|
|
![]() полдюжины му*** засрали когда-то интерестную ветку своим унылым, однообразным и бесполезным срачем. вы не замахались? судя по возрасту, у многих комментаторов уже песок из задницы сыпется, а вы все какашками друг в друга пуляетесь, как дошкольники, только дорвавшиеся до компьютера
![]()
![]() О! Так буквально на этой неделе вы говорили о других критериях!!! Быстро умнеете ... ![]() А сколько по вашему мнению в Киеве зарабатывают от 1 млн грн в год? А в Днепре??? А в Донецке??? Сколько из этих людей заработали "случайно" и сколько считают себя успешными уже на протяжении нескольких лет подряд и получают так стабильно? Вопросы неприятные, потому как подрывают ваше "процентное распределение 2010" ![]() ![]() 1 Я бачу що відсутність власник думок наштовхнула одного з паразитуючих на мої висловах до слідуючого кліше :
Цитата моєї думки + Заявка Ви порозумнішали ... 2 Мені цікаво Чи звертає увагу носій на спроби паразитуючого приписати собі кавальчик висловів носія ? 3 Особисто мені по барабану думки моїх паразитів до яких я особисто відношу JDE і Investor_K. Єдине що пробує робити ця парочка більш менш успішно - це спроби мене емоційно дістати , але на пусті місця в останній час якось уваги не звертаєш , на сьогодні є більш серьозні заняття. . 4 Якщо мої вислови настільки непрофесійні , то якого милого Ви задаєте мені запитання ( що один , що другий ) . Самим що слабо дати на них відповіді ?
![]() Цены рухнут
вполне могут обвалиться, уж больно не радужна внешняя конъюнктура при постоянно увеличивающемся дефиците текущего щета как бы хривну не накрыло медным тазом ![]()
Отлично, мысль про успешных в вашем понимании людей вы повторили уже 2 раза, так что случайнстью это потом не назовете. теперь давайте посчитаем сколько времени понадобится "успешному" киевлянину, чтобы приобрести жилье: 500 в месяц х 12= 6000 в год. Берем среднюю цену 2х комнатного новостроя в Киеве (80кв.м х 1400 = 112000 $) + минимум 10 000 $ на ремонт - итого 122000. Теперь делим эти 122000$ на 6000 = 20.3 года!!!!! То есть даже по вашему "успишным" в Киеве придется больше 20 лет пахать на квартиру!!!! Если для вас это нормально, то для меня - нонсенс. У страны с таким подходом нет будущего - ибо будущее свалит из такой страны, где всю жизнь нужно горбатится за бетон... ![]()
1 А що більше ніж 500 в місяць відкладати не потрібно ? чи не можливо ? 2 Сімя складається з двох працюючих, тому 112 000 / 2 / 500 / 12 =10років 3 Ви забули що я настоюю на тому що 70% житла оплачується за рахунок вже існуючого , тому 112 000 - 70% /2 / 500 /12 = 3 роки. 4 А чому відразу по 40 м2 ( прямо як західноєвропейська норма ) , чому не по 25 на особу ? Тоді 25 на особу х 1400 / 500 / 12 місяців = 5 років А якщо є спадщина , то й менше. Задовільнив ?
![]() вазможна во Львове и так))) но в Сталице шоб купить побольше, надо кому то продать то шо поменьше, и так далее а хто будет покупать однушки? приезжие из деревни и желающие жить в Киеве? есть ли у них соответствующие деньги нет нормального первоспроса, шоб цепочку обменов с целью расширения запустить да и ясно одно - в Украине соотношение доход/метр не выдерживает никакой критики такое соотношение как в Киеве, есть в Маскве(отдельный разговор) и в европейских сталицах - городах-музеях аля Рим, Париж, Ландон т.е. опять же, застройщики это Зло, прекратить строить, перестать объявлять цены на новобетон, и вторичка за год будет стоить ровно столько, сколько за нее смогут заплатить а новобетон станет элиткой, как это было в 90-х другими словами, либо строить много, и дешево либо не строить вообще в любом случае запасы бабла, предназначенные для новостроя, не бесконечны новые создаются редко так шо, буитдешеветь ![]() хто і скільки повинен заощаджувати на житло1 Чомусь практично всі дописувачі при спробах визначити кількість бажаючих ( і маючих можливість реалізувати свої бажання ) купити житло в Києві виходять тільки з наявних в Києві жителів.
На мій погляд все виглядає трошки по іншому. Моя гіпотеза: В Україні є приблизно 100 000 сімей(0,5% від загальної кількості населення України )в яких не має житла в Києві і які планують прикупити житло в Києві і при цьому відкладають по 500 доларів в місяць . Ці 100 000 розподіляються слідуючим чином: 10000-збирають 10 років і зібрали по 60000-планують купувати в 2011 10000-збирають 9 років і зібрали по 54000-планують купувати в 2012 10000-збирають 8 років і зібрали по 48000-планують купувати в 2013 ..... 10000-збирають 1 рік і зібрали по 6000-планують купувати в 2020 Таким чином , на мій погляд , все що буде збудоване до 2020 року - може бути викупленне цими сімями 2 Так як люди в стані заощадити , то я припускаю що велика частина з цієї кількості вже володіє власним житлом , продаж якого позволить цим сімям витратити більше ніж по 60 000 на покращення своїх житлових умов. 3 Всі мої викладки жодним чином не спрямовані на те щоб когось образити . Мета моїх викладок пояснити чому на сьогодні склалась така ціна , і чому не має ніяких предпосилок для її зниження при сьогоднішніх обємах будівництва. 4 З іншого боку , коли обєми нового будівництва зростуть , то це буде говорити тільки про те що в населення є кошти щоб купити збудоване , при цьому абсолютні ціни - не опустяться , але доступність ( співвідношення робочого часу до вартості м2) - покращиться, тобто я бачу реальний вихід з сьогоднішнього становища - виключно в покращенні доходів основної маси населення , а не в спробах заставити будівельників знизити свої доходи . Потрібно боротись щоб не було бідних , а не щоб не було багатих.
![]()
Просто расчудесно! Теперь давайте так: 1. вы сами отписали что достаточно для Киева сохранять 500 долл в месяц. Никакие "більше ніж 500 в місяць відкладати не потрібно ?" не принимаются. Не надо тут по-депутатски разводить. 2. Семья состоит кроме двух работающих, еще из как правило двух детей. В этом случае зачастую мама - уже не работающая. Так что получаем во очень многих случаях - один работающий. Точка. 3. пункты 3 и 4 - вапще бред. Далее - человек не хочет ни с кем жить, он - одиночка. Его что - нахфиг послать ? Пускай не живет как человек, а как животное. Да, чтобы получить наследство - это не просто "родится в семье не бомжей". Это много сложнее, начиная с того что родители могут пролететь например с обменом, и зачанчивая семейными неурядицами - когда могут банально не внести в заповит. Поэтому согласитесь что 20+ лет собираний - это текущая и реальная картина. ![]()
Якщо Ви відразу хочете отримати європейську норму по житлу ( по 40 м2 на особу ) + щоб ще й жінка не працювала + щоб до Вас батьки жили в зьомній квартирі( таким чином у Вас не має спадщини ) - то згоден У іншому випадку , а саме : Середня норма по Києву на 1 особу - 17 м2 х 1800 доларів = 30 000 Тобто 5 років по 500 доларів на особу Згодьтесь що це не так вже й критично . Ще раз наголошую і пропоную звернути увагу Чомусь всі тут присутні пропонують розраховувати крайній варіант , а саме 1 - батьки не заробили нічого 2 - відразу потрібна європейська норма 3 - працює тільки одна особа в сімї 4 - на дітей також потрібні метри Згодьтесь , якось не логічно з одного боку допускати що батьки не передають у спадок нічого , а з другого враховувати на своїх дітей квадратні метри + хотіти за менше як за 5 років заробити нерухомість якою 150 років будуть користуватись як Ви так і Ваші нащадки.
|
|