|
|
![]() Re: Список новобудов ЛьвоваМісце непогане, правда , дозвонитись не міг, щоб уточнити ціни. Можливо, там дійсно є попередні пайовики - претенденти на бетонометри від "Комфортбуду?" І відповідно, в ціну закладена не зовсім юридично 100% чистота цих квартир?
![]() Leopolis Ні, не напутала, це ціна квартир по 4 поверх включно, + ще нині вранці по вул.Городоцькій біля цирку висить їх бігборд з ціною від 750дол.!!!
![]() Востаннє редагувалось Halinka_P в П'ят 17 лют, 2012 17:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() Leopolis і дзв. по телефону з їх сайту, говорили з п.Іриною (так назвалася)ще вчора вранці ціна була 750дол.,дзв. чоловік і пані з тої фірми вживала слово "акційна ціна", но чим зумовлена така "дешевизна" не пояснила , і зразу тут запитала Ваших думок :чому так дешево?
![]() Також цікавлять квартири на Кн. Святослава. Думав вкластись туди ще перед кризою, але вчасно вона почалась - передумав. Тоді ціна наскільки памятаю була десь в межах 9000-9600 грн. Зараз така ціна яку рекламують дуууже приваблива, але бачучи цей недобудований будинок вже декілька років, якось не віриться що його всетаки добудують, тимбільше при такій ціні за метр.
Є якась більше детальна інформація хто цей новий забудовник, які гарантії того що добудують, і т.д. Не хочеться вкластись в нову ЕлітаЦентр і роками судитись з забудовниками... Хоча з іншого боку розумію що як тільки почнуть реально будувати - щомісяця ціна почне рости, і то швидкими темпами. Дилема ![]() ![]()
Забудовник як писали вище "Ріел", а гарантій немає ніяких. Генпідрядна фірма лише будує на замовлення Ріелу, також ще один будинок на Лисинецькій (котлован вже риють). Будівельники нормальні, я при бажані можу туди піти на роботу, але маю ще 2 варіанти, весною вирішу, отже якщо буду там працювати, то зможу щось про хід будівництва детальніше описати. Наразі маю інформацію, що є вже готовий новий робочий проект і переданий 16.02.2012р. генпідряднику в роботу. ![]() Re: Список новобудов ЛьвоваДобрий день,хочу запитати у вас,чи реально взнати забудовника, який скоро почне будувати будинок біла шк.77 м.Львова, чутки про те, що там буде будинок ходять вже 2 роки, а в суботу бачила, як брали пробу грунту, цей район дуже мені підходить, просто з вікна видна ділянка, тай дитині буде зручно зі школою, не треба буде міняти???? Відпишіться будьласочка
![]() Доброго дня!
я теж недавно почув інфо про продаж квартир на пл.святослава. ціна 750/кв.м. Ціна дуже цікава, але попахує якимось розводом. Можливо хтось має більше інформації стосовно цього будівництва?
![]() westerner Проект пл святослава розробляв та будував ВАТ БК "Комфортбуд"
![]() кн. святославабудинок на святослава це дуже класно. Це практично центр і нормальне житло. Але подумайте, чому ріел поставив таку низьку ціну а екодім чомусь не ставить. Чому ріел так масово рекламиться (плакати, ваш магазин, зік). Крім того ще дешевше ріел продає квартири в будинку десь на погулянці чи де.
Цікаво почути як там справи в людей які купили квартири ще в комфортбуду )). Ці квартири часом другий раз не продають по 750 ?? В нашій країні це не новина два документи правовласності на одну річ ))) Чи не здається Вам що ріел максимально заманює кошти а далі ... ![]() Re: Список новобудов ЛьвоваДоброго дня.
Ось з дружиною вирішили купувати житло в новобудові. Перебрав багато інфо вирішив зупинитись на компаніїї Веем Будсервіс. Зокрема на обєкті по вул.Сумській подобається район. Алк копнувши інет натрапив на інфо що в даної компанії є два проблемні обєкти на вул.Лісній та на вул.Лінкольна 23. ДОРОГІ МОЇ ОСКІЛЬКИ БУВ ЗА ПІВКРОКУ ЩОБ ЗАНЕСТИ ПЕРШИЙ ВНЕСОК ПОРАДЬТЕ ЧИ ВАРТО ЗВЯЗУВАТИСЬ З ДАНОЮ КОМПАНІЄЮ. обєкт по вул.Сумській замовник ВЕЕМ Будсервіс забудовник "МАЛЬВИ МАРКЕТ" поговоривши з представником Мальви Маркет який запевняв мене що компанія ВЕЕМ Будсервіс є тільки власником землі і яка має свою частку квартир на продаж . В свою чергу достатня кількість квартир вже куплена щоб завершити обєкт у встановлені строки. ПОРАДЬТЕ ЧИ ВАРТО ЗВЯЗУВАТИСЬ З ДАНОЮ КОМПАНІЄЮ.!!!!!!!!!!!!!!!! наперед вдячний .
|
|