|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 07 лип, 2025 20:15
АндрейМ Просто цікаво, а місцеві індуси усі щирі, ніколи не най...ють і завжди з радістю допоможуть?  Мені здається це не від нації залежить, українці нічим не гірші (як і нічим не кращі) за інші національності. Більше залежить від власного сприйняття та конкретної ситуації. Наприклад, на початку війни я сам бачив як усі об'єдналися і допомагали одне одному. І не тільки українці, навіть поляки - приймали, поселяли та щиро співчували. Але потім потроху людське єство взяло своє. Західняки скористалися ситуацією і задрали ціну на оренду, а поляки все частіше говорять "спердоляй" українцям. Але, думаю, так само було б, якби їх поміняти місцями
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 97 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 07 лип, 2025 20:28
АндрейМ Мне не чужда Украина.
Но защищать её должны другие, которых вы "никуда не посылаете". И "просто прошу оставить людей в покое". И этот человек что-то говорит о морали. 
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 07 лип, 2025 20:31, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5343 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 07 лип, 2025 20:35
Не перегибайте. Мы сделали много ошибок, но начали войну всё же не мы. Защищать её должны военные которым мы налогоплательщики платим и платили зарплаты и пенсии, а также весь силовой блок. Их более чем достаточно. Хватит комедии ломать. Трахтористов они вместо себя ловят
Хоть вы бросьте бред нести. 1. Вспомните, сколько у нас была "армія мирного часу". Когда была Тузла, то мобилизацию не объявляли. А с Гитлером воевали далеко не только военные, которые были в армии на начало войны. И даже не столько. 2. Платили мало и военным, и вообще на оборону. 3. "силовой блок" это кто? Полиция? Они так же готовы к участию в боевых действиях, как "трактористы".
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 07 лип, 2025 20:53, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 07 лип, 2025 20:53
Бетон Це жарт чи стокгольмський синдром?🙂
За останні 100 років: Фінляндія (Виборг), Грузія (Осетія, Абхазія), Україна (Крим, потім Донбас, потім південний-схід), Чечня, Азербайджан/Вірменія (Карабах), Молдова (Придністров'я), Афганістан, Японія (Курили), Кореї (розділення на 2 держави), Китай (острів Даманський)... Це тільки те що згадав. Вгадаєте країну з якою межують/асоціюються дані військові конфлікти?
В України за останній час були погані стосунки і з державами на західному кордоні. Але війна чомусь лише на північно-східному
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 97 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 07 лип, 2025 21:33
АндрейМ написав: ЛАД написав:В другом государстве Анлрею не удалось бы (вероятно, за взятку) уехать
В другом государстве было бы немыслимым запереть часть граждан в стране.
Какие вообще государства когда либо запрещали ВЫЕЗД из страны вот так вот всем повально? Только конкретные примеры а не вот это вот бла-бла-бла "если бы у них была бы такая война то все нормальные государства запретили бы". Чай не первая война в истории человечества. Какие?
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2025 21:36
Сегодня (благодаря молчанию детройта и будивельника?  ) антирекорд ветки - всего 4 страницы. А если бы ещё не "правозащитник" Андрей...
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 07 лип, 2025 21:55
katso написав: АндрейМ написав: ЛАД написав:В другом государстве Анлрею не удалось бы (вероятно, за взятку) уехать
В другом государстве было бы немыслимым запереть часть граждан в стране.
Какие вообще государства когда либо запрещали ВЫЕЗД из страны вот так вот всем повально? Только конкретные примеры а не вот это вот бла-бла-бла "если бы у них была бы такая война то все нормальные государства запретили бы". Чай не первая война в истории человечества. Какие?
Англия не запрещала. Но я не слышал о сколько-нибудь массовом выезде мужчин. Хотя дети (в основном) и женщины в США выезжали. И была эвакуация из городов, подвергавшихся бомбардировкам. Внутри страны.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 07 лип, 2025 21:55
katso написав:Какие вообще государства когда либо запрещали ВЫЕЗД из страны вот так вот всем повально?
Попытка была у Израиля сейчас. Продержался запрет 1 или 2 дня
-
TUR
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2025 22:04
The_Rebel написав:Просто цікаво, а місцеві індуси усі щирі, ніколи не най...ють і завжди з радістю допоможуть?  Мені здається це не від нації залежить, українці нічим не гірші (як і нічим не кращі) за інші національності.
Звичайно, українці нічим не гірше і нічим не краще за інших націй. Але я - українець, і захищати від мене вимагають українців, тому я пишу про українців.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2025 22:31
TUR написав: katso написав:Какие вообще государства когда либо запрещали ВЫЕЗД из страны вот так вот всем повально?
Попытка была у Израиля сейчас. Продержался запрет 1 или 2 дня
Ну нет же - это был временный запрет на регистрацию израильтян на вылет с целью избежать толп в аэропорту когда оттуда рванули все туристы. Наземные пограничные пункты на выезд израильтянам никто не закрывал.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
|