Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13861387138813891390 ... 1543>
Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2011 22:59

полдюжины му*** засрали когда-то интерестную ветку своим унылым, однообразным и бесполезным срачем. вы не замахались? судя по возрасту, у многих комментаторов уже песок из задницы сыпется, а вы все какашками друг в друга пуляетесь, как дошкольники, только дорвавшиеся до компьютера :?
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Суб 06 сер, 2011 23:23

budivelnik написав:Нагадую іншим
Мої поняття про успішність
Успішним в фінансовому плані я вважаю тих хто в стані за місяць відкласти:
100 $ - село
200 $ - райцентр
300 $ - облцент
400 $ - Топ-5
500 $ - Київ

О! Так буквально на этой неделе вы говорили о других критериях!!!
Быстро умнеете ... :mrgreen:

А сколько по вашему мнению в Киеве зарабатывают от 1 млн грн в год? А в Днепре??? А в Донецке???

Сколько из этих людей заработали "случайно" и сколько считают себя успешными уже на протяжении нескольких лет подряд и получают так стабильно?
Вопросы неприятные, потому как подрывают ваше "процентное распределение 2010" :D
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 00:17

1 Я бачу що відсутність власник думок наштовхнула одного з паразитуючих на мої висловах до слідуючого кліше :
Цитата моєї думки
+
Заявка
Ви порозумнішали ...

2 Мені цікаво
Чи звертає увагу носій на спроби паразитуючого приписати собі кавальчик висловів носія ?

3 Особисто мені по барабану думки моїх паразитів до яких я особисто відношу JDE і Investor_K.
Єдине що пробує робити ця парочка більш менш успішно - це спроби мене емоційно дістати , але на пусті місця в останній час якось уваги не звертаєш , на сьогодні є більш серьозні заняття. .
4 Якщо мої вислови настільки непрофесійні , то якого милого Ви задаєте мені запитання ( що один , що другий ) .
Самим що слабо дати на них відповіді ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 09:53

Цены рухнут

Председатель национального совета риэлторской палаты Украины Александр Бондаренко рисует более радикальное развитие событий. Ссылаясь на экономическую ситуацию в стране и возможной второй волне кризиса, он прогнозирует обвал цен. По его словам, это произойдет вследствие второй волны кризиса, при этом в ее вероятности он не сомневается. В результате рынок недвижимости достигнет «дна» не за полтора-два года, а гораздо раньше.

- Говорить о том, что кризис обойдет Украину, не стоит, – говорит Александр Бондаренко. – Кризис нас накроет, и все процессы будут развиваться быстрее. Цены будут падать не медленно – 1-1,5% ежемесячно, как сейчас, а обвалятся. Если же это будет не волна, а цунами, все, что мы ожидаем через два года, произойдет мгновенно.

По его словам, например, в столице разброс цен на квадратный метр недвижимости на первичном и вторичном рынке сегодня составляет примерно 600 долларов.

- Это средняя температура по «больнице», но еще есть куда двигаться вниз, – говорит он. – Поэтому стоит ожидать снижения цен на эту разницу.

вполне могут обвалиться, уж больно не радужна внешняя конъюнктура при постоянно увеличивающемся дефиците текущего щета
как бы хривну не накрыло медным тазом
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 11:17

budivelnik написав:Зібралось два паразитуючих на чужих думках і коли на них увагу не звертають то вони й несуть різну ахінею
Один про каву другий про випивку , при чому обидва в очі мене не бачили і зеленої уяви не мають про мої уподобання, але чого тільки не придумаєш , коли сказати не має про що .

Нагадую іншим
100 $ - село
200 $ - райцентр
300 $ - облцент
400 $ - Топ-5
500 $ - Київ

А різні щтемпелі нехай і далі зубоскалять про ціну кави і проблеми алкоголізму , їм все одно розумного сказати нічого.

Отлично, мысль про успешных в вашем понимании людей вы повторили уже 2 раза, так что случайнстью это потом не назовете. теперь давайте посчитаем сколько времени понадобится "успешному" киевлянину, чтобы приобрести жилье: 500 в месяц х 12= 6000 в год. Берем среднюю цену 2х комнатного новостроя в Киеве (80кв.м х 1400 = 112000 $) + минимум 10 000 $ на ремонт - итого 122000. Теперь делим эти 122000$ на 6000 = 20.3 года!!!!! То есть даже по вашему "успишным" в Киеве придется больше 20 лет пахать на квартиру!!!!
Если для вас это нормально, то для меня - нонсенс. У страны с таким подходом нет будущего - ибо будущее свалит из такой страны, где всю жизнь нужно горбатится за бетон...
Реалист

Подякував: 10 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 11:48

Реалист написав:
  budivelnik написав:Зібралось два паразитуючих на чужих думках і коли на них увагу не звертають то вони й несуть різну ахінею
Один про каву другий про випивку , при чому обидва в очі мене не бачили і зеленої уяви не мають про мої уподобання, але чого тільки не придумаєш , коли сказати не має про що .

Нагадую іншим
100 $ - село
200 $ - райцентр
300 $ - облцент
400 $ - Топ-5
500 $ - Київ

А різні щтемпелі нехай і далі зубоскалять про ціну кави і проблеми алкоголізму , їм все одно розумного сказати нічого.

Отлично, мысль про успешных в вашем понимании людей вы повторили уже 2 раза, так что случайнстью это потом не назовете. теперь давайте посчитаем сколько времени понадобится "успешному" киевлянину, чтобы приобрести жилье: 500 в месяц х 12= 6000 в год. Берем среднюю цену 2х комнатного новостроя в Киеве (80кв.м х 1400 = 112000 $) + минимум 10 000 $ на ремонт - итого 122000. Теперь делим эти 122000$ на 6000 = 20.3 года!!!!! То есть даже по вашему "успишным" в Киеве придется больше 20 лет пахать на квартиру!!!!
Если для вас это нормально, то для меня - нонсенс. У страны с таким подходом нет будущего - ибо будущее свалит из такой страны, где всю жизнь нужно горбатится за бетон...

1 А що більше ніж 500 в місяць відкладати не потрібно ? чи не можливо ?
2 Сімя складається з двох працюючих, тому 112 000 / 2 / 500 / 12 =10років
3 Ви забули що я настоюю на тому що 70% житла оплачується за рахунок вже існуючого , тому 112 000 - 70% /2 / 500 /12 = 3 роки.
4 А чому відразу по 40 м2 ( прямо як західноєвропейська норма ) , чому не по 25 на особу ?
Тоді
25 на особу х 1400 / 500 / 12 місяців = 5 років
А якщо є спадщина , то й менше.

Задовільнив ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 11:57

budivelnik написав: я настоюю на тому що 70% житла оплачується за рахунок вже існуючого

вазможна во Львове и так)))

но в Сталице шоб купить побольше, надо кому то продать то шо поменьше, и так далее

а хто будет покупать однушки?
приезжие из деревни и желающие жить в Киеве?
есть ли у них соответствующие деньги

нет нормального первоспроса, шоб цепочку обменов с целью расширения запустить

да и ясно одно - в Украине соотношение доход/метр не выдерживает никакой критики

такое соотношение как в Киеве, есть в Маскве(отдельный разговор) и в европейских сталицах - городах-музеях аля Рим, Париж, Ландон

т.е. опять же, застройщики это Зло, прекратить строить, перестать объявлять цены на новобетон, и вторичка за год будет стоить ровно столько, сколько за нее смогут заплатить
а новобетон станет элиткой, как это было в 90-х

другими словами, либо строить много, и дешево
либо не строить вообще

в любом случае запасы бабла, предназначенные для новостроя, не бесконечны
новые создаются редко
так шо, буитдешеветь
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 13:11

хто і скільки повинен заощаджувати на житло

1 Чомусь практично всі дописувачі при спробах визначити кількість бажаючих ( і маючих можливість реалізувати свої бажання ) купити житло в Києві виходять тільки з наявних в Києві жителів.
На мій погляд все виглядає трошки по іншому.
Моя гіпотеза:
В Україні є приблизно 100 000 сімей(0,5% від загальної кількості населення України )в яких не має житла в Києві і які планують прикупити житло в Києві і при цьому відкладають по 500 доларів в місяць .
Ці 100 000 розподіляються слідуючим чином:
10000-збирають 10 років і зібрали по 60000-планують купувати в 2011
10000-збирають 9 років і зібрали по 54000-планують купувати в 2012
10000-збирають 8 років і зібрали по 48000-планують купувати в 2013
.....
10000-збирають 1 рік і зібрали по 6000-планують купувати в 2020

Таким чином , на мій погляд , все що буде збудоване до 2020 року - може бути викупленне цими сімями
2 Так як люди в стані заощадити , то я припускаю що велика частина з цієї кількості вже володіє власним житлом , продаж якого позволить цим сімям витратити більше ніж по 60 000 на покращення своїх житлових умов.
3 Всі мої викладки жодним чином не спрямовані на те щоб когось образити . Мета моїх викладок пояснити чому на сьогодні склалась така ціна , і чому не має ніяких предпосилок для її зниження при сьогоднішніх обємах будівництва.
4 З іншого боку , коли обєми нового будівництва зростуть , то це буде говорити тільки про те що в населення є кошти щоб купити збудоване , при цьому абсолютні ціни - не опустяться , але доступність ( співвідношення робочого часу до вартості м2) - покращиться, тобто я бачу реальний вихід з сьогоднішнього становища - виключно в покращенні доходів основної маси населення , а не в спробах заставити будівельників знизити свої доходи .
Потрібно боротись щоб не було бідних , а не щоб не було багатих.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 13:49

budivelnik написав:
  Реалист написав:
  budivelnik написав:Мої поняття про успішність
500 $ - Київ

Теперь делим эти 122000$ на 6000 = 20.3 года!!!!! То есть даже по вашему "успишным" в Киеве придется больше 20 лет пахать на квартиру!!!!

1 А що більше ніж 500 в місяць відкладати не потрібно ? чи не можливо ?
2 Сімя складається з двох працюючих, тому 112 000 / 2 / 500 / 12 =10років

Задовільнив ?

Просто расчудесно!
Теперь давайте так:
1. вы сами отписали что достаточно для Киева сохранять 500 долл в месяц. Никакие "більше ніж 500 в місяць відкладати не потрібно ?" не принимаются. Не надо тут по-депутатски разводить.
2. Семья состоит кроме двух работающих, еще из как правило двух детей. В этом случае зачастую мама - уже не работающая. Так что получаем во очень многих случаях - один работающий. Точка.
3. пункты 3 и 4 - вапще бред.

Далее - человек не хочет ни с кем жить, он - одиночка. Его что - нахфиг послать ? Пускай не живет как человек, а как животное.

Да, чтобы получить наследство - это не просто "родится в семье не бомжей". Это много сложнее, начиная с того что родители могут пролететь например с обменом, и зачанчивая семейными неурядицами - когда могут банально не внести в заповит.

Поэтому согласитесь что 20+ лет собираний - это текущая и реальная картина.
1715

Подякував: 37 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 14:24

1715
Поэтому согласитесь что 20+ лет собираний - это текущая и реальная картина

Якщо Ви відразу хочете отримати європейську норму по житлу ( по 40 м2 на особу ) + щоб ще й жінка не працювала + щоб до Вас батьки жили в зьомній квартирі( таким чином у Вас не має спадщини ) - то згоден

У іншому випадку , а саме :
Середня норма по Києву на 1 особу - 17 м2 х 1800 доларів = 30 000
Тобто 5 років по 500 доларів на особу
Згодьтесь що це не так вже й критично .

Ще раз наголошую і пропоную звернути увагу

Чомусь всі тут присутні пропонують розраховувати крайній варіант , а саме
1 - батьки не заробили нічого
2 - відразу потрібна європейська норма
3 - працює тільки одна особа в сімї
4 - на дітей також потрібні метри

Згодьтесь , якось не логічно з одного боку допускати що батьки не передають у спадок нічого , а з другого враховувати на своїх дітей квадратні метри + хотіти за менше як за 5 років заробити нерухомість якою 150 років будуть користуватись як Ви так і Ваші нащадки.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 13861387138813891390 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему