Учитывая, что я на Позняках уже вижу 350-400 долл на вторичке, то выкидывать сейчас в с.Петривске 350 долл/м нет смысла.
Лучше чуть подождать.
|
|
Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Ребята, а шо будет обвал?
Новострой, почти "центр" по 1800 $Кому интересно - если реально такая цена, то это прогресс...
Раз в рік , коли я привожу розрахунки в яких фігурує ПДВ і зарплата , хтось з практикуючих бухгалтерів губиться в догадках Спробую пояснити на пальцях 1 Якщо спрощено , то ПДВ це : різниця між сумою отриманих грошей /6 і сумою отриманних податкових накладних. 2 Де-юре , заробітна плата і податки з заробітної плати ( пенсійний прибутковий) - не обкладаються ПДВ 3 Де-факто , для того щоб виплатити гроші людям на руки+стягнути і виплатити державі прибутковий+ оплатити єдиний соц внесок в пенсійний фонд - ці гроші повинні прийти на рахунок , а так як на ці гроші ніхто податкову накладну виписати не зможе , то на величину цих сум/6 у Вас виникають зобовязання по ПДВ і не має жодних податкових кредитів. Я надіюсь , що при бажанні можна легко зрозуміти мною написане. ПС Чи Ви мали претензії по якихось інших обрахунках ?
Ви що вважаєте що я продаж кожного цоколя буду коментувати ? Для тих кому лінь проходити по ссилках Акційна ціна від 2800 грн м2 діє до 31-03-2012 стосується тільки цокольних ( читай підвал без вікон - видно на плані ) приміщень розміром від 110-до 120 м2 + в кожному з цих приміщень є щитова , розводка води , до яких в будь який час Ви будете зобовязані надати доступ для служб в разі необхідності+ не відомо що таке від + я не знайшов жодної ціни на нормальні приміщенні+будинок не побудований. Далі продовжувати чи вистарчить ?.
Вы оплатите...Вы вчитайтесь - государство (читай: налогоплательщики) будет оплачивать разницу - остальные 13-17% ... Вот такое вот покращення...
Неграмотно немного. Государство- это не только деньги налогоплательщиков, это еще и масса предприятий/монополий к.е. ему принадлежат и приносят прибыль. Посмотрите долю гос сектора во Франции и Вы поймете, что далеки от экономики.
Это как то кардинально меняет всю абсурдность идеи? Или просто хотели сообщить, как я "далек от экономики"?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||