На сайте в разделе "ВІДДІЛЕННЯ ТА БАНКОМАТИ" есть карта - выбирайте город, далее ставим галочку "Зали самообслуговування" и туда тыкаем денюжку. Вход в такие залы по карточкам.
1) чи існує можливість відкриття депозиту з одночасним випуском безкоштовної платіжної картки найнижчого класу?
2) чи існує можливість переказу коштів з платіжної картки на поточний рахунок іншого клієнта в цьому ж банку без комісії за допомогою банкомату (або платіжного терміналу) ?
3) наскільки я розумію, інтернет-банкінг платний, чи для депозитних угод діє окремий тариф?
1) чи існує можливість відкриття депозиту з одночасним випуском безкоштовної платіжної картки найнижчого класу?
2) чи існує можливість переказу коштів з платіжної картки на поточний рахунок іншого клієнта в цьому ж банку без комісії за допомогою банкомату (або платіжного терміналу) ?
3) наскільки я розумію, інтернет-банкінг платний, чи для депозитних угод діє окремий тариф?
Вам же тількі-но порадили офіційний сайт. Ви що, знущаєтесь?
Коллега имел ввиду, что вместо "написал и жду когда кто-то ответит" можно зайти и на сайт и найти все за 5 минут . Сайт в Укрсоца простой для обычных пользователей.
1) Не в курсе. 2) Комиссия, по-моему, 0,5% - через банкомат, кассу и интернет-банк. 3) Интернет банк сам по себе бесплатный, но работает только в пакетах услуг, например пакет Яскравый 60 грн. за год обслуживания.