін на житло. Хіба що знайдеться в країні свій Саакашвілі, спеціаліст з губозакатування для "уважаємих людей". Тільки як показує досвід "уважаємиє люди" потім "аппазіцию" формують, бо жерти дуже хочеться, красти не дають, а робити вони нічого не вміють і не хочуть. Тож вони сердешні на "другу родіну, в Маскву" біжать до дяді Путіна за грошиками в "паддержку аппазіциї", а там їх завжди раді підтримати. Просто, якщо "уважаємих людей" в Грузії всього пару сотень тисяч, і народ не заражений бацилою "русскаго мира" то там номер не особливо проходить. То у нас все гірше - "уважаємих людей" мільйони, а масова істерія з впаданням в непритомність на фоні "русскаго міра" і "не нато" як чума розповзається з Даунбасу на інші території. В таких умовах я думаю навіть Саакашвілі не справиться. Тут, певно, потрібен Піночет, щоб всіх цих Луісів Карваланів за ручку і на стадіончик. ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|