вбивство ТЦКашніка кинулися обговорювати аж на перегонки, коли ще нічого не було відомо
Відомо що він мертвий , і як помер бачили десятки свідків. Що саме вам «невідомо»?
Саме так - єдине що справді відомо - це те що він мертвий. Але точно невідомо - було це навмисне вбивство, перевищення самооборони, чи взагалі кримінальні розбірки між "давніми знайомими". Навіть телемарафон в одній і ті-ж статті надав противоречиву та взаємно-виключну інформацію - то "конфлікт на вулиці з групою невідомих", то "двоє братів в автомобілі", то "група оповіщення ТЦК", то "в присутності поліцейських". OSINT-ити та веріфікувати версії щодо похорону - навіть якось не хочеться, тому що якщо вини підтвердяться - кількість нестиковок та питань зросте ще більше.
ЛАД написав:«2 тисячі непридатних» это не "хунтерівське сміття". Я вам привёл ссылки - это заявление военного омбудсмена - государственного должностного лица, причём, именно по профилю его работы. Вы называете это "сміттям"?
1 А ще один Державний чиновник заявив що у Львові 50 000 дітей не ходять в школу на підставі того що є російськомовними А другий вже львівський чиновник відповідальний за освіту назвав це маячнею... І я вважаю це маячнею по тій простій причині що у Львові всього 87914 ссилочка ось тут
2 Мій племінник зараз в Німеччині , навіть туди на навчання пройшло 5% призовників які НАШІ ВЛК пропустили , а НІМЕЦЬКИЙ госпіталь заблокував... Тобто виявляється ті хто проходять навчання на Заході - крім наших ВЛК перевіряються і їхніми. 3 Про 2000 негодних.... Крім не-годних по здоровью , є ще й відказники по вірі... які відмовляються брати в руки зброю , які НАКОПИЧУЮТЬСЯ на полігонах, але яких в жодну частину ніхто забирати не хоче... Підозрюю, що могли пару тисяч таких СВІДОМО відправити з якогось навчального центру попередньо домовившись з командиром частини в яку вони прийдуть щоб якимось чином вирішити цю ЮРИДИЧНО неврегульовану ситуацію
Саме так - єдине що справді відомо - це те що він мертвий. Але точно невідомо - було це навмисне вбивство, перевищення самооборони, чи взагалі кримінальні розбірки між "давніми знайомими". Навіть телемарафон
але все це різноманіття версій (чомусь) знав лише ти. Нічого цього тут «3 дня» не обговорювали. Навмисне / ненавмисне - кваліфікує суд. Але обвинувачуваний вину не заперечує. Та і важко щось заперечувати при такій кількості свідків.
Здесь нет свідків. Жодного. А обсуждать бросились, когда ещё не было известно ничего, кроме самого факта убийства.
Тобто не з перших повідомлень стало відомо хто вбив і як? І часом не зізнався винний ?
Я вам привёл ссылки - это заявление военного омбудсмена
А безкутня у нас цілий народний депутат. Всюди звучить «ймовірно напридатних, проводиться перевірка»
Хто вбив і як (в смысле ножом), было известно сразу. А вот "сопутствующие обстоятельства" толком не известны до сих пор. И видео с боди-камер не опубликовано. Или здесь не выложили (я не следил). А обсуждать бросились сразу. "безкутня у нас цілий народний депутат", но не должностное лицо. Не буду обсуждать её действия, но она достаточно часто оказывалась права. И поскольку она не должностное лицо, имеет право высказывать своё личное мнение. Воинский омбудсмен - ответственный человек. И не имеет права просто бросаться словами. Да, она не утверждала, но высказала "обоснованное подозрение". Посмотрим завтра, что она говорила в интервью.
Саме так - єдине що справді відомо - це те що він мертвий. Але точно невідомо - було це навмисне вбивство, перевищення самооборони, чи взагалі кримінальні розбірки між "давніми знайомими". Навіть телемарафон
але все це різноманіття версій (чомусь) знав лише ти. Нічого цього тут «3 дня» не обговорювали. Навмисне / ненавмисне - кваліфікує суд. Але обвинувачуваний вину не заперечує. Та і важко щось заперечувати при такій кількості свідків.
Мабуть тому що звик думати та верифікувати інформацію яку я публікую на форумі. І цілком свідомо цитую саме телемарафон/ТСН щоб у таких як ти не було приводу стверджувати що наведена інформація є завідомо недостовірною, тому що "телеграм", "немає посилання", "ІПСО" і т.д.
P.S.: І навчись вже нормально цитувати з посиланням на оригінальне повідомлення, щоб інші користувачі форуму могли відрізнити адекватні відповіді на оригінальний допис від коментарів до вирваних з контексту цитат...
ЛАД написав:«2 тисячі непридатних» это не "хунтерівське сміття". Я вам привёл ссылки - это заявление военного омбудсмена - государственного должностного лица, причём, именно по профилю его работы. Вы называете это "сміттям"?
1 А ще один Державний чиновник заявив що у Львові 50 000 дітей не ходять в школу на підставі того що є російськомовними А другий вже львівський чиновник відповідальний за освіту назвав це маячнею... І я вважаю це маячнею по тій простій причині що у Львові всього 87914 ссилочка ось тут
........
Коберник уточнила, що посилалася на дані департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.
"На початок року у Львівській області було 50 тисяч учнів, які дистанційно навчаються у своїх школах, ще вісім тисяч навчаються в місцевих школах Львівщини […] Дітей, які зазвичай вчаться дистанційно, тримає середовище, друзі, вчителі. В умовах психологічної травми внаслідок війни, коли їхні домівки розбиті, знищені, школа дає дітям психологічну стабільність, позитив", — пояснював Паска (директор Департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації).
Маячнею назвал "очільник департаменту освіти та культури Львівської міської ради Андрій Закалюк"
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 05 кві, 2026 22:42, всього редагувалось 3 разів.
Ормузька протока ніколи не повернеться до нормального стану, особливо для США та Ізраїлю. В Перській затоці буде встановлено новий порядок, — Командування ВМС Ірану.
В МЗС додали, що якщо США вдарять по критичній інфраструктурі країни, Іран вдарить по аналогічним цілям у відповідь.
Xenon написав:Дональдака продолжают опускать ниже плинтуса
Ормузька протока ніколи не повернеться до нормального стану, особливо для США та Ізраїлю. В Перській затоці буде встановлено новий порядок, — Командування ВМС Ірану.
В МЗС додали, що якщо США вдарять по критичній інфраструктурі країни, Іран вдарить по аналогічним цілям у відповідь.