Автокразбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 34567 ... 9>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Автокразбанк - БАНКРОТ 2.2 5 18
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
56%
10
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
0
0
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
3
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
28%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
0
0
Всього голосів : 18
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2012 13:39

Re: Автокразбанк

  la-zar47 написав:После тех событий, давно сменилось руководство банка .

Рішення суду не виконує нове керівництво банку. Це- перше.
Взагалі то, люди, коли вступають у відносини з банком, то вступають у відносини з юридичною особою, а не з конкретним керівником. Тому посилання на те, що депозит вкрали при минулому керівництві - це просто дитяче лопотання, розраховане на ідіотів. Це- по-друге.
  la-zar47 написав:В то далёкое время какой-то мошенник, а может и не мошенник( поскольку вся история вообще покрыта мраком) по доверенности получил бабусины деньги.
А теперь , по прошествии времени, решили историю воскресить и во всём обвинять банк.

Історія набагто простіша, ніж ви тут намагаєтесь нам її подати.
Банк протягом двох місяців під різними приводами не повертав спадкоємиці депозит, одночасно посилаючи до міліції заяви про те, що у нього є підозри відносно того, що в інтересах бабці діють шахраї.
Одночасно на фоні такої підвищеної принциповості до спадкоємиці вкладу, банк проявив повну безпринципність, коли по пошті отримав рішення суду, в якому нібито він приймав також участь,і в якому було написано про необхідність списати кошти зі славнозвісного депозитного рахунку. Без постанови державного виконавця, без навіть дзвінка до суду про те, чи дійсно є таке рішення - банк майже негайно списує кошти та відправляє їх " на дєрєвню дєдушкє", а потім ще більше місяця водить бабцю та її представницю за носа, пропонуючи то прийти завтра, то трохи пізніше.
Як бачимо, ні про який підпис забуватої бабці мова не йде та йти не може.
  la-zar47 написав:Наверное, надо в первую очередь быть внимательным и контролировать свои действия.

Це, цікаво, на фоні зазначеної історії ви про кого написали? Якщо про банк - то я згоден.
  la-zar47 написав:Жаль бабулю мало того что деньги потеряла по своей неосторожности.

А ось це вже - верх цинізму. Взагалі совість втратили?
Єдина необережність бабусі була в тому, що вона не відмовила доньку понести гроші до цього банку. Чи ви можете мені ще назвати якусь необережність?
  la-zar47 написав:Не думаю, что он работает безвозмездно

З яких це пір працювати за гроші стало ознакою нечистоплотності?
Так, я працюю за гонорар, що не заважає мені про це говорити відкрито та залишатись людиною.
Головна моя відмінність від деяких людей, які ратують за необхідність працювати безкоштовно полягає в тому, що я можу дозволити собі прямо сказати, що за свою роботу отримую гроші, а ці люди не можуть публічно визнати, що за свої писання на інтернет ресурсах вони отримують гонорари ;)
  la-zar47 написав:Читаю отзывы, все вроде довольны.

Зверніть увагу на голосовалку, що закріплена нагорі - багато там задоволених роботою цього банку?
Ах так, забув, то вжі незадоволені минулим керівництом....

Ще раз нагадую, що теза про те, що банк, з урахуванням наведених мною фактів, взагалі нічого не повинен виплачувати вкладниці - це відбувається при новому керівництві банку. ( нормальний, з мого погляду бізнесмен, який купив банк та виявив там після придбання такі "бока", мав би розбиратись з тим, хто йому такі "бока" продав, а в нашому випадку розбираються з вкладницею, гроші якої банк не повертає. Етика українського бізнесу в усій його красі!)
Невиконання рішення суду більше місяця - це відбувається при новому керівництві банку.
Подання позову до бабці з вимогою визнати довіреність, яку вона видала адвокатам, недійсною з підстав того, що нотаріус не перевірив належним чином, чи бабця в своєму розумі - це відбувається при новому керівництві банку.
  la-zar47 написав:Если бы банк чувствовал за собой вину, однозначно данную тему каким - либо образом урегулировал и забыл бы о ней.

Це віддайте 95-му кварталу. Хлопці мають здорове почуття гумору і будуть довго з цієї сентенції сміятись. Може навіть і довше, ніж я :)
адвокат Ульянов
 
 
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2012 13:58

Re: Автокразбанк

  адвокат Ульянов написав:Одночасно на фоні такої підвищеної принциповості до спадкоємиці вкладу, банк проявив повну безпринципність, коли по пошті отримав рішення суду, в якому нібито він приймав також участь,і в якому було написано про необхідність списати кошти зі славнозвісного депозитного рахунку. Без постанови державного виконавця, без навіть дзвінка до суду про те, чи дійсно є таке рішення - банк майже негайно списує кошти та відправляє їх.

Банк виконав добровільно рішення суду, до чого тут державний виконавець? То які претензії можуть бути до банку, якщо є рішення суду, що суперечить вашому? Воно й було виконано... А взагалі ссилку на реєстр судових рішень http://reyestr.court.gov.ua/ ви в змозі надати? Якщо ні, то це проплачений "чорний піар" банку й більше нічого!
BBC
Аватар користувача
 
Повідомлень: 14391
З нами з: 12.08.10
Подякував: 1096 раз.
Подякували: 1197 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2012 14:15

Re: Автокразбанк

  BBC написав:Банк виконав добровільно рішення суду, до чого тут державний виконавець?

До того, що банк міг добровільно виконати рішення суду лише про стягнення з ЙОГО рахунку належних ЙОМУ коштів, а виконати добровільно рішення суду про стягнення коштів з певного рахунку може тільки ВЛАСНИК цього рахунку :)

  BBC написав:А взагалі ссилку на реєстр судових рішень ви в змозі надати?

В реєстрі рішення чомусь відсутнє. При спробі дати вам посилання на Кременчуцький сайт, де викладено сканкопію цього рішення, мені видає система, що я не маю права розміщувати посилання :( Так що маєте вірити мені на слово :D

Рішення Автозаводського районного суду м. Кременчука від 11 листопада 2011 року, справа № 2-2403/11, а також рішення апеляційного суду Полтавської області від 19 січня 2012 року у справі № 22ц-145/2012, яким зменшили розмір стягнення з банку в частині процентів.

"Чорний" у цій справі піар банк робить собі сам, я лише подаю відносно фактів, що мають місце, достовірну інформацію, яку кожен оцінює сам :idea:
адвокат Ульянов
 
 
Повідомлення Додано: Нед 25 бер, 2012 14:53

адвокат Ульянов

.Уважаемый адвокат Ульянов.
Я, надеюсь, вы уважаемый человек. Вам видимо негде больше пиариться, кроме как на ветке
банка.
Всё что вы говорите, мне лично понятно. Поскольку вы просто обязаны обсуждаемый вопрос выставлять именно в том виде, как вы его пытаетесь представить. За это вам деньги платят, хотя как я уже упоминал выше, считаю напрасно. Но это дело клиента.
Я лично, как видимо и другие клиенты данного банка, составляю мнение о работе банка не, по мнению его недоброжелателей, а по его финансовым показателям(они достаточно неплохие). По мнению клиентов пользователей данной фин.структурой. Отзывы в своём большинстве самые положительные.
Присутствуют высказывания отдельных лиц, но как я считаю, они внимания не заслуживают.
Поскольку явно просматривается , как говорят, ,,ЗАКАЗУХА,,. И этого не видеть может только слепой.
Думаю и вы пытаетесь лить грязь на банк не безвозмездно, поскольку с ваших слов (З яких це пір працювати за гроші стало ознакою нечистоплотності?
Так, я працюю за гонорар, що не заважає мені про це говорити відкрито та залишатись людиною.)

Говоря словами классиков, деньги не пахнут и чтобы их заработать, все средства хороши.
Возможно, что поделаешь, у нас сейчас такие времена.
Однако, вы же вроде адвокат, уважайте себя. Неужели не понятно, что вот так, в заказном виде, распинаясь на ветке банка, насколько занижено выглядит ваш авторитет как адвоката(если вы таковым действительно являетесь, а может это просто ваш НИК)

Здравомыслящие люди на всю эту заказуху однозначно не поведутся. А кто ведётся, это уже их личная проблема.
. В дальнейшем заниматься с вами полемикой смысла, лично я , не вижу .

Удачи вам, в вашем безнадёжном дел.
la-zar47
 
 
Повідомлення Додано: Пон 26 бер, 2012 13:44

Re: Автокразбанк

  la-zar47 написав:явно просматривается , как говорят, ,,ЗАКАЗУХА,,. И этого не видеть может только слепой.
Думаю и вы пытаетесь лить грязь на банк не безвозмездно,

Публікація інформації про нечистоплотні дії службовців банку - це моя особиста ініціатива, за що я не отримую ніяких коштів. Але, як нормальна людина, ховати під спудом ці факти, що просто кричать, я не бачу ніякої для себе можливості, бо не стану себе після цього поважати.
В юридичній справі працюю, звичайно ж, за гроші. Це нормально.
  la-zar47 написав:Говоря словами классиков, деньги не пахнут и чтобы их заработать, все средства хороши.

Так, у мене складається враження, що саме цим мотто і керуються зараз ті, хто стоять за банком. За кожний день не повернення депозиту банк економить, за скромними підрахунками, близько 700 гривень. Про те, що депозит списано незаконно банк знав ще в квітні 2011 року ( це стало підставою для звернення банку до прокуратури з заявою притягнути до відповідальності своїх службовців, що незаконно списали кошти), але кошти вкладнику, що постраждав від дій службовців банку - не виплатив.
Банк чекав, поки за свої гроші з ним почне судову справу 84 річна клієнтка. З точки зору закону - може все й правильно, але з точки зору моралі - це огидно, і може бути пояснено тільки тим, що гроші для декого не пахнуть.
Судовий розгляд справи закінчився на користь вкладника, рішення суду набрало законної сили. Що би робив в цій ситуації нормальний бізнесмен, який дбає про свою ділову репутацію? Виплатив би кошти добровільно та ще й вибачився б за те, що виявився так кардинально не правий. Що робить наш героїчний банк?
Наш героїчний банк не тільки добровільно не виконує рішення суду, але і примусово його не виконує.
Думаю, моральну оцінку цим людям, які забезпечують такі гарні, на ваш особистий погляд, показники, здатен дати кожен, у кого є розум та здатність думати.
Вважаю, що бізнес має бути моральним, і публікацією того, що роблять ці "бізнесмени" я роблю світ чистішим, бо хто має очі - той побачить.
  la-zar47 написав:по его финансовым показателям(они достаточно неплохие)

Не знаю, на сайті АУБ висіла інформація про те, що 2010 та 2009 роки банк закінчив з багатомільйонними збитками, 2011 - заробив прибуток 3.9 мільйонів гривень. Думаю, ця цифра не враховує зобов'язання виплатити моїй клієнтці 1.2 мільйона гривень. Так що, такі фінансові показники мене особисто не вражають.
адвокат Ульянов
 
 
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2012 08:08

адвокат Ульянов
У меня есть некоторый опыт судебных разбирательств с банками, что позволило сделать четкий вывод. Банки прекрасно понимают, что они не правы! (Просто, с правовом поле не предусмотрено, что можно не вернуть деньги клиенту). :) Однако, они отчаянно и упорно стараются затянуть время, чтобы пользоваться деньгами клиента как бесплатным кредитным ресурсом. Какая уж тут "деловая репутация". Ничего личного. :) Только сиюминутная выгода.
В моем случае с Интербанком я смог получить свои средства только через Гос. исполнительную службу. (Об этом я подробно писал на соответствующей ветке). Сложилось впечатление, что банки с какого-то момента начинают воспринимать деньги клиента уже как свои собственные. Такая вот своеобразная "банкирская болезнь". :) В условиях нормального общества и быстрых действий исполнительной службы такая болезнь быстро лечится. К сожалению, у нас это бывает затруднительно. Хотя, повторюсь, Исполнительная служба мне все перечислила и даже, по нынешним временам, достаточно оперативно. Кстати, в иске был пункт "оплата услуг по оказанию правовой помощи (проще говоря, оплата работы адвоката)". Против этого пункта адвокат банка возражал прямо-таки яростно и ожесточенно. :D На это судья спокойно, и даже скучно, порекомендовала не нарушать законы и, тем самым, не вынуждать клиентов искать защиты в судебном порядке.
Вы правильно делаете, что стараетесь привлечь максимум внимания к этому делу. Гласность далеко не для всех приятная штука. Я, в свое время, хотел организовать депутатский запрос по своему делу. Но получил деньги раньше и это не понадобилось. Может, Вам стоит попробовать и такой способ давления. Депутаты перед выборами бывают суперактивными. :)
darmet
 
Повідомлень: 2604
З нами з: 29.03.09
Подякував: 51 раз.
Подякували: 168 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 28 бер, 2012 11:34

На Интернет-форуме Forum.Finence.ua продолжает свое развитие тема относительно якобы мошеннических действий Публичного акционерного общества «АВТОКРАЗБАНК» в отношении средств умершего вкладчика. Задает тон публикациям на данню тему адвокат наследницы умершего вкладчика г-н Ульянов Р.А., который представляет ее интересы в судебном деле по иску о взыскании средств с банка.
По данному вопросу считаем целесообразным заявить, что факт списания денежных средств с депозитного счета вкладчика расследуется в рамках уголовного дела, возбужденного Прокуратурой Полтавской области. Суть этого дела заключается в установлении причастности конкретных лиц, в том числе получателя средств, к списанию денег с банковского счета по подложному решению суда. Следует заметить, что уголовное дело было возбуждено на основании заявления и соответствующих материалов, поданных самим Публичным акционерным обществом «АВТОКРАЗБАНК», как стороной, пострадавшей от незаконных действий неустановленных лиц. Инициируя возбуждение уголовного дела, банк тем самым демонстрирует свою заинтересованность в максимально полном и объективном расследовании факта списания средств вкладчика. Следствие по данному факту еще не законченно, что не дает права говорить на текущем этапе о причастности каких-либо конкретных лиц к списанию средств вкладчика. Позиция банка заключается в установлении этих лиц с последующим взысканием с них ущерба, причиненного их действиями банку и наследнице умершего вкладчика. Исходя из этого считаем распространяемую г-ном Ульяновым Р.А. информацию о действиях Публичного акционерного общества «АВТОКОРАЗБАНК» по отношению к средствам умершего вкладника продолжением попыток давления на следственные и судебные органы. Распространяя подобную информацию, г-н Ульянов в погоне за причащающимся ему гонораром нарушает основные принципы адвокатской этики в части неуважения прав, законных интересов, чести, и репутации лиц, с которыми он общается в своей профессиональной деятельности.
Обращаясь к вкладчикам и клиентам банка, в очередной раз благодарим Вас за доверие к банку и подтверждаем своевременное и полное выполнение банком всех обязательств перед вкладчиками и другими клиентами.
Пресс-служба Публичного акционерного общества «АВТОКРАЗБАНК».
Maryna Bank
 
 
Повідомлення Додано: Сер 28 бер, 2012 11:52

Re: Автокразбанк

неизвестные лица сперли деньги у банка
банк почему-то решил переложить свои проблемы на наследницу вкладчицы
J
 
Повідомлень: 6056
З нами з: 19.01.08
Подякував: 24 раз.
Подякували: 330 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 28 бер, 2012 20:58

  Maryna Bank написав:На Интернет-форуме Forum.Finence.ua продолжает свое развитие тема относительно якобы мошеннических действий Публичного акционерного общества «АВТОКРАЗБАНК» в отношении средств умершего вкладчика. Задает тон публикациям на данню тему адвокат наследницы умершего вкладчика г-н Ульянов Р.А., который представляет ее интересы в судебном деле по иску о взыскании средств с банка.
По данному вопросу считаем целесообразным заявить, что факт списания денежных средств с депозитного счета вкладчика расследуется в рамках уголовного дела, возбужденного Прокуратурой Полтавской области. Суть этого дела заключается в установлении причастности конкретных лиц, в том числе получателя средств, к списанию денег с банковского счета по подложному решению суда. Следует заметить, что уголовное дело было возбуждено на основании заявления и соответствующих материалов, поданных самим Публичным акционерным обществом «АВТОКРАЗБАНК», как стороной, пострадавшей от незаконных действий неустановленных лиц. Инициируя возбуждение уголовного дела, банк тем самым демонстрирует свою заинтересованность в максимально полном и объективном расследовании факта списания средств вкладчика. Следствие по данному факту еще не законченно, что не дает права говорить на текущем этапе о причастности каких-либо конкретных лиц к списанию средств вкладчика. Позиция банка заключается в установлении этих лиц с последующим взысканием с них ущерба, причиненного их действиями банку и наследнице умершего вкладчика. Исходя из этого считаем распространяемую г-ном Ульяновым Р.А. информацию о действиях Публичного акционерного общества «АВТОКОРАЗБАНК» по отношению к средствам умершего вкладника продолжением попыток давления на следственные и судебные органы. Распространяя подобную информацию, г-н Ульянов в погоне за причащающимся ему гонораром нарушает основные принципы адвокатской этики в части неуважения прав, законных интересов, чести, и репутации лиц, с которыми он общается в своей профессиональной деятельности.
Обращаясь к вкладчикам и клиентам банка, в очередной раз благодарим Вас за доверие к банку и подтверждаем своевременное и полное выполнение банком всех обязательств перед вкладчиками и другими клиентами.
Пресс-служба Публичного акционерного общества «АВТОКРАЗБАНК».

"Maryna Bank".Спасибо. Вы правильно сделали, что озвучили позицию банка. Сторона, которая отмалчивается, заведомо находится в худшем положении. А теперь все стало ясно.
Однако меня несколько удивили Ваши выпады, направленные против адвоката. С моей точки зрения он квалифицированно и добросовестно защищает интересы своего клиента. Безусловно, за гонорар.
Вам правильнее было бы попросить адвоката Ульянова поучить юристов банка, деятельность (или бездеятельность) которых привела, как Вы пишете, "к списанию денег с банковского счета по подложному решению суда". Думаю, что адвокат Ульянов сможет поучить не только Ваших юристов, но и тех, кто учил Ваших юристов, а, может быть, и тех, кто учил тех, кто учил Ваших юристов. :D
Впрочем, в любом случае Вы сделали ему такую рекламу, о которой он, возможно, и не мечтал.:)
На этом заканчиваю. Желаю Вам вернуть все долги и, конечно же, взыскать ущерб с виновных. И то, и другое, будет справедливым.
darmet
 
Повідомлень: 2604
З нами з: 29.03.09
Подякував: 51 раз.
Подякували: 168 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2012 00:44

Re: Автокразбанк

  Maryna Bank написав:Суть этого дела заключается в установлении причастности конкретных лиц, в том числе получателя средств, к списанию денег с банковского счета по подложному решению суда

Не зовсім так :)
Для вирішення питання про повернення коштів вкладниці "встановлення конкретних осіб" не є необхідним, тому що згідно умов договору банк, як юридична особа, зобов'язаний повернути кошти і, якщо мало місце шахрайство, то воно було внаслідок недбалості або умислу працівників банку, який несе за останніх повну цивільну відповідальність. Отже, встановлення конкретних осіб має значення виключно для банку, але не вкладниці, перед якою банк зобов'язаний виконати грошові зобов'язання як за правилами моралі, так і за законодавством.

Більше того, вже є рішення суду, яке є обов'язковим для виконання. І що ми бачимо? А бачимо ми дитячі видумки про "необхідність встановлення всіх осіб".
Цікаво, що - невиконання рішення суду допоможе встановити цих осіб?
Чи після встановлення цих осіб припиниться зобов'язання банку перед вкладником повернути йому його ж гроші?
Мені здається, що навіть якби хто і хотів здійснити відносно цього банку чорний піар, то він би не би зробити цього краще ніж сам банк, який через своїх службових осіб зайняв таку позицію в цій справі: спочатку не повернення коштів, потім - не виконання судового рішення.
  Maryna Bank написав:Исходя из этого считаем распространяемую г-ном Ульяновым Р.А. информацию о действиях Публичного акционерного общества «АВТОКОРАЗБАНК» по отношению к средствам умершего вкладника продолжением попыток давления на следственные и судебные органы.

Мені аж цікаво! Що, слідчий прочитає в інтернеті цю інформацію і злякається мене і що зробить? Припинить розслідувати справу? Де ви набрали таких спеціалістів з піару???
  Maryna Bank написав:подтверждаем своевременное и полное выполнение банком всех обязательств перед вкладчиками и другими клиентами.

Ага, а 84-річна громадянка Г вже не є клієнтом вашого банку, а тому розраховувати на вашу лояльність вже не може? ;)
І так будете викреслювати з кола "вкладників" та "інших клієнтів" всіх, чиї гроші не повертаєте?
Далеко зайдете, але так тримайте, саме це приведе вас до сяючого Олімпу слави та процвітання!
адвокат Ульянов
 
 
  #<1 ... 34567 ... 9>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Дельта Банк - БАНКРОТ 1 ... 4847, 4848, 4849
Anonymous » Сер 29 лис, 2006 17:06
48489 25116455
Переглянути останнє повідомлення
П'ят 01 гру, 2023 17:20
stuermer01
828 268715
Переглянути останнє повідомлення
Суб 23 вер, 2023 19:11
tetyanadimitrova3
Банк Форум - БАНКРОТ 1 ... 923, 924, 925
Anonymous » Суб 29 січ, 2005 12:45
9249 2565806
Переглянути останнє повідомлення
Сер 09 сер, 2023 00:34
AlexSV
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама