Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11041105110611071108 ... 1209>
Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 11:40

zahar_ написав:А может у УЭ очередные галюны?

та не, видимо стоянка у кабака была вся забита )))
beton

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 11:42

zahar_ написав:
  budivelnik написав:beton
Отже нагадаю присутнім , які втратили нитку розмови .
Все почалось з твердопаливних котлів ( я привів аргументацію виходячи з якої встановлення твердопаливних на мою думку в малих приміщеннях - не доцільно ), кілька повідомлень з основним аргументом хе-хе і оповіданнями про спецпальне без золи і бункерами для прийому пального , але зрозумівши що при будь яких розкладах . твердопаливний котел потребує приблизно 10 годин в місяць обслуговування в ручному режимі - наш фахівець широкого профілю швиденько перестрибнув на обговорення конструктиву мого будинку , з оповіданнями що збільшена в рази товщина пінопласту хе-хе - шкідлива внаслідок точки роси .
Ми розібрались з точкою роси ( навіть наш супер/пупер признав що вона в мене завжди буде в пінопласті ) і переметнулись в надлишок вологи в приміщеннях і системи вентиляції .
Далі зрозумівши що повітря ззовні взимку сухіше , а тому надлишок вологи виводиться внаслідок обміну через повітря а не через дихання стіни хе-хе , перейшов до обговорення якогось кокретного уйобища фото якого він накопав в гуглі.
Закінчилось все твердженням що :
Чебуречник з доступом до інтернету є більш кваліфікованим фахівцем ніж будівельник з десятирічним стажем+ підприємець з мільоним оборотом і таким самим доступом до інтернету як і в чебуречника.( по дорозі правда було розкритиковані всі і проектанти і будівельники і покупці житла )

Вы опять собираетесь балаболить о достоинствах своей халабуды на перефирии с сомнительными реальными продажами?

Тут вон Азаров ждёт от киевских шаромых цен по 7000 грн. за кв. м - у Азарова по плану продать по такой цене кв. м. более 4тыс. квартир в Киеве по очередной бюджетной "сиське" ЫпАтЭкА пАд трЫ прАцента. :!:

1 А де в цьому повідомленні Ви знайшли розповідь про переваги моєї споруди ?
2 А на якій підставі ( крім заяв васі ) Ви можете стверджувати про сумнівність реальних продаж
3 А при чому тут Хазаров з піар-акцією перед виборами ? Він ще говорить про 4000 квартир , чи вже продав 4000 квартир по 7000 грн м2 ?
5 А я вже продав 6 квартир по 5000-6000 грн м2 .
То хто зробив більший вклад в ціноутворення ?
Той хто реально продав , чи той хто вже 3 рік обіцяє за рахунок платників податків щось колись комусь продати ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 11:49

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik
Он уже свой зад сравнивает с Азаровым )))))
Да его телодвижения в разы важнее на массы твоих марэнь !

2 А на якій підставі ( крім заяв васі ) Ви можете стверджувати про сумнівність реальних продаж

Для нас твои рассказы точно такие же как и Васи_Львов ,
поэтому у человека есть право сомневаться :!: А вот то что РН в дупе это без сомнения , даже Азарыч на этом пиариться ! А они всегда там где плохо обещают что всё исправят !
Востаннє редагувалось obval в Суб 12 тра, 2012 11:54, всього редагувалось 2 разів.
obval

Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 11:49

beton написав:
  budivelnik написав:є більш кваліфікованим фахівцем ніж будівельник з десятирічним стажем+ підприємець з мільоним оборотом

ну более квалифицированный тот, хто не построил пару сараев и складов, а тот, хто обладает нужными знаниями и правильно их применяет - это аксиома

мильон и более можно и на чебуреках зарабатывать :lol:

свободен))

Дивне якесь твердження .
Виходить , що на підставі нього я можу стверджувати що я чебуречник кращий ніж андрій(бетон) бо в мене є гугль і доступ до рецептів .
А бетон все пре по старинці і не покращує свої знання ?

Шановні форумчани
Запамятайте кілька аксіом , які дуже допоможуть Вам в житті.
1 Якщо хтось благим матом кричить про майбутній обвал ціни на нерухомість і при цьому він ще не продав свою квартиру і не сидить в кеші - він звіздобол і сам не вірить в те про що кричить
2 Якщо чебуречник , не збудувавши собачої будки і хвастаючись доступом до інтернету - критикує всіх і вся і при цьому не вклавши жодної копійки в ідеї які рекламує - він звіздобол і його інформація не коштує паперу на якому викладена.
3 Якщо людина вклала кілька мільонів вже після 2008 року в реальне будівництво - вона може помилитись на вкладені кошти , але надана нею інформація є в стільки ж раз більш вагомою від інформації чебуречника . у скільки разів у скільки відрізняються її і його кошти вкладені в будівництво.

А зараз звиняйте , поїхав дітям матч ДЮФЛ зніму.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 11:59

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:1 Якщо хтось благим матом кричить про майбутній обвал ціни на нерухомість і при цьому він ще не продав свою квартиру і не сидить в кеші - він звіздобол і сам не вірить в те про що кричить

Тормозок такое советовать это уже слишком ! Ни в коем случаи нельзя заниматься спекуляциями если у тебя одна единственная квартира и предназначенная только для жизни !!! Не пудрь людям мозги !

А тем временем : Індекс ПФТС 474,03 -2,27% !
obval

Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 12:06

При Тимошенко цены на жильё были заоблачными, пришёл Янукович и сделал цены доступными.
Изя Гуд

Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 12:12

Изя Гуд написав:При Тимошенко цены на жильё были заоблачными, пришёл Янукович и сделал цены доступными.

Янукович - кризис ? Такие ассоциации ? Потому как именно кризис цены двигает ,
а не власть !!!
obval

Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 12:18

budivelnik написав:А зараз звиняйте , поїхав дітям матч ДЮФЛ зніму.

едь
надеюсь ты детям такие байки не рассказываешь и не пудришь мозги, как здесь, людям на форуме ))) на это то ума хватает, надеюсь))

да и вобще, Бесплатная, типа скрытая (хехе) реклама твоего долгостроя/долгопрода уже всех порядком утомила

любой опытный чебуречник уже бы давно на месте администрации форума с тебя бабло сбил :lol:
beton

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 12:27

obval написав:
  Изя Гуд написав:При Тимошенко цены на жильё были заоблачными, пришёл Янукович и сделал цены доступными.

Янукович - кризис ? Такие ассоциации ? Потому как именно кризис цены двигает ,
а не власть !!!

Не розповідайте дурниць! Тільки завдяки теперішній владі народ отримав доступне житло.
slonic32

Подякував: 46 раз.
Подякували: 37 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 тра, 2012 12:29

slonic32 написав:Не розповідайте дурниць! Тільки завдяки теперішній владі народ отримав доступне житло.

Дурость это ваши слова какое доступное жильё сейчас ? )))
Если бы не кризис никаких движений вообще не было бы !
Цены бы продолжали расти до небес и далее !

Я только вот не понимаю зачем сюда эти две фамилии были втуленны :?:
obval

#<1 ... 11041105110611071108 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми