|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 12 тра, 2012 11:40
zahar_ написав:А может у УЭ очередные галюны?
та не, видимо стоянка у кабака была вся забита )))
-
beton
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 246 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 12 тра, 2012 11:42
zahar_ написав: budivelnik написав:betonОтже нагадаю присутнім , які втратили нитку розмови . Все почалось з твердопаливних котлів ( я привів аргументацію виходячи з якої встановлення твердопаливних на мою думку в малих приміщеннях - не доцільно ), кілька повідомлень з основним аргументом хе-хе і оповіданнями про спецпальне без золи і бункерами для прийому пального , але зрозумівши що при будь яких розкладах . твердопаливний котел потребує приблизно 10 годин в місяць обслуговування в ручному режимі - наш фахівець широкого профілю швиденько перестрибнув на обговорення конструктиву мого будинку , з оповіданнями що збільшена в рази товщина пінопласту хе-хе - шкідлива внаслідок точки роси . Ми розібрались з точкою роси ( навіть наш супер/пупер признав що вона в мене завжди буде в пінопласті ) і переметнулись в надлишок вологи в приміщеннях і системи вентиляції . Далі зрозумівши що повітря ззовні взимку сухіше , а тому надлишок вологи виводиться внаслідок обміну через повітря а не через дихання стіни хе-хе , перейшов до обговорення якогось кокретного уйобища фото якого він накопав в гуглі. Закінчилось все твердженням що : Чебуречник з доступом до інтернету є більш кваліфікованим фахівцем ніж будівельник з десятирічним стажем+ підприємець з мільоним оборотом і таким самим доступом до інтернету як і в чебуречника.( по дорозі правда було розкритиковані всі і проектанти і будівельники і покупці житла )
Вы опять собираетесь балаболить о достоинствах своей халабуды на перефирии с сомнительными реальными продажами? Тут вон Азаров ждёт от киевских шаромых цен по 7000 грн. за кв. м - у Азарова по плану продать по такой цене кв. м. более 4тыс. квартир в Киеве по очередной бюджетной "сиське" ЫпАтЭкА пАд трЫ прАцента. 
1 А де в цьому повідомленні Ви знайшли розповідь про переваги моєї споруди ? 2 А на якій підставі ( крім заяв васі ) Ви можете стверджувати про сумнівність реальних продаж 3 А при чому тут Хазаров з піар-акцією перед виборами ? Він ще говорить про 4000 квартир , чи вже продав 4000 квартир по 7000 грн м2 ? 5 А я вже продав 6 квартир по 5000-6000 грн м2 . То хто зробив більший вклад в ціноутворення ? Той хто реально продав , чи той хто вже 3 рік обіцяє за рахунок платників податків щось колись комусь продати ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 12 тра, 2012 11:49
budivelnikОн уже свой зад сравнивает с Азаровым ))))) Да его телодвижения в разы важнее на массы твоих марэнь ! 2 А на якій підставі ( крім заяв васі ) Ви можете стверджувати про сумнівність реальних продаж
Для нас твои рассказы точно такие же как и Васи_Львов , поэтому у человека есть право сомневаться  А вот то что РН в дупе это без сомнения , даже Азарыч на этом пиариться ! А они всегда там где плохо обещают что всё исправят !
Востаннє редагувалось obval в Суб 12 тра, 2012 11:54, всього редагувалось 2 разів.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 12 тра, 2012 11:49
beton написав: budivelnik написав:є більш кваліфікованим фахівцем ніж будівельник з десятирічним стажем+ підприємець з мільоним оборотом
ну более квалифицированный тот, хто не построил пару сараев и складов, а тот, хто обладает нужными знаниями и правильно их применяет - это аксиома мильон и более можно и на чебуреках зарабатывать свободен))
Дивне якесь твердження . Виходить , що на підставі нього я можу стверджувати що я чебуречник кращий ніж андрій(бетон) бо в мене є гугль і доступ до рецептів . А бетон все пре по старинці і не покращує свої знання ? Шановні форумчани Запамятайте кілька аксіом , які дуже допоможуть Вам в житті. 1 Якщо хтось благим матом кричить про майбутній обвал ціни на нерухомість і при цьому він ще не продав свою квартиру і не сидить в кеші - він звіздобол і сам не вірить в те про що кричить 2 Якщо чебуречник , не збудувавши собачої будки і хвастаючись доступом до інтернету - критикує всіх і вся і при цьому не вклавши жодної копійки в ідеї які рекламує - він звіздобол і його інформація не коштує паперу на якому викладена. 3 Якщо людина вклала кілька мільонів вже після 2008 року в реальне будівництво - вона може помилитись на вкладені кошти , але надана нею інформація є в стільки ж раз більш вагомою від інформації чебуречника . у скільки разів у скільки відрізняються її і його кошти вкладені в будівництво. А зараз звиняйте , поїхав дітям матч ДЮФЛ зніму.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 12 тра, 2012 11:59
budivelnik написав:1 Якщо хтось благим матом кричить про майбутній обвал ціни на нерухомість і при цьому він ще не продав свою квартиру і не сидить в кеші - він звіздобол і сам не вірить в те про що кричить
Тормозок такое советовать это уже слишком ! Ни в коем случаи нельзя заниматься спекуляциями если у тебя одна единственная квартира и предназначенная только для жизни !!! Не пудрь людям мозги ! А тем временем : Індекс ПФТС 474,03 -2,27% !
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 12 тра, 2012 12:06
При Тимошенко цены на жильё были заоблачными, пришёл Янукович и сделал цены доступными.
-
Изя Гуд
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 12 тра, 2012 12:12
Изя Гуд написав:При Тимошенко цены на жильё были заоблачными, пришёл Янукович и сделал цены доступными.
Янукович - кризис ? Такие ассоциации ? Потому как именно кризис цены двигает , а не власть !!!
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 12 тра, 2012 12:18
budivelnik написав:А зараз звиняйте , поїхав дітям матч ДЮФЛ зніму.
едь надеюсь ты детям такие байки не рассказываешь и не пудришь мозги, как здесь, людям на форуме ))) на это то ума хватает, надеюсь)) да и вобще, Бесплатная, типа скрытая (хехе) реклама твоего долгостроя/долгопрода уже всех порядком утомила любой опытный чебуречник уже бы давно на месте администрации форума с тебя бабло сбил 
-
beton
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 246 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 12 тра, 2012 12:27
obval написав: Изя Гуд написав:При Тимошенко цены на жильё были заоблачными, пришёл Янукович и сделал цены доступными.
Янукович - кризис ? Такие ассоциации ? Потому как именно кризис цены двигает , а не власть !!!
Не розповідайте дурниць! Тільки завдяки теперішній владі народ отримав доступне житло.
-
slonic32
-
-
- Подякував: 46 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 12 тра, 2012 12:29
slonic32 написав:Не розповідайте дурниць! Тільки завдяки теперішній владі народ отримав доступне житло.
Дурость это ваши слова какое доступное жильё сейчас ? ))) Если бы не кризис никаких движений вообще не было бы ! Цены бы продолжали расти до небес и далее ! Я только вот не понимаю зачем сюда эти две фамилии были втуленны 
-
obval
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему