Сын премьера Швеции устроился на работу в McDonald´s

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12
Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 11:49

netcrawler написав:А вот получение в возрасте 16 лет киздюлины в виде низкооплачевыемых работ высоко повышает шанс к 22м годам иметь не банковского клерка, а достаточно хорошего молодого специалиста.

Ви мене насмішили до сліз :lol:
Порадьте, будь ласка, де це хорошому молодому спеціалісту та ще й дівчині в Україні платять більше, ніж клерку в банку? Може ще клеркам по продажам автомобілів в представництвах іноземних фірм.
Хай радується ваш знайомий, що непильне місце в банку знайшлось. Може з часом набереться досвіду і з періферійної філії до головного управління перейде. Зряплата відразу підвищиться.
Запевняю вас, хороші специалісти, а тим більше молоді Україні не потрібні. Прозондуйте, хто займає хлібні місця в любих фірмах в Україні. Родичі і знайомі голови і хазяїв. А зовсім не ті, хто з миття підлоги починав :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 14:34

delicious написав:А сколько пафоса. Наверно устроился администратором, на работе так ниразу и не появлялся. Зато папочке полюбому "плюсик", ведь его сын не олигарх. Да и сынишка уже через годик будет депутатом в парламенте.

Хотя может мечта детства. :mrgreen:

Видно, що ти ніколи за межі України не виїздив, мабуть :)
uran235

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 14:37

zeleniy написав:Да есть развитые и богатые страны, где власть ездит на работу на велосипедах, живут в обычных квартирах, без охраны и пр. понтов.

+100500.
Да, в голове пересичного не укладывается, что утром можно ехать на работу на одной электричке с президентом/премьером страны, а в обед оказаться с ним в одном кафе за соседним столиком. :shock: Зато у граждан цивилизованной Европы в голове не укладывается то, что творится на просторах Украины. :)
Инспектор

Подякував: 10 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 14:41

Инспектор написав:
  zeleniy написав:Да есть развитые и богатые страны, где власть ездит на работу на велосипедах, живут в обычных квартирах, без охраны и пр. понтов.

+100500.
Да, в голове пересичного не укладывается, что утром можно ехать на работу на одной электричке с президентом/премьером страны, а в обед оказаться с ним в одном кафе за соседним столиком. :shock: Зато у граждан цивилизованной Европы в голове не укладывается то, что творится на просторах Украины. :)

мої знайомі їздили у літаку з міністром в економ класі.
не бачу що тут не звичного, що син прем"єра працював у макдональдсі.
Британський принц літає у літаках дешевих авіаліній.
Це не у них дивно, а у нас дивно, що діти наших політиків не працюють у макдональдсі, і за них ще хтось голосує. Я за тих у кого діти пристроєні не голосую
uran235

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 14:56

uran235 написав:не бачу що тут не звичного, що син прем"єра працював у макдональдсі.
Британський принц літає у літаках дешевих авіаліній.
Це не у них дивно, а у нас дивно, що діти наших політиків не працюють у макдональдсі, і за них ще хтось голосує. Я за тих у кого діти пристроєні не голосую

Вот и я об этом - полностью поддерживаю. :)
Инспектор

Подякував: 10 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 17:54

Не совсем в тему. На российском Форбсе прочитал статью о том, как нужно учить своих детей взаимодействовать с деньгами. Цитата:
"Принцип 4. Деньги даются в обмен на интеллектуальный труд и не даются в обмен на физический. Это, конечно, не совсем так, но лично для меня важно, чтобы ребенок рано понял: тасканием тюков или уборкой квартир на жизнь в XXI веке не заработаешь."
Напомню, что Форбс - журнал для миллионеров или близких к ним; в данном случае статья для российских миллионеров.
Ссылка: http://www.forbes.ru/ekonomika-opinion/finansy/71469-sledi-za-soboi-chemu-nado-uchit-detei-na-sobstvennom-primere
Удивительно, но только после этой цитаты начал понимать тезис Маркса об антагонизме классов. Кто-то же должен уборкой квартир заниматься или тюки таскать. Но не класс господ...
Адам Смит
16

Гуру

Подякував: 401 раз.
Подякували: 4952 раз.

Профіль

3
5
1
Повідомлення Додано: Нед 07 сер, 2011 21:13

Гондурас_мля написав:
  netcrawler написав:Запевняю вас, хороші специалісти, а тим більше молоді Україні не потрібні. Прозондуйте, хто займає хлібні місця в любих фірмах в Україні. Родичі і знайомі голови і хазяїв. А зовсім не ті, хто з миття підлоги починав :mrgreen:

Ну откровенно говоря я сужу по себе: я в 22 многим нужен был и сейчас мне в мою фирму 22 летние нужны, но только не так просто отыскать ответственных и целеустремленных. Само собой что в 22 нет достаточного опыта, но не в этом проблема, проблема в отсутствии желания этот опыт получать, так как почти все эти люди испорчены родительскими деньгами.
Вот и все.

ps. А труддеятельность моя начиналась именно с упаковки цемента в мешки за 1 бакс в день.
netcrawler

#<12
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє