|
Дельта 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 кві, 2012 12:36
Порт написав:Продлили до 31 мая. Помнится кто то активно спорил о том, что вероятность такого события невелика.
скорее на май месяц большая нагрузка идет по выплатам вот и хотят удержать суммы 
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 кві, 2012 12:47
kuynka написав: Vial написав:kuynka Осень планирую встречать с зеленью  А дальше - по ситуации 
так летом нужно тариться тогда, а не под 22% перекладываться
А восени не пізно буде?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 кві, 2012 12:48
tatop написав: kuynka написав: Vial написав:kuynka Осень планирую встречать с зеленью  А дальше - по ситуации 
так летом нужно тариться тогда, а не под 22% перекладываться
А восени не пізно буде?
ждем дешевой валюты, только где она? видете что в стране творится?
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 кві, 2012 12:49
kuynka Совершенно верно. В РС у Вас заканчивается в начале осени. А у меня - в конце июня. Вот в конце июня и планирую перекинуться в зелень... спокойно в отпуск... а там и осень... здравствуй школа и т.д. 
-
Vial
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 кві, 2012 12:54
kuynka написав: ждем дешевой валюты, только где она? видете что в стране творится?
Евро-12 пока не отменили? Значит ждём... Думаете банки упустят возможость обобрать тиффози? А позиция то не резиновая... аски придётся понизить...
Востаннє редагувалось Vial в Суб 28 кві, 2012 13:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Vial
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 кві, 2012 12:58
Taras86 написав:Користуюсь послугами Дельти вже декілька місяців. в основному депозити відкриваю через ІБ. Вчора в черговий раз мав бажання відкрити на 90 днів поки ставочки не впали. Все провів, код ввів, але на останньому етапі "Технічна проблема ..." і ГРОШІ З РАХУНКУ СПИСАЛИ. Подзвонив у VIP центр. Прийняли інформацію. Сьогодні до обіду - ЖОДНОЇ РЕАКЦІЇ. Сума появилась в заблокованих, але на депо не ВПАЛА. Дзвоню знову - так справді ми ВСЕ БАЧИМО. Але нічого зробити не можемо. І ЦЕ VIP підтримка! Вже пройшло 24 години, повноцінний робочий день і в Дельті не знайшлось спеціаліста, який би зміг вирішити проблему. Шановні VIMEX та ОР : Дотепер суттєвих зауважень в роботі Дельти в мене не було. АЛЕ ВІДСУТНІСТЬ АДЕКВАТНОЇ РЕАКЦІЇ - може призвести до відповідних дій. Клієнти голосують ногами та очима. Вважаю, що Дельта випадково (або і невипадково, депо ж не на 1 тис грн) не оформила мені депозит сьогоднішнім днем, щоб НЕ НАРАХУВАТИ відсотки за довгі вихідні дні. Враховуючи наведене ПРОШУ: 1. перевірити роботу відповідальних працівників щодо відсутності адекватної реакції на проблеми клієнтів 2. негайно усунути проблему, яка точно виникла не з моєї вини 3. відкрити депозит сьогоднішнім (або) вчорашнім числом та нараховувати відповідно відсотки 4. на моральну компенсацію не сподіваюсь, але хочу побачити результати усунення причин "Технічної проблеми", яка не вперше виникає на етапах оформлення депозиту
Зайшов в ІБ жодних змін - сума в заблокованих. 30.04 закінчується депо під 22, - в такому випадку буду частково забирати. БАНК НЕ УСУВАЄ ДАНУ ПРОБЛЕМУ ВЖЕ БІЛЬШЕ 36 ГОДИН !!! 
-
Taras86
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 28 кві, 2012 13:00
Vial написав:kuynka Совершенно верно. В РС у Вас заканчивается в начале осени. А у меня - в конце июня. Вот в конце июня и планирую перекинуться в зелень... спокойно в отпуск... а там и осень... здравствуй школа и т.д. 
а у меня в конце мая - я первее  и депо и отпуск и фрукты 
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-