То що там, вчора обговорили ту ситуацію, де МАТИ вчепилась за капот бусіка, куди запакували її сина? А потім вийшов якийсь "з не тим ВОСом" і почав відштовхувати її? Що на це скажете, товариство?
В таких ситуаціях, особисто мене, найбільше дратують люди, які за цим всім лише спостерігають! Невже довколишні на себе це не приміряють і тому не йдуть гуртом обступити бусік довкола?
Успіх написав:То що там, вчора обговорили ту ситуацію, де МАТИ вчепилась за капот бусіка, куди запакували її сина? А потім вийшов якийсь "з не тим ВОСом" і почав відштовхувати її? Що на це скажете, товариство?
В таких ситуаціях, особисто мене, найбільше дратують люди, які за цим всім лише спостерігають! Невже довколишні на себе це не приміряють і тому не йдуть гуртом обступити бусік довкола?
згоден з тим шо ТЦКашники порушують іноді закони, АЛЕ те що пропонуєте Ви, то вже більше схоже на громадянську війну. Впевнені що вона зараз нам потрібна?
Успіх написав:То що там, вчора обговорили ту ситуацію, де МАТИ вчепилась за капот бусіка, куди запакували її сина? А потім вийшов якийсь "з не тим ВОСом" і почав відштовхувати її? Що на це скажете, товариство?
згоден з тим шо ТЦКашники порушують іноді закони, АЛЕ те що пропонуєте Ви, то вже більше схоже на громадянську війну. Впевнені що вона зараз нам потрібна?
Менталитет действительно впечатляет. Вы 3 года всех звали Вас заменить, а когда вырвались сами, зовёте всех препятствовать поиску замены для Вас.
Ну да, правила обращения с оружием пишут ботаны-теоретики. Реальная жизнь тут не причем. ) Любопытно, какие вы выводы для себя сделали из истории Banderlogа" ?
в нас напевно різні поняття терміну "зобовязані". Для прикладу, є купа правил як має зберігатись зброя в зсу. Так от, нічого з тих правил не діє. Зброя тупо на руках... Як взагалі можно контролювати правила тб зі зброєю на фронті?
Ета5! 👍
Ехххххххх... Навіть нема що додати Нє, ну якось були в якомусь великому місті, то нам командир казав "ріжок" витягнути з автомата і покласти в кишеню А так, звичайно зброя і набої ПОСТІЙНО з тобою!(хіба, якщо в тилу в селі йдеш в магазин, то можеш залишити зброю під наглядом на побратимів)
Подключать горшок к канализации (хоть и локальной) научились ещё раньше. А это уже вполне можно считать туалетом, как, впрочем, и простой горшок в отдельной комнате.
Изобрели унитаз в 18 веке, но сколько-нибудь массово внедрили явно позже. Но не будем цепляться к мелочам. Мы же всё-таки просто зануды, а не юристы.