detroytred написав:Що саме самі чиновники, можновладці в США, Польщі і т.д. напружувались і піддавали своє крісло небезбеці, щоб розбити "Стандарт Ойл", лізли в регулювання вільного ринку по лісапеду Кейнса, проводили реформи Бальцеровича і отримували палаючі чучела кози під вікнами; як Куань засуджували близьких (за що могли отримати у відповідь).
А я тобі сто разів відповідав
Чиновники в США чи Польщі - мали підтримку , ба більше - зобовязання від свого населення це робити
І спирались в своїх діях на ОСНОВНУ масу населення
В той час коли в Україні не змогли в 2008 році заявити про вступ в НАТО бо більшість населення- було проти...
Пройшло 15 років і що? так педераційники напали , але так НАТО не обіцяє навіть Європу прикривати , але якщо буде опитування то більшість за вступ в НАТО.
Тому ще раз для теоретико-фантазерів...
Є одиниці які згодні спалити своє життя за свої ідеї
Але якщо ідеї цих одиниць не підтримуються більшістю активного населення- то ці ідеї можуть бути зреалізовані тільки через ломку суспільства з частвоким винищенням еліти у всіх галузях.
Я ж тобі показав
За 30 років України
Совків стало менше на ______50% (еволюційний процес)
Капіталістів стало більше на 5% (революційний процес)
Тобто тих хто ДЛЯ СЕБЕ погодився НАД СОБОЮ і своєю сімєю провести ломку совкових стереотипів - в 10 разів менше ніж тих кому ці стереотипи потихеньку ломає природа.
Саме тому ти і не в стані вкурити , що кожанка і маузер це цікаво в 1950 , і дуже ризиковано в 1937...
Тобто ті активні 5% які ризикнули - мали мотивацію підняти свій рівень і точно розуміли , що підняти рівень в Державі загалом при такій наявності совкозалежних - вони не зможуть
Саме оцей ВЛАСНИЙ вибір що робити відрізняє капіталізм від совкізму..
в совку все підчинено ідеї совка
в капіталізмі- ідеї збагачення(на первинних етапах по яким нам ще десятки років йти)
Тому той хто має право вибору.. той вибере ту галузь в якій досягнення успіху є більш реальним і менш затратним.
А ти що пропонуєш
Щоб людина яка розумніша від мене ( бо повинна перебудувати Державу а не ларьок )
Пішла в можновладці щоб спалити там своє життя так нічого і не добившись?
От поясни
Чи змінився хоч на міліметр твій світогляд від наших дебатів?
А ти ж не самий тупіший серед совків яким всі винні...
Тобто розумного совка 15 років спілкування з капіталістом ні на міліметр не зсунули свідомість в сторону капіталізму, але виявляється є такі ГЕНІЇ які могли б це зробити з десятком мільйонів менш розумних совків...
Тобто як ідея
Прийде Мессія і все зробитьце має право на існування так само як і ідеї комунізму чи статті рікардо...
А як практична реалізація - то це вже до таких як я, а наш досвід каже
Треба вирішувати спочатку те де
а - спочатку вирішувати ті завдання які потребують для вирішення менше ресурсів і дають більшу віддачу
б - можна вирішити наявними засобами і ресурсами
І саме тому влада у чистому вигляді мене не цікавить.
В мене відсутні реальні засоби(точно так само як вони відсутні в демократично обраних можновладців), щоб досягнути результатів яких вимагає суспільство
Для того щоб такі як я пішли у владу, треба щоб суспільство ЗМІНИЛО своє бачення..
А як воно це буде робити ( через концтабори але швидко , чи через покоління еволюційно) - мене якби не цікавить
Я за своє життя встиг підняти рівень якості життя своєї родини років на 30 вперед по відношенню до середньостатистичного рівня України.
Тобто СВОЄ завдання перед СІМЄЮ я виконав
ПС
До речі і завдання перед Україною я також виконав... так як підняв рівень життя для всієї України на 5 хвилин.
Це все що я міг для неї зробити.
Якби кожен зробив так само - то ми б були на 30 років попереду.