я тут с печалькой думаю, что комиссы брокера 2-3%% за год сожрут от счета. В день - это очень круто.
|
|
![]() ChuLock
Привіт. ОК, буду прикидувати (якщо буде "сумбурно"), на інший ТФ, щоб можна було розібрати. П.С. Не дуже хочеться в основу ставити інший ТФ, оскільки це буде трохи змінювати візуальні сигнали (короче кажучи, вхід чи вихід буде не зовсім відповідати концепції самої стратегії). Повторюсь - вийнятком буду робити коли візуальна картинка буде розмита і стрілочка (напрямок угоди) буде зливатись зі свічею. П.П.С. дякую за увагу до даних постів, буду робити все можливе, задля більш кращої і якіснішої читабельності.
![]() 20.10.111. Шортив від відштовхування 1280, добавляв на МАшці і застопило на 1281
2. Гра від шорта (в місці де відмічено білим овалом) - зірвало стоп (не встиг зняти на новинах), в результаті відразу ж відкрив ту ж саму позицію + ще 4 контр. Пізніше їх прикрив (в не значний профіт). Пішов на ніч з шортовою позицією. П.С. По проханню, виставляю (для наглядності ТФ 3хв.). Дійсно не так кучно, але тоді пропадає смислове навантаженні сигналів (тобто виходить, що трейди йшли від "фонаря"). П.П.С. Також поміняв колір (в нац. тонах ![]() ![]() ![]()
![]() 21.10.11Ну що тут казати. Пірамідився.
Переніс на понеділок позу - важче середнього.
![]()
Стоп где? ![]() FX
Що казати, бік вийшов!!!, виходить тепер по капіталу (стоп). + минулий опір на 1350 + МАшка 22 денна на 1370. (не маю зараз термінала під рукою, по грубому 1350 - 1370). Треба буде порахувати, подумати. Короче кажучи ЛОСІК намічається прикормленний. П.С. хоча думаю, по капіталу буде нижче, може і якийсь опір найду понижче. Вже в друге в цьому місяці такий провтик. ![]() ![]() ![]()
![]() со всеми бывает ( только ты не пирамидился, а усреднялся . но ещё и перенёс убыточную позу в овернайт . по поводу видовой хаотичности входов на меньшем тайме . Лично мне гораздо наглядней на меньшем тайме - потому как часто-густо проскакивают сделки на одной свече ( 10 мин) , на мелком тайме проще увидеть , то что на более крупном возможно не видно . сам я отторговался почти никак , до 13 в обе стороны ... очень узкий диапазон ..ловить было нечего ... а тут ещё позвонили сказали , что пропала связь с домом ... вобщем уехал , а приехал под клозу 1324 . ...злой, как собака - такой движ пропустил.(( железяка одним трейдом 1287-1323 отбила свои предыдущие два дня минусов . ![]()
Та лосяра досить великий, гадаю що вам краще було на закритті його прирізати, бо фьюч фактично вернувся в той рейндж з якого раніше вискочив. Якщо на вихідних не буде надзвичайного негативу то 1370 це питання часу, а якщо за вихідні буде якийсь суперпозитив, то вже й проходження 1370 теж буде тільки питанням часу... Правда зважаючи на наш ринок з його маніпуляціями є шанс вискочить й по кращій ціні - бо судячі з коментарів представників наших шановних ![]() ![]() ChuLock
Хм, а я думав це взагалі одне і теж (пірамідитись, чи усереднюватись). На рахунок "накладання" угод - ок, ясно, буду викладати в меншому ТФ, якщо таким буде місце. Дивлюсь, деколи краще піти (з виставленими стопами) і вернутись вже постфактум. ![]() FX Цілком згідний!!! (що на закритті треба було закривати, якщо і не все, то значну частину), і всерівно куди б відкрились сьогодні чи то в сторону пози, чи проти - тут вже в іншому справа була би. А так пожинаю свої же плоди. Буде уроком. Хоча були і подорожче на ринку в мене (та й смислове навантаження по простіше несли ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|