Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Visky написав:Вчора через Дію я купив ОВДП, але і досі вони "в обробці". На е-лист: "Чому, коли будуть на рахунку?" не відповіли, дзвонити вже пізно. Це нормально?
Чейта либо шутят так, либо задумали чего, а я не понимаю в чем подвох, но облиги UA4000234223 с погашением 2027-06-09 вторые сутки торгуются с равными BID и ASK. 1028.49 грн хоть купи, хоть продай.
Панове,підкажіть, як правильно і найпростіше підняти ліміт в ІКУ? Бачу в onboarding.online.icu можна де вкладка "заблокована сума" прикрипити документ. Але в мене немає заблокованої суми. То може ще десь якось можна надіслати запит про підвищення ліміту інвестування?
1finanсier написав:Панове,підкажіть, як правильно і найпростіше підняти ліміт в ІКУ? Бачу в onboarding.online.icu можна де вкладка "заблокована сума" прикрипити документ. Але в мене немає заблокованої суми. То може ще десь якось можна надіслати запит про підвищення ліміту інвестування?
1finanсier написав:Панове,підкажіть, як правильно і найпростіше підняти ліміт в ІКУ? Бачу в onboarding.online.icu можна де вкладка "заблокована сума" прикрипити документ. Але в мене немає заблокованої суми. То може ще десь якось можна надіслати запит про підвищення ліміту інвестування?
відтепер в особистому кабінет інвестора ви можете згенерувати довідки про відкриття рахунків в ICU.
Для цього в розділі «Документи» оберіть тип документа «Довідка про відкриття рахунку в цінних паперах» або «Довідка ТЦП про присвоєння номера ГД» та дочекайтеся автоматичної обробки запиту.
Придбання корпоративних облігацій стає також зручнішим для роздрібного інвестора. Низка емітентів розвивають власні сервіси для їх придбання онлайн. Зокрема, NovaPay пропонує їх у своєму мобільному застосунку, AccessFinance підтримує всю комунікацію з інвесторами через телеграм-канал, також корпоративні папери доступні в кабінеті інвестора ІГ Універ. Андрій Величко повідомив «Мінфіну», що ICU працює над інтеграцією цих цінних паперів до своєї торгової системи, де зараз доступні ОВДП.