Я вже сказала, що у Криму за мене це гарно зробив хтось інший. Наразі я не у війську тому роблю свій вибір не їхати світ за очі, а взяти новий кредит на розвиток бізнесу, що має принести мені більше клієнтів, державі більше ПДВ і податків. Мінус я не експорт, то лише у грн. Якщо клієнтів буде ще на 20% більше мені будуть потрібні більше робітників за зп. Так все це з дивану. Мій ризик у воюючий країні. ЛАД піде гуляти з онуками, що збереже ментальне здоров'я його дочці. Вона збереже свою здатність к продуктивності. Онуки будуть мати зв'язок поколінь. Колаборація. Детройт наново напише що всі роблять цирк. Він дуже важлива фігура у своїх очах. Матриця у дії. ) Летусрок зі всіма можливостями закордонного працівника так і не отримає від роботодавця/ів жодної допомоги на виїзд і буде переживати за сусідів без змоги домогти їм, навіть тима грошима на прилад нічного бачення. Це його вклад і його цінність для роботодавця.
stm написав:Це ціна американців. Наразі долар втрачає, вони втрачають. Навіть якщо в Юті це побачать не одразу. Але з трампом адекватні будуть співпрацювати грошима мінімально.
а нам то що з того? чи чекаємо чергову сакральну дату - кінець 2028, в надії на нового бормотуна про "підтримку скільки потрібно"
тоже всегда удивляла эта логика - "зато у партнера корова сдохла"...
В результате атаки беспилотников на предприятие в Ижевске погибли три человека, заявил глава Удмуртии Александр Бречалов. Более 30 человек получили ранения. Источник Украинской службы Би-би-си в СБУ сообщил, что украинские дроны ударили по заводу «Купол», который производит ЗРК «Тор» и «Оса».
«На данный момент госпитализированы 35 человек, 10 из них находятся в тяжелом состоянии», — написал Бречалов в своем телеграм-канале. ...... Расстояние до цели — более 1300 км, подчеркнул источник. По его словам, «зафиксировано по меньшей мере два попадания дронов СБУ по корпусам завода, после чего начался пожар». ......Собеседник Украинской службы Би-би-си также отметил, что атакованное предприятие выполняет заказ Минобороны России и специализируется на изготовлении зенитно-ракетных комплексов «Тор» и «Оса», а также якобы является разработчиком ударных беспилотников «Гарпия». .... 1-2 июля в Ижевске будут отменены все массовые мероприятия.
Letusrock написав:свіжа порція новин з форпосту свободи, гідності та демократії
Верховна Рада розглядає законопроєкт № 13423, що пропонує виключити кримінальну відповідальність за злочини під час виконання оборонних контрактів... Документ також передбачає дію такого режиму не лише під час воєнного стану, а ще протягом трьох років після його завершення. Окремо прописано можливість застосування "амністії" заднім числом – навіть якщо правопорушення було вчинено до включення підприємства до Переліку, але під час воєнного стану. Антикорупційні органи, зокрема НАБУ та САП, втратять можливість незалежно розслідувати такі справи
Хлопці вже "злітають з котушок" від своєї могутності і безкарності. Це що, ст.58 Конституції, тільки навпаки?
stm написав:Детройт наново напише що всі роблять цирк. Він дуже важлива фігура у своїх очах. Матриця у дії. )
Не треба, як завжди, ля-ля. Демагогічно узагальнювати. Ні про які "всі" я не писав, а на конкретні дії циркові. Стосовно ж важливості у своїх очах - вам-то яка різниця, що я про себе вважаю? Воно вас та і будь-кого іншого жодним чином не торкається. Тим паче, що свою важливість я вам не доводжу. Головне, що я не пишу-вважаю про вас голослівно та безпідставно, як ви. І коли пишу, то в якості алаверди. Бо інакше ви і Ко овсім знахабнієте. Треба опускати в реальність.
У середу, 2 липня, на доручення міністра закордонних справ Андрія Сибіги до Міністерства закордонних справ України був запрошений тимчасовий повірений у справах США в Україні Джон Гінкель.
Ключовою темою розмови з американським дипломатом стала військова допомога США та оборонна співпраця двох держав на тлі ескалації Росією агресії та терору проти України.
Україна підтримує мирні зусилля та позицію США щодо необхідності негайного припинення вбивств і завершення війни та наголошує на необхідності примусу Росії до миру. У цих умовах критично важливе посилення обороноздатності України та збільшення скоординованого трансатлантичного тиску на агресора. https://mfa.gov.ua/news/mzs-zaprosilo-t ... j-agresiyi