|
|
![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламНеужели всё так плохо?...
![]() "Купить мешок муки и оружие, чтобы его защищать, а также серебро и золото — именно так, полушутя-полусерьезно, советует поступить инвесторам эксперт по кризисам Герхард Шпаннбауэр. Этим рекомендациям на полном серьезе намерены следовать инвестфонды."
Похоже, дело идет к этому. Социальная напряжённость, погромы, пустые прилавки, сожженные магазины и машины, каждый будет думать как сохранить то, что у него есть. ![]() ![]() Ну что, ФРС уже потянулся за патроном, но выстрелит очевидно позже.
Ничего конкретно не пообещал, окромя низких ставок и мягкой монетарной политики. Неопределённость продолжается.
![]()
Не одному мне приходят мысли о приближающихся глобальных событиях ?!
![]() Україна починає видобуток золота, воно коштуватиме 150 грн./З 2011 року в Україні почнеться промисловий видобуток золота.
Про це в інтерв'ю порталу "Дело", розповів голова Державної служби геології і надр Едуард Ставицький. "Україна за своїми прогнозними ресурсів, щоб фахівці не почали мене звинувачувати у якихось перебільшеннях, володіє близько 2,5-3 тисячами тонн золота. Це родовища в Карпатах - близько 400 тонн, Великий Донбас близько 500 тонн, ресурс Кіровоградської, Дніпропетровської, Крим", - сказав він. "І з урахуванням такого великого зростання цін на золото у світі, зараз готуються передпроект. Ми спробуємо вже цього року добути першу партію українського золота", - додав Ставицький. Глава Держгеонадр зазначив, що промисловий видобуток золота в Україні почнеться в двох регіонах. "Це Західна Україна і Кіровоградська область", - сказав він. На думку Ставицького, Україні слід розвивати видобуток золота власними силами, а якщо і залучати інвесторів, то з мінімальною участю. Кажучи про собівартість видобутку золота в Україну, Ставицький заявив, що 1 гр українського золота буде коштувати не більше 150 грн. "Знаєте, скільки коштує грам золота? Близько 400 гривень. Я не побоюся сказати, нехай фахівці спростують, приблизно собівартість грама золота з видобутку буде 100 - максимум 150 гривень. Україна на рік завозить близько 5 тонн золота. Ми могли б на 1/3 скоротити імпортний складник. Все золото ми закуповуємо", - сказав він. Відповідаючи на питання, коли Україна зможе вийти на рівень видобутку золота в обсязі 1 т на рік, глава Держгеонадр зазначив, "думаю, протягом 3-5 років. У цьому напрямку насправді вже багато зроблено". gazeta.ua/articles/business/_ukrajina-pochinae-vidobutok-zolota-vono-koshtuvatime-150-griven-za-gram/393973 ![]() Mixa
Собственно а что комментировать? Очередной вариант Армаггедона. Богатое у автора воображение. То что США постараются ослабить курс доллара - это я тоже ожидаю....да они это собственно и до кризиса делали. И не только они ![]() А что касается краха доллара - даже теоретически не рассматриваю. Тут всё теряет смысл....и тем более золото. США - мировой лидер.И какой рейтинг у них - да хоть нулевой рисуйте....Слону знаете ли по барабану....Здесь у меня ключевой элемент. Всё будет так как выгодно США! Вы считаете им выгодно обвалить доллар и перейти на другую мировую валюту? Будет выгодно - завтра сделают не раздумывая....Сейчас однозначно их всё устраивает! Столько лет они шли к мировому господству, чтобы завтра вот так просто отдать? ![]() ![]() ![]() Ну вот как то так... ПыСы Я вот глянул НАСДАК и ЭсЭндПи 500 - так уже хороший отскок.... опять акции покупают ![]() ![]()
![]() kuser
вы неправильно выразились ![]() у ваших правнуков все будет хорошо у вас зять золото покупает ![]() так что обесцененных бумажек у них слава богу не будет ![]() не желайте своим потомкам зла - грех это большой ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
|
|