Сделки online

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 1415161718 ... 77>
Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2011 15:12

Вирішив спробувати викласти на загальний огляд власні трейди починаючи з 01.09.11р. (рахунок реальний). Якщо буде цікаво (думаю для мене це буде певний досвід :) :) ), то можу і надалі продовжувати таку практику. Буду вдячний за конструктивну критику, ну і звісна річ за похвали. :).
01.09.
http://fotohost.org/images/a1305124-130kB.jpg
02.09
http://fotohost.org/images/a126d381-129kB.jpg
05.09
http://fotohost.org/images/a1c81f45-129kB.jpg
P.S. фактичні об'єми і зделки не викладую оск. не хотілось би світити таку інформацію, і через те що в день 15-20 сделок в середньому (не дуже привабливо таке чтиво) :).
P.P.S. Також є один момент (відноситься до мого управління кап.) на граф. видно, що торгую до певного моменту (в мене це к-тна сумма профіта за день) після цього - стараюсь не тягнути руки до терміналу.
mishOK

Повідомлення Додано: Вів 06 вер, 2011 17:44

Ще один день пройшов досить вдало. Єдине, що втупив на кінці дня (руки вже сильно чесались) відразу ж зловив стопа. При тому всьому, що була єдина сделка за ці торги яка була відкрита в лонг! Ринок наказав.

http://fotohost.org/images/a19c8d18-119kB.jpg
mishOK

Повідомлення Додано: Сер 07 вер, 2011 17:45

ну що ж сьогодні побігли перші рогаті лосі :(. Половину шорта прикрив, половину переніс на завтра. Будем бачити, як вирулять штати.

http://fotohost.org/images/a160bde8-143kB.jpg
mishOK

Повідомлення Додано: Чет 08 вер, 2011 17:55

08.09.11

Сьогодні не дуже вдало. По двом причинам:
1. Зашвидко покрив шорти (див. перший овал) хоча і стопи були вище -(1640) за хай дня. :( :( :(
2. Не дотримався стратегі - спроби грати від лонга ЗНОВУ :( (див. третій овал)
Хоча в другій половині дня - "Навернувся" і в резульаті жирний лось заморився голодом, і похудів майже до кісточок :) :), що тішить. (не сам факт зменшення збитку, а факт - повернення до своїх же правил). (див. ост. овал).

http://fotohost.org/images/a180bd1b-134kB.jpg
mishOK

Повідомлення Додано: Чет 08 вер, 2011 18:04

mishOK
только что мне один коллега показал, как он торговал сегодня на срочке. Показать я не могу ничего. но лишь скажу, что 5% профита от депо он сегодня с рынка унес. Конкуренты не спят. Т.к. на фьюче обязательно кто-то теряет, если кто-то зарабатывает, то не завидую я срочникам, т.к. говорят, что профучастники тоже жарят по полной физиков.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 вер, 2011 20:08

San
Дякую за увагу до моїх постів.
Ну на рах. дохідності - була ідея (наразі думаю, як втілити більш сприйнятніше). Хоча на даний момент і самі скіни видозмінються для більшої наглядності і зрозумілості. По цьому можу сказати що зараз десь в районі 5% від депо (за цей період з 01.09) Хоча було 8.5% (просадочка вийшла за два дні).
Щодо конкуренції - в принципі поки не маю на, що претендувати. Зараз стоїть дещо інша ціль - забирати свої "х"- гривень з ринку (чи то в фізика, чи профіка не суть важливо), хоча в профіка було б набагато приємніше :). ХЕЛЛОУ! :). Ті хто довірили "свої кровні" з ними все чисто і прозоро. Угоди на огляді є, звіти подаю, стоп-трейд обумовлено. (їхні ризики пояснив досить зрозуміло для них).

На рах. самого срочного ринку (доречі це, як на мене найвагоміше питання!!!):
San: не завидую я срочникам, т.к. говорят, что профучастники тоже жарят по полной физиков

ПОВНІСТЮ ЗГІДНИЙ, це хоча і не фераррі, але і вже не сімейний седан (по Герчику, чи чия то концепія :) ) - вибрав саме цей ринок оскільки:
1. Спот - показав свої плюси і мінуси. До останніх можна віднести "Принципи бізнесу по Українськи", ті ж самі стоп торги по ЯСКУ, різного роду допки, вимивання прибутків і т.д. і т.п. Як на мене в цьому плані срочка більше має захисту від "Українських форс(фарс)-мажорів"
2. На даному ринку НЕ МОЖЛИВО взагалі, прибутково і стабільно, працювати без стопів!, а тому це дуже хороший тренажер для власної стратегії і себе!!!
p.s. аж ніяк не планую торгувати тут постійно!!!, це як скальпери які з часом переходять на інший ТФ. Отже, як буде певна хороша дохідність, цілком можливо, що будуть формуватись ті ж спекулятивні позиції на споті.
mishOK

Повідомлення Додано: Чет 08 вер, 2011 20:31

San написав:mishOK
Конкуренты не спят. Т.к. на фьюче обязательно кто-то теряет, если кто-то зарабатывает

Так, а хіба на споті не так?? Наскільки мені відомо, що лише на опціях може бути таке що обидві сторони у виграші (хоч чесно кажучи і не зовсім до кінця розумію чому і як це).
А задля безпечного і вдалого "плавання", постійно щось шукаю, і взнаю. Особлива подяка Юджину, Максу, Мейджику, Ромі та іншим форумчанам, які допомагають зрозуміти чи побачити ситуацію під іншим кутом, а також кидають свої :idea: ідеї. Деколи буває досить і досить корисним.
Доречі користуючись нагодою, хотілось би ще і вибачитись перед всіма, а особливо "Максгріном" за свій самий перший пост на фінансі!!!. Тільки зараз знову перечитав його і зрозумів яким же то я був тупаном!, і особливо відмітилось, як Макс - зробив зауваження:
Maxgreen: вот здорово ))))) сначала назвать всех тупанами а потом еще и вопросы задавать

простите, а вы думаете что если кто-то на самом деле что-то знает, будет тут для вас все тайны и секреты свои рассказывать?
зы
здравствуйте

але все ж таки коректно, і дав можливість переосмислити що було не правильно. ДЯКУЮ.
mishOK

Повідомлення Додано: П'ят 09 вер, 2011 08:44

mishOK написав:
  San написав:mishOK
Конкуренты не спят. Т.к. на фьюче обязательно кто-то теряет, если кто-то зарабатывает

Так, а хіба на споті не так?? Наскільки мені відомо, що лише на опціях може бути таке що обидві сторони у виграші (хоч чесно кажучи і не зовсім до кінця розумію чому і як це).
А задля безпечного і вдалого "плавання", постійно щось шукаю, і взнаю. Особлива подяка Юджину, Максу, Мейджику, Ромі та іншим форумчанам, які допомагають зрозуміти чи побачити ситуацію під іншим кутом, а також кидають свої :idea: ідеї. Деколи буває досить і досить корисним.
Доречі користуючись нагодою, хотілось би ще і вибачитись перед всіма, а особливо "Максгріном" за свій самий перший пост на фінансі!!!. Тільки зараз знову перечитав його і зрозумів яким же то я був тупаном!, і особливо відмітилось, як Макс - зробив зауваження:
Maxgreen: вот здорово ))))) сначала назвать всех тупанами а потом еще и вопросы задавать

простите, а вы думаете что если кто-то на самом деле что-то знает, будет тут для вас все тайны и секреты свои рассказывать?
зы
здравствуйте

але все ж таки коректно, і дав можливість переосмислити що було не правильно. ДЯКУЮ.

ну вот еще, МишОк, кто старое помянет, тому глаз вон! ;)
и не стоит благодарностей, хотя конечно и спасибо, но я ни чем, от многих тут, не отличаюсь. учусь рынку вместе со всеми, и честно признаться особо высоких результатов пока не достиг, так, что это лишнее выделять меня из толпы :oops:
давайте лучше сажем спасибо Сашке, за то что собрал нас всех тут и дает нам возможность учится друг у друга :)
Саша, спасибо! :D
Maxgreen

Подякував: 236 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 вер, 2011 08:46

Maxgreen
почалося. Прощаетесь что-ли со мной? :)
Каждый по кирпичику, так и строим наше коммьюнити.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 вер, 2011 08:49

San написав:Maxgreen
почалося. Прощаетесь что-ли со мной? :)
Каждый по кирпичику, так и строим наше коммьюнити.

Саня останеться с нами :D
(с)
youtube.com/watch?v=n4MCFp553K4
Maxgreen

Подякував: 236 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

#<1 ... 1415161718 ... 77>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти