marty
а вы не слышали? Один украинский олигарх, видимо после чаепития с Будивельником купил недвижимость.... в Англии за 200 миллионов фунтов. Как он его не уговорил, что "найуспишниши" покупают во Львовской области....
|
|
![]() marty
а вы не слышали? Один украинский олигарх, видимо после чаепития с Будивельником купил недвижимость.... в Англии за 200 миллионов фунтов. Как он его не уговорил, что "найуспишниши" покупают во Львовской области....
![]()
40% на 100 000 в рік = 111 доларів в день=3333 в місяць . Трошки раніше , я писав , що сімя яка має 2000 в місяць доходу - в стані купити однокімнатну за 5 років. Сімя яка має 3333+666( дружина ![]() Ви вважаєте цей показник поганим бізнесом ? У Вас показники як далеко від цих цифр ?
5% з 10 000 000 = 1500 доларів в день = 45 000 в місяць . Сімя з подібними доходами в стані купувати раз в три місяці трьохкімнатну ![]() Як бачите це на порядок швидше ніж у першому варіанті ( 40% від 100 000 ). Ви знову будете заперечувати що це погано ?
Знову емоції . Нормальна людина , все таки постарається спочатку зрозуміти , а вже потім критикуючи зрозуміле , отримувати додаткову інформацію . Зрозуміти Вам не вдалось , а критикувати без розуміння прочитаного , мож і теорію відносності Енштейна , все одно в очах 99% населення - можна виглядати розумнішим від нього ( особливо якщо ці 99% мають аналогічний Вашому розумовий розвиток і емоційний настрій)
![]() budivelnik
не смогу я вас утешить - вы одинокий гений, находящийся на огромном удалении от людей, реальной жизни и даже здравого смысла. Вас сможет понять только такой же гений, но где ему взяться? Да и тесно будет вам двоим на Олимпе....
![]() Вы действительно не понимаете, что человек, который располагает свободными 10 000 000, о трешке не думает в принципе? Для него это будка собачья, и месячный доход с этой будки для него... как бы так мягко сказать... не интересен в общем. За 10 000 000 намного более выгодно даже купить место в раде, или пропихнуть нужный закон, или выбить гос.дотацию для своего бизнеса ![]() ![]() Тори
По поводу динамики В 2007 снимал 2К в хорошем состоянии (после норм. ремонта, не совсем "евро") за 500$ на Победы 18, в 2008 аренда была уже 700. В январе 2009 снял 2К с хорошим ремонтом (на совсем "евро") за 4500 грн. на Шулявке. Сейчас арендую 1К за 500$ в новом доме с "евро" ремонтом на Позняках. ПС: Все квартиры 10-15 мин. пешком до метро ![]() З 10 000 000 - не часто , хоча й бувало , а от з 1 000 000 - частенько ![]() Тому й стараюсь пояснити на цих сторінках різниці в світогляді людей з різними статками. Мої знайомі , мають не поганий апетит і коли мають можливість отримати 100% ( навіть на 100 доларах ) - не погребують цією можливістю . Але будь які бізнеси мають обмеження росту + з зростанням самого бізнесу - зростають і накладні розходи , тому бізнес як таковий може генерувати + 40% , але власнику подекуди залишається +5% ( топи і різного калібру менеджери з штатом секретарок - не дають розслабитись ![]()
![]()
Всюди Ви впадаєте в крайності .... Людина з 10 000 000 зробить простіше( один з варіантів) 1 Вкладе ці кошти в будівництво дому/підїзду . 2 Продасть 70% збудованого щоб повернути кошти назад 3 В залежності від швидкості продажу і попиту , може будувати й далі , а може створити Агенство Нерухомості , з 1-3 осіб , яке буде займатись здачею в оренду вільних площ. Так зрозуміліше ? ПС В Раді у нас 450 осіб . Ви вважаєте що в Україні всього 450 осіб мають 10 000 000 і більше ?
![]() Я радий , що Ви так високо оцінюєте мої здібності. На жаль не можу це ж сказати про Ваші.
![]()
На строительстве свет клином не сошелся. Те, кто хотели заработать на этой отрасли - сделали это в период 2003 - 2007 гг. Наш менталитет - это "хапнуть и бежать", а не "вкладывать, развивать, и отбивать вложенное десятилетиями". Увы и ах. Где сейчас господин Исак? Где тот же Маринеха? Если Вы, конечно знаете о таких. И, кстати, да. Я считаю, что в Украине около 1500 семей, располагающих суммами более 10 000 000. По Вашему сколько? ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Исак-> ( Владелец корпорации "Столица" Исак объявлен в международный розыск)
Маринеха->( Маринеха & Киеввысотбуд: новый виток строительного мошенничества) Странно почему здесь не обсуждалось ![]() Всякую ерунду с перламутровыми пуговицами с миллионами букв , а то что непосредственно касается состояния РН , такие умные как Крикитус, УЕ, Тайлер , Будивэльнык , ДанилаФ777 , Витус ))) не обсуждают !!!! Востаннє редагувалось obval в Чет 09 лют, 2012 12:32, всього редагувалось 5 разів.
|
|