клубный дом должен привлекать внешним видом, т.к. как правило находятся на окраинах и должен иметь какие то дополнительные преимущества, по сравнению с обычной панелькой в центре города, не должен быть похож на гетто на окраине - приличный дизайн и придомовая территория - залог успешного проекта
Унуноктий написав:ща прийдут Аляк и Дафна и всё те про стоимость гривны расскажут....
Ну, не знаю как гривна, а золото на недельном графике такую эпическую кувалду нарисовало, что, если после нее не будет разворота, то японские свечи можно будет только... сами знаете куда засовывать.)) И, заметьте - отбившись все от того-же бронированного суппорта в районе 1520, как уже бывало не раз в этом году.
Не, это я не к тому, что недвига будет дешеветь или - упаси боже! - обваливаться, но все-же, все-же...)))
банальный "отскок" вы же сами знаете что обвала без отскоков не бывает
Тоись, по вашему на вот-этом-вот графике цены рисуют обвал:
вобще архитектура подкачала - ужасная клубный дом должен привлекать внешним видом, т.к. как правило находятся на окраинах и должен иметь какие то дополнительные преимущества, по сравнению с обычной панелькой в центре города, не должен быть похож на гетто на окраине - приличный дизайн и придомовая территория - залог успешного проекта
1 Питання: ціна/якість в бюджетному житлі займає__ 40%, місце розташування ___________________- 30% зручність планування_________________ - 20% , архітектура ( в питання вигляд ззовні)- 10 % 2 Перша введена частина ( та в якій вже проживають ) стала клубною виключно внаслідок особливостей по здачі в експлуатацію 3 Друга черга - буде здаватись як стандартний багатоквартирний будинок + якщо мешканці першої частини забажають , то й їх частина перетвориться в багатоквартирний будинок 3 Успішність проекту визначається не критикою в інтернеті , а абсолютним розміром прибутку. 4 Друга частина будинку будувалась по виправленному проекту ( замість трьохрівневих пятикімнатних по 125 м2 - були запроектовані 3х82 і3х62 м2) , внаслідок чого змінився зовнішній вигляд . 5 Ще буде третя частина , також з деякими змінами ( 6х30 м2 ) , тому архітектура може як покращитись , так і погіршитись. 6 Як на мене , якби я в лівій частині нового будинку , запроектував більші вікна і французський балкончик - то зовнішній вигляд був би набагато кращим. На сьогодні змінити вікна і зробити фальш-балкончик - реально , але економічно не доцільно . Кошторис на проведення цих робіт становить близько 50 000 - 80 000 грн ( тобто автоматичне здорожчення житла ( 3 квартир х82 м2 на 6%)
NEMO написав:Ну, не знаю как гривна, а золото на недельном графике такую эпическую кувалду нарисовало, что, если после нее не будет разворота, то японские свечи можно будет только... сами знаете куда засовывать.)) И, заметьте - отбившись все от того-же бронированного суппорта в районе 1520, как уже бывало не раз в этом году.
Не, это я не к тому, что недвига будет дешеветь или - упаси боже! - обваливаться, но все-же, все-же...)))
банальный "отскок" вы же сами знаете что обвала без отскоков не бывает
Тоись, по вашему на вот-этом-вот графике цены рисуют обвал:
Архітектор то я , тому й не дивно що ні елементів барокко , ні класицизму - на фасаді не передбачено . І причин дві 1 Це досить складно у виконанні 2 Це здорожчує житло.
Так що гола технологічність і максималізм в боротьбі за гаманці покупця.
ПС Мені цікаво А якщо провести опитування мешканців цього будинку з запитанням Скільки Ви вважаєте за потрібне доплатити за введення в фасад архітектурних елементів єдиною метою яких є покращення зовнішнього виду фасаду.
І після відповіді щось на кшталт - 100-1000 грн , вся критика бажаючих давати поради іншим - закінчиться
клубный дом должен привлекать внешним видом, т.к. как правило находятся на окраинах и должен иметь какие то дополнительные преимущества, по сравнению с обычной панелькой в центре города, не должен быть похож на гетто на окраине - приличный дизайн и придомовая территория - залог успешного проекта
budivelnik написав:Архітектор то я , тому й не дивно що ні елементів барокко , ні класицизму - на фасаді не передбачено . І причин дві 1 Це досить складно у виконанні 2 Це здорожчує житло.
Так що гола технологічність і максималізм в боротьбі за гаманці покупця.
Мені цікаво А якщо провести опитування мешканців цього будинку з запитанням Скільки Ви вважаєте за потрібне доплатити за введення в фасад архітектурних елементів єдиною метою яких є покращення зовнішнього виду фасаду.
І після відповіді щось на кшталт - 100-1000 грн , вся критика бажаючих давати поради іншим - закінчиться
Совершенно верно. Что касается критиков-экспертов широкого профиля типа Андрюши_Крымского бетона, то я не уверен, что они за свою жизнь хоть будку собачью построили. Уж не говорю про сарай для дров. Французы про таких критиков выдумали пословицу: "Из плохого вина получается хороший уксус!"
Frant написав: Совершенно верно. Что касается критиков-экспертов широкого профиля типа Андрюши_Крымского бетона, то я не уверен, что они за свою жизнь хоть будку собачью построили. Уж не говорю про сарай для дров. Французы про таких критиков выдумали пословицу: "Из плохого вина получается хороший уксус!"
сначала добейся- потом критикуй. Распространенное заблуждение. Почитайте на досуге сайт lurkmore.to по поиску "сперва добейся"
сами же понимаете, что выглядит убого до безобразия.
Frant написав:Совершенно верно. Что касается критиков-экспертов широкого профиля типа Андрюши_Крымского бетона, то я не уверен, что они за свою жизнь хоть будку собачью построили. Уж не говорю про сарай для дров. Французы про таких критиков выдумали пословицу: "Из плохого вина получается хороший уксус!"
сначала добейся- потом критикуй. Распространенное заблуждение. Почитайте на досуге сайт lurkmore.to по поиску "сперва добейся" сами же понимаете, что выглядит убого до безобразия.
1 Не подобається фраза спочатку добийся а потім критикуй , можна її переінакшити , щоб вибити у Вас землю з під ніг . Отже модернізована буде виглядати так Спочатку зрозумій причини по яким щось зроблено , не так я ти уявляєш , потім обдумай дії , з допомогою яких можна зробити так як ти хочеш , потім визначи хто за ці дії буде платити ( або чому той хто виготовляв повинен змінити свою поведінку ) , а вже потім критикуй. 2 Для прикладу З точки зору власників мерседесів - Таврія виглядає убого ? З точки зору власників Таврій - їх власність ( для них ) набагато краще ніж боргова яма на десятки років заради права володіння більш продвинутим автомобілем 4 Будете здивовані , але мене просили , на місці двох гаражів ( висота 2,30 і моя ціна продажу цих гаражів=14000 доларів ), зробити однокімнатну квартиру вартістю в 20 000 , бо в людини не вистачало коштів на повноцінне житло , а жити десь потрібно.