Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 669670671672673 ... 1209>
Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 12:12

Faceless написав:
  tobias написав:Думав яка сума потрібна була для монополізації ринку нерухомості Києва в 2000році.
Враховуючи середню ціну $10000 і 20000квартир, що виставляються на продаж щомісяця, то на місяць потрібно $200млн. $2.4млрд на рік.
Тобто 200 мільйонерів з $1-10млн могли контролювати ринок на етапі розігріву, скупаючи більшість об'єктів
Звичайно таких було мало, але кілька тисяч людей з сумами $50-100к могли скупати нерухомість.

Ви реально вважаєте, що щомісяця виставляються 20 000 нових квартир? (Нових - не новобудов маю на увазі, а тих, що не виставлялися в попередньому місяці)
Тобто 240 000 квартир на рік? Так ви за кілька років весь Київ викупите :)
З іншої сторони - скупаючи більшість об"єктів, щомісяця ви так розігріватимите ціни, що ще до кінця року ціна злетить разів в 10 > ейфорія миттєво закінчиться > попит вмре > ваші мільйонери стануть оленями, що в бетоні рогами, копитами і с**кою > повна розруха на КРЖН

Да не истории , а смех один !!! Что скупать то и какой смысл ?
Средняя по Киеву 4000 грн (доход) - , кому нужны эти квартирки с таким мизерным платежеспосбным АРЕНДНЫМ спросом ?
obval

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 12:18

Faceless написав:Тобто 240 000 квартир на рік? Так ви за кілька років весь Київ викупите :)
З іншої сторони - скупаючи більшість об"єктів, щомісяця ви так розігріватимите ціни, що ще до кінця року ціна злетить разів в 10 > ейфорія миттєво закінчиться > попит вмре > ваші мільйонери стануть оленями, що в бетоні рогами, копитами і с**кою > повна розруха на КРЖН

так воно і вийшло в 2008-2009 роках
дійсно враховував, що вукупатись буде все, що виставляється з середнього сегменту :|
тут були дані за рік
Продано в Киеве
2006 - 55200 объектов
2007 - 42000
2008 - 31080

тобто для монополізації ринку потрібно було навіть менше коштів :wink:
якщо взяти кількість продажів в 2006 -55000 на рік,
то в 2000 році потрібно було не більше $550млн
tobias

Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 12:49

убийца эфира написав:
если бы ты вместо того чтоб сидеть на долларовом матрасе в 2009 году положил на гривнедепо свои сбережения то уже сейчас имел бы практически удвоенную сумму и купил бы 1к...

А я за 2011 доложил 5 k$ и никокой ... мне не рассказывал что мы вернем вам деньги только завтра или пока выдать не можем так как у вас документ не тот.Более того я сплю спокойно !!! и мне похрен что где-то возможны проблемы. :twisted:
vragina

Подякував: 46 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 12:58

убийца эфира написав:если бы ты вместо того чтоб сидеть на долларовом матрасе в 2009 году положил на гривнедепо свои сбережения то уже сейчас имел бы практически удвоенную сумму и купил бы 1к...

сразу видно эксперда - какой нормальный фининасист посоветует все деньги загонять на грндепо??? да еще шоб удвоить сумму за короткий срок это надо на самые длинные сроки вкладываться!!
тебе знакомо слово корзина?

впрочем таким "советчикам" веры одинаково - шо с ящика говорящим про мизерную инфляцию и покращення, шо про Фундаментальную стойкость грн, шо массажистов по новострою
типаж этих персонажей один и тот же - и он не заслуживает никакого доверия, но заслуживает всеобщей ненависти

но нет, мы строчим и строчим, с наивной непосредственностью - работа превыше всего)))
beton

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 13:00

vragina Согласен на все 100%. Уж лучше пусть я немного не заработаю, чем буду бегать потом и думать как забрать свои кровные.
hammer

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 13:05

slonic32 написав:А якже віконно-балконний аналіз, проведений експертами нашого форуму? :shock:
Не склять балкони :arrow: немає продаж! :mrgreen:

уж подойдя к дому можно на основании своего зрения сделать вывод о степени заселенности дома(я к примеру больше своему зрению доверяю, а не бреду от стройбанов и их форумных тролей)
а вот по количеству авто, стоящих у кабака (или чего там), делать выводы буитдаражать/дешеветьнебуит - это полный маразм

так шо ты думай, прежде чем на клавиши жать - впрочем когда это растильники этим отличались - шо не пост то анекдот
beton

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 13:22

Недобудовані житлові об'єкти пропонують передавати у комунал

Такий захід, на думку Фельдмана, дозволить добудовувати і вводити в експлуатацію незавершені об'єкти житлового будівництва, а також дасть можливість інвесторам, на підставі раніше укладених інвестиційних договорів, отримати у власність житло, будівництво якого вони профінансували.

Як відомо, фінансово-економічна криза призвела до зупинки великого числа об'єктів житлового будівництва. За даними Держкомстату, станом на 1 січня 2011 року, кількість таких об'єктів в Україні склало 4089 одиниць.
http://tsn.ua/groshi/deputati-virishili-dopomogti-zhertvam-dovgobudiv.html
Одни разворовали, а другие за мои деньги достроят. Гондурас...
RON

Подякував: 322 раз.
Подякували: 284 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 13:27

RON написав:Такий захід, на думку Фельдмана, дозволить добудовувати і вводити в експлуатацію незавершені об'єкти житлового будівництва, а також дасть можливість інвесторам, на підставі раніше укладених інвестиційних договорів, отримати у власність житло, будівництво якого вони профінансували.

Як відомо, фінансово-економічна криза призвела до зупинки великого числа об'єктів житлового будівництва. За даними Держкомстату, станом на 1 січня 2011 року, кількість таких об'єктів в Україні склало 4089 одиниць.
http://tsn.ua/groshi/deputati-virishili-dopomogti-zhertvam-dovgobudiv.html
Одни разворовали, а другие за мои деньги достроят. Гондурас...

наша ненька... "не мы такие, жизнь такая" :lol:
faraon

Подякував: 8 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 14:11

hammer написав:vragina Согласен на все 100%. Уж лучше пусть я немного не заработаю, чем буду бегать потом и думать как забрать свои кровные.

Есть старый анекдот.
Индеец приходит в банк и просит в займы 100$ чтобы сделать лук и стрелы и продать. Банковский клерк: Что у вас есть в залог? Квартира, машина?
Индеец: Только лошадь.
Через кучу времени и нервов индеец умудряется заложит лошадь за 50 $.
Через месяц он возвращается и отдает долг. Банковский клерк интересуется а сколько вы заработали ?
Индеец: 200 $.
Клерк: Не хотите ли положить оставшуюся сумму на депозит ?
Индеец: А что у банка есть в залог ?
:mrgreen:
Интересно какой анекдот могут рассказать инвесторы ?
vragina

Подякував: 46 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 бер, 2012 14:12

turbina написав:
Досчитались гребаные аналитеги.
Так а чего не распродать за этот год по текущим ценам всю проблемку и закрыть все проблемы в банковском секторе. Что мешает аналитегам??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Жадность мешает. Сами хотят выкупить за 20-30% стоимости, а потом продать.
Кроме того, кто купит залоговую квартиру с жильцами? много смелых?
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 669670671672673 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему