|
Партия регионов предложила новый вариант закона о языках |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 31 сер, 2011 16:54
EdUA написав:И я в том числе. И вы о таком маразме не слышали никогда. А вот для тупых, не способных понимать русский - титруют ......
Ed, Вы взрослый человек, общаетесь с незнакомыми людьми. Выражайтесь точнее, не рассказывайте о том, что кто-то тупее Вас. Хотя могу сознаться, я о таком не слышал. Согласен.
Востаннє редагувалось atel в Сер 31 сер, 2011 17:00, всього редагувалось 1 раз.
-
atel
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 31 сер, 2011 16:55
[b]EdUA[/b] Як легко ви відмовляєте в праві на життя моїй мові. Все ж таки на ній розмовляють як мінімум 20 млн. чол. В світі небагато мов з такою кількістю носіїв. І хіба не в різноманітності благо? Чим більше мов, тим більше способів мислення і вираження думок, тим вища ймовірність створення літературних шедеврів. Чи для вас краще щоб весь світ розмовляв російською, оскільки нею розмовляєте ви?
-
Vit22
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 сер, 2011 17:02
Vit22 написав:І не потрібно мені розказувати про неконкурентність української мови. Держава Україна зобов"язана підтримувати українську мову, так само як Російська Федерація зобов"язана підтримувати російську. Це продиктовано інстинктом самозбереження.
1. Никто не говорит о неконкурентоспособности мовы кроме вас. По мене она конкурентоспособна, и в подпорках не нуждается. Это вы беспокоитесь что она "загыне" и ее защищать надо. 2.Государство должно защищать не мову, а своих граждан. Причем всех в равной степени. 3.Русский язык не собственность России, а собственность Украины, как наследницы Киевской Руси.
-
EdUA
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 сер, 2011 17:10
Vit22 написав:EdUA Як легко ви відмовляєте в праві на життя моїй мові.
Повторяю еще раз. У мовы (или русского языка) никаких прав нет. Ибо это не гражданин Украины. А вот у "мовных" граждан - есть все права на родной язык. И государство должно их защищать. И я лично готов защищать ваше, (и мое тоже) право на "рідну мову". Государство должно делать все для развития мовы. Права всех граждан Украины на родной язык должны быть защищены государством. Чего не понятно?
-
EdUA
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 сер, 2011 17:11
[b]EdUA[/b] 1. Ви лицемір. Мова на даний момент, на жаль, неконкурентна порівняно з російською, і це видно всім хто має очі. 2. Захист мови і є одним із способів захисту громадян. 3. Мене не цікавить питання яка мова кому належить ))))))
-
Vit22
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 сер, 2011 17:12
atel написав: EdUA написав:И я в том числе. И вы о таком маразме не слышали никогда. А вот для тупых, не способных понимать русский - титруют ......
Ed, Вы взрослый человек, общаетесь с незнакомыми людьми. Выражайтесь точнее, не рассказывайте о том, что кто-то тупее Вас. Хотя могу сознаться, я о таком не слышал. Согласен.
Критика принята.
-
EdUA
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 сер, 2011 17:16
Vit22 написав:EdUA 1. Ви лицемір. Мова на даний момент, на жаль, неконкурентна порівняно з російською, і це видно всім хто має очі. 2. Захист мови і є одним із способів захисту громадян. 3. Мене не цікавить питання яка мова кому належить ))))))
1. Вы лицемер.  так мова не конкурентна и конкурентна ??? 2. Извините. Или мы защищаем граждан или мову. Не надо лицемерить ... 3. Вы правы. Тогда вопрос о защите мовы государством снят. Остается защита прав граждан на родной язык. Абсолютно согласен.
-
EdUA
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 сер, 2011 17:17
[b]EdUA[/b] Припиняю дискусію, оскільки ми не зрозуміємо один одного.
-
Vit22
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 сер, 2011 17:19
Vit22 написав:EdUA Припиняю дискусію, оскільки ми не зрозуміємо один одного.
Все так плохо? Мы не способны понять друг друга? Думаю стоит все таки постараться понять. Нам очень нужно понимание и согласие в нашей стране.
-
EdUA
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 31 сер, 2011 17:26
Vit22 написав:EdUA 1. Ви лицемір. Мова на даний момент, на жаль, неконкурентна порівняно з російською, і це видно всім хто має очі.
Извините. Это видно лично Вам, а не "всем". Что такое неконкурентное сравнение родных языков граждан страны? Кто с кем конкурирует?
-
atel
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
|