Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
lincoln2 написав:в Дії , при купівлі нових ОВГЗ ( вводив і ІСУ і КІНТО ), мене перенаправляє на сторінку заповнення "задекларованого місця проживання" ...ввожу реальну адресу , але не приймає...може хтось , вже подолав цю перешкоду ?
Задекларувати реальну адресу може треба...
Так реальну й пробую декларувати..основна вся інфо в Дії є в тому рахунку й адреса реальна, сенс декларувати ліву адресу ? можливо , повязане зі зміною назв вулиць..
sens написав:між готівковим матрацем або банківською скринею.
оце і ОВДП взагалі несусісні речі
матрац генерує дохід? банксейф генерує дохід?
Будь-який відсоток і більше за 0% буде по вашій теорії вважатися генерацією прибутку? Щодо обмежень по рахунках на видачу готівки, ймовірність тимчасової адміністрації, ймовірність заморожування вкладів для фінансування зсу та інші форс-мажор під час війни це як?? Різні блогери тікають з України - вони оперують більшими сумами,проте бачимо що крипта та готівка це не генерація а "збереження" капіталу. Що для вас сьогодні головне зберегти життя чи мати ймовірність заробити трохи більше ніж зараз маєте????
lincoln2 написав:в Дії , при купівлі нових ОВГЗ ( вводив і ІСУ і КІНТО ), мене перенаправляє на сторінку заповнення "задекларованого місця проживання" ...ввожу реальну адресу , але не приймає...може хтось , вже подолав цю перешкоду ?
Це глючить Дія ( Один раз я старанно вводив свою адресу А інший раз я просто повернувся на сторінку назад, а потім знов вперед і запита ВЖЕ НЕ БУЛО ))
sens написав:Що для вас сьогодні головне зберегти життя чи мати ймовірність заробити трохи більше ніж зараз маєте????
Ну харэ дичь пороть. Финансовые инструменты не сохраняют жизнь, а долларовый матрац превращается в тыкву вместе с квартирой и всем материальным благополучием от первой же С-300