|
|
![]() 25.10.11Почав за здоров'я - закінчив за упокій
![]() ![]() ![]() 1. Грав від лонга на відкритті - і досить ПРОФІТНО 2. ТІЛЬТив 3. Хоча вже видно що лише "моя попытка №5" вивела зі ступору і покрив ЛОСІв, які повиростали після клірингу ![]() З тим інформаційно-новинним фоном вирішив нічого не переносити. Завтра на свіжу голову буде краще.
![]() Все, что вчера писал сегодня сделал!!!!! Купил макушку.... Сначала шорт со вчерашнего дня = профит. С 15 часов лонг = лось. ![]() ![]()
привет, вчера ты вообще шикарно отторговался - поздравляю! Да и сегодня , как по мне тоже очень не плохо - уже не боишься включать реверс . ) пробойные свечи - мне комфортно стопом трейлить по лоу предыдущей свечи, начиная с пробойной ( первый стоп ставлю с реверсом обычно под пробойную ) , если двигаются дальше в направлении пробоя , то уже подтягиваю просто стоп без реверса... как-то так ... удачи ) ![]() an6pak
що скажеш - красавчик ![]() ![]() Хоча згодом настільки увірував в цю феєрію, що все ж таки купився на те що "накажуь" шортилок - тому точно так же брав лонги. ChuLock Привіт, так вчора і сьогодні цікаві дні видались. Хоча і розумію концепцію реверса, але щось поки дійсно не вдавалось ПЛАНОВО її реалізовувати. Але всерівно вдячний за пораду. Проте не знаю помітив,чи ні, але вчорашнє відкриття це були перенесені через вихідні - шорти, тому я більше схильний до того що вчора може і "шикарно" проте в розрізі профіт/лось це був цілий зоопарк! ![]()
![]() mishOK
Доречі, на рахунок сьогоднішнього трейду. Забув дописати: що як по системі, так і не озброєним оком видно дуже хороший сигнал на останній свічці (10хв.)(на МА-шці) в шорт. І коли ринок підходив до мого офера (за яким стояв короткий стоп, адже і шишок вже добряче понабивав) - познімав свої заявки!!! (проігнорував сигнал). Причина - залишалось 10 хв. до закриття, і не впевнений був, що взагалі піде в профітну зону, чи зірве стоп. А завтра з відкриття - не хотів йти на фарт. Хоч і постфактум видно що закрив би позицію в профіт ще за 4-5хв. до закриття. (А враховуючи те, як закрились Штати - то і переносити сміло можна було). П.С. рішення приймалось під час торгової сесії (зараз розумію, що не зовсім то і вдале - оскільки ігнор сигналу дуже погана привичка!!!). Поки це писав, згадались попередні пару постів (про перенос позиції) Филиппа і Sanа, і все ж таки (перечитавши їх знову) зрозумів, що сигнал - це "манна небесна для трейдера" і нехтувати ним ні в якому разі не можна!!!. Адже це єдине, що в Нас є ![]() П.П.С. Во дурья башка!!!, сам же на топі сторінки сьогодні зранку писав: А по факту так і не зробив, в результаті - "банка". Мабуть точно прийдеться прінт зробити! ![]()
|
|