Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:Людина написала-ж, що квітка проинвестована в 21-му році. ДО великої війни. Що не так? Йому треба було відмовлятися від оформлення права власності?
Ні, йому, звісно, не треба було відмовлятися. Це не до інвестора претензія. Це про те, що під час війни, яка загрожує існуванню держави і нації, отакі інвестиції саме й повинні бути на паузі. Будівельники задіяні на оборонних спорудах, відновленні постраждалих будинків (де можливо), оборонній промисловості і зведенні тимчасового житла для евакуйованих, решта, якщо залишиться -- мобілізовані. І так у всіх сферах. Тоді б по-справжньому було, що оборона країни - справа всього народу, то може й бажаючих побільшало. Само собою, що безглузді навіть в мирний час перекладання плитки за бюджетні кошти також мали бути б скасовані в першу чергу.
Люди працюють а не убежали в польшу, платять податки з зарплати і з того шо купляють, ці податки ідуть на зарплату тим хто в окопі і поряд...
Ця країна для мене закінчилась ще в 20-21 роках, коли п*###с Зе перестав фінансувати оборонне стратегічне підприємство, на якому я працював випробувачем-електриком ракетних рідинних двигунів та їх агрегатів. Простої, не виплата зп, людей винудили звільнятися, а при звільненні ще виявилось, що купу людей кинули на шкідливий стаж. Особисто в мене мінімум 1.5 роки не врахували шкідливого стажу, у тих, хто давно там, і по 5 років не вистачало. А дихати амілом та гептилом, якось воно здоров'я більше не стало. Я ще напочатку 21 року думав з дружиною їхати звідси, але не встигли. Тепер доводиться працювати на ще одного бандоса Ахметова.
Сразу завернуться в белую простынь и ждать когда начнется война.
Остання війна йде з 1991 року ,інші ще раніше кремль бесят независимие которие были в империи, былое вяличие
Так, Ви праві, але я мав на увазі безпосередньо військове вторгнення на теріторію України й окупацію. Я пам`ятаю й Грузію й Молдову й Ічкерію й Азербайджан. Й фактично Білорусь теж окупована.
До 2014 було тихе захоплення України, купівля виробництв і закриття/банкрутство так як у рф есть аналогичное но хуже НПЗ Лисичанск а это не только топливо... Сода полиуретан даже купили Юнипласт это сейчас Ретал- бутылки для минводы и пепси
Может наговаривают і брешуть , но На початку повномасштабної війни 2022 року Україна звернулася до Польщі з проханням надати винищувачі МіГ-29, але цьому завадила позиція США. https://uraua.info/2025/07/na-pochatku- ... iv-mig-29/
rjkz написав:Людина написала-ж, що квітка проинвестована в 21-му році. ДО великої війни. Що не так? Йому треба було відмовлятися від оформлення права власності?
Ні, йому, звісно, не треба було відмовлятися. Це не до інвестора претензія. Це про те, що під час війни, яка загрожує існуванню держави і нації, отакі інвестиції саме й повинні бути на паузі. Будівельники задіяні на оборонних спорудах, відновленні постраждалих будинків (де можливо), оборонній промисловості і зведенні тимчасового житла для евакуйованих, решта, якщо залишиться -- мобілізовані. І так у всіх сферах. Тоді б по-справжньому було, що оборона країни - справа всього народу, то може й бажаючих побільшало. Само собою, що безглузді навіть в мирний час перекладання плитки за бюджетні кошти також мали бути б скасовані в першу чергу.
Ці і інші инвестиції наповнюють бюджет і ідуть на зарплату в окопи воїнам і прокурорам з поліціянтами, там , на будівництві,працюють люди за податки яких і існують ЗСУ
Vadim_ написав:Может наговаривают і брешуть , но На початку повномасштабної війни 2022 року Україна звернулася до Польщі з проханням надати винищувачі МіГ-29, але цьому завадила позиція США. https://uraua.info/2025/07/na-pochatku- ... iv-mig-29/
Дабл-молоко. І в тему не попав, і фактична інформація неправдива. Міг29 було зібрано по всьому світу чимало. Включно з Польщею.
Vadim_ написав:Может наговаривают і брешуть , но На початку повномасштабної війни 2022 року Україна звернулася до Польщі з проханням надати винищувачі МіГ-29, але цьому завадила позиція США. https://uraua.info/2025/07/na-pochatku- ... iv-mig-29/
Дабл-молоко. І в тему не попав, і фактична інформація неправдива. Міг29 було зібрано по всьому світу чимало. Включно з Польщею.
В любом гараже можно собрать?
Ну принаймні на трасі можна було зустріти як перевозять фюзеляж ( чи як там правильно називається зараз корпус).
але як би ви не намагались принизити мене і всіх тих, хто починав займатися бізнесом ще в 90х і знецінити наші досягнення, якість вашої аналітикі і точність ваших прогнозів це ніяк не поліпшить
Вы так говорите, как будто все остальные это время не застали, как ветеран школьникам про войну 1941-45 Я сам в этой кухне варился несмотря на возраст 14 лет, поэтому не надо тут наставничества. Я не знаю еще одного такого человека, который бы отсчитывал дни до того момента, когда можно получить паспорт и заняться уже по-серьезному, а не разворовывать по-мелочи завод, к которому был доступ Это не был бизнес в буквальном понимании и никаких умственных способностей было не нужно. Нужна была просто наглость и желание.. Одни разворовывали остатки мощи СССР, вторые торговали(а торговать можно было только если имеешь доступ к чему-то по госцене или имеешь возможность+желание+отсутствие гордости привезти издалека, причем если нет х2, то это вообще не бизнес был ), третьи пытались отобрать деньги у первых и вторых. А в 2000-х надо было просто не быть полным идиотом, чтоб не просрать нажитое в 90-х. Кингконговец с этим справился, молодец. К полным идиотам явно он не относится. Но гонору надо все равно поменьше.
Ще раз, якщо все було так просто, доступно навіть особам, не скаліченим інтелектом, чого так майло цим займалися і так мало зібрали й зберегли капітал?
Але ж зберегти заощадження -- це реал.проблема мільярдів людей.
По-перше -- майже всі не рахують свої витрати і не розуміють потім куди зникли гроші.
По друге -- страх перед інфляціями (навіть доляри поступовенько теж...) Вкупі з ірраціональною недовірою до держстату -- це додатково штовхає працювати на поповнення сміттєзвалищ.
По третє -- реклами, “престижи”, “суспіл.”очікування. Додатковий сильний удар по збереженню капіталу.
А що було доступно у 90ті? Доляри, ювелірка, м2? От все це ніби якраз вдвічі й знецінилось (останнє -- от якраз після шахед.роїв).