|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 01 лип, 2025 19:24
На певному етапі власного життя я усвідомив, що дорожче грошей - тільки спокій, що досягається розумом, який, як відомо, за гроші не купиш. Наш внутрішній спокій не критично залежить від того, скільки грошей та активів маємо у власності (хоча зовсім порожні кишені не сприяють ні спокою, ні щастю). Гроші не гарантують щастя, але кожна людина прагне переконатися у цьому сама. Врешті все залежить від того, як ми керуємо власними думками, як налаштовуємося на оцінку обставин, у яких опинилися. Слід жити за принципом: "Усе марнота і ловлення вітру", але водночас не забувати наповнювати кишеню ресурсом для моливості подальшого життя і розмірковування над сенсом буття. )
-
ihorkyiv
-
-
- Подякував: 174 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 лип, 2025 20:29
барабашов написав:Фублянах ваша ляля Запах там представляю
Дилетант. Прищепку на носа і вперед. Гроші не пахнуть...
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2339 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Вів 01 лип, 2025 20:30
Бетон написав:Я был беден, но счастлив. Последний раз в жизни
То можна відмовитися від всього нажитого і знову стати щасливим П.с. Недавно випадково попалося відео блогера з Білорусі. Він запропонував бомжу роботу і житло (домовився про вакансію та оренду). Бомж спочатку погодився, а потім подумав-подумав і відмовився) Це ж йому запропонували роботу грузчиком, де майже вся зп йшла б на оренду. І в чому сенс, подумав бомж? А жити коли? А так здав бутилки і макулатуру то й робиш що хочеш - начальника нема, квартплати/комунальних нема, податкової та інших кровосісь також нема. Живе в своє задоволення)
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 97 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 01 лип, 2025 20:35
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1008 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 01 лип, 2025 21:34
"Там добре, де нас немає". Куди б не поїхав, скрізь чужина, а сам - чужинець. Україна - рай на Землі, рідна домівка, з усіма її соціальними проблемами та економічними негараздами. На батьківщині я маю власність і навколо рідних людей, на чужині - ілюзію адаптації. Мене влаштовує і приваблює статус туриста, але є вкрай неприйнятним статус мігранта. Перефразовуючи: Я так її, я так люблю мою Україну убогу, що ... попрошу святого Бога, для неї щастя намолю. Кожен має вибір. Я своїм задоволений.
-
ihorkyiv
-
-
- Подякував: 174 раз.
- Подякували: 313 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 лип, 2025 21:39
Здивували. Класні слова.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3988 раз.
- Подякували: 1434 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Сер 02 лип, 2025 07:59
The_Rebel написав: Бетон написав:Я был беден, но счастлив. Последний раз в жизни
То можна відмовитися від всього нажитого і знову стати щасливим П.с. Недавно випадково попалося відео блогера з Білорусі. Він запропонував бомжу роботу і житло (домовився про вакансію та оренду). Бомж спочатку погодився, а потім подумав-подумав і відмовився) Це ж йому запропонували роботу грузчиком, де майже вся зп йшла б на оренду. І в чому сенс, подумав бомж? А жити коли? А так здав бутилки і макулатуру то й робиш що хочеш - начальника нема, квартплати/комунальних нема, податкової та інших кровосісь також нема. Живе в своє задоволення)
Мне не нужны деньги ради самих денег. Я не ощущаю счастья от цифр на счету, от пачек купюр или дорогих вещей. Деньги — не цель, а лишь инструмент. Они не наполняют, не вдохновляют. Деньги дают свободу. И в этом — их настоящая ценность. Они позволяют выбирать — где жить, с кем быть, чем заниматься и чего не терпеть. Главное — разглядеть эту свободу. Не спутать её с возможностью просто потреблять. Не потеряться в комфорте, забыв, зачем всё это. Нужно посмотреть на звёздное небо, насладиться каждой чашкой кофе, жизнь скоро пройдёт
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 389 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 02 лип, 2025 10:02
Бетон Деньги - зло Для более подробной информации перечислите 100 евро.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 02 лип, 2025 10:19
Hotab написав:Бетон Деньги - зло Для более подробной информации перечислите 100 евро.
Умеете вы высокодуховную мысль взять и разбить о скалы циничной обыденности)
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 389 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 02 лип, 2025 12:40
ihorkyiv написав:На певному етапі власного життя я усвідомив, що дорожче грошей - тільки спокій, що досягається розумом, який, як відомо, за гроші не купиш. Наш внутрішній спокій не критично залежить від того, скільки грошей та активів маємо у власності (хоча зовсім порожні кишені не сприяють ні спокою, ні щастю). Гроші не гарантують щастя, але кожна людина прагне переконатися у цьому сама. Врешті все залежить від того, як ми керуємо власними думками, як налаштовуємося на оцінку обставин, у яких опинилися. Слід жити за принципом: "Усе марнота і ловлення вітру", але водночас не забувати наповнювати кишеню ресурсом для моливості подальшого життя і розмірковування над сенсом буття. )
Вы стали членом религиозной секты?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-