Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11551156115711581159 ... 1209>
Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2012 23:53

budivelnik написав:А чим цей( мною збудований) будинок
http://fotohost.org/images/a12834a0-580kB.jpg

вобще архитектура подкачала - ужасная

клубный дом должен привлекать внешним видом, т.к. как правило находятся на окраинах и должен иметь какие то дополнительные преимущества, по сравнению с обычной панелькой в центре города, не должен быть похож на гетто на окраине - приличный дизайн и придомовая территория - залог успешного проекта
beton

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 тра, 2012 23:57

Унуноктий написав:
  NEMO написав:
  Унуноктий написав:ща прийдут Аляк и Дафна и всё те про стоимость гривны расскажут.... :mrgreen:

Ну, не знаю как гривна, а золото на недельном графике такую эпическую кувалду нарисовало, что, если после нее не будет разворота, то японские свечи можно будет только... сами знаете куда засовывать.))
И, заметьте - отбившись все от того-же бронированного суппорта в районе 1520, как уже бывало не раз в этом году.

Не, это я не к тому, что недвига будет дешеветь или - упаси боже! - обваливаться, но все-же, все-же...)))

банальный "отскок" вы же сами знаете что обвала без отскоков не бывает

Тоись, по вашему на вот-этом-вот графике цены рисуют обвал:

http://fotohost.org/images/a1cab31d-10kB.gif
???
Ну... гм... это... Ладно.

А вообще - слабо MN-график выложить?))
NEMO

Повідомлення Додано: Нед 20 тра, 2012 00:06

beton написав:
  budivelnik написав:А чим цей( мною збудований) будинок
http://fotohost.org/images/a12834a0-580kB.jpg

вобще архитектура подкачала - ужасная
клубный дом должен привлекать внешним видом, т.к. как правило находятся на окраинах и должен иметь какие то дополнительные преимущества, по сравнению с обычной панелькой в центре города, не должен быть похож на гетто на окраине - приличный дизайн и придомовая территория - залог успешного проекта

1 Питання:
ціна/якість в бюджетному житлі займає__ 40%,
місце розташування ___________________- 30%
зручність планування_________________ - 20% ,
архітектура ( в питання вигляд ззовні)- 10 %
2 Перша введена частина ( та в якій вже проживають ) стала клубною виключно внаслідок особливостей по здачі в експлуатацію
3 Друга черга - буде здаватись як стандартний багатоквартирний будинок + якщо мешканці першої частини забажають , то й їх частина перетвориться в багатоквартирний будинок
3 Успішність проекту визначається не критикою в інтернеті , а абсолютним розміром прибутку.
4 Друга частина будинку будувалась по виправленному проекту ( замість трьохрівневих пятикімнатних по 125 м2 - були запроектовані 3х82 і3х62 м2) , внаслідок чого змінився зовнішній вигляд .
5 Ще буде третя частина , також з деякими змінами ( 6х30 м2 ) , тому архітектура може як покращитись , так і погіршитись.
6 Як на мене , якби я в лівій частині нового будинку , запроектував більші вікна і французський балкончик - то зовнішній вигляд був би набагато кращим. На сьогодні змінити вікна і зробити фальш-балкончик - реально , але економічно не доцільно . Кошторис на проведення цих робіт становить близько 50 000 - 80 000 грн ( тобто автоматичне здорожчення житла ( 3 квартир х82 м2 на 6%)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 тра, 2012 07:06

budivelnik

"А любовь, а любовь-
Золотая лестница
Без ПЕРИЛ!"(с)Антонов :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Нед 20 тра, 2012 09:24

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

beton написав:вобще архитектура подкачала - ужасная

Так архитекторы взяток не берут. :)
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 тра, 2012 09:31

NEMO написав:
  Унуноктий написав:
  NEMO написав:Ну, не знаю как гривна, а золото на недельном графике такую эпическую кувалду нарисовало, что, если после нее не будет разворота, то японские свечи можно будет только... сами знаете куда засовывать.))
И, заметьте - отбившись все от того-же бронированного суппорта в районе 1520, как уже бывало не раз в этом году.

Не, это я не к тому, что недвига будет дешеветь или - упаси боже! - обваливаться, но все-же, все-же...)))

банальный "отскок" вы же сами знаете что обвала без отскоков не бывает

Тоись, по вашему на вот-этом-вот графике цены рисуют обвал:

http://fotohost.org/images/a1cab31d-10kB.gif
???
Ну... гм... это... Ладно.

А вообще - слабо MN-график выложить?))

а по вашему рост?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 тра, 2012 09:35

mortimer написав:

Так архитекторы взяток не берут. :)

Архітектор то я :oops: , тому й не дивно що ні елементів барокко , ні класицизму - на фасаді не передбачено . І причин дві
1 Це досить складно у виконанні
2 Це здорожчує житло.

Так що гола технологічність і максималізм в боротьбі за гаманці покупця.

ПС
Мені цікаво
А якщо провести опитування мешканців цього будинку з запитанням
Скільки Ви вважаєте за потрібне доплатити за введення в фасад архітектурних елементів єдиною метою яких є покращення зовнішнього виду фасаду.

І після відповіді щось на кшталт - 100-1000 грн , вся критика бажаючих давати поради іншим - закінчиться
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 тра, 2012 10:23

budivelnik написав:Архітектор то я :oops: , тому й не дивно що ні елементів барокко , ні класицизму - на фасаді не передбачено . І причин дві
1 Це досить складно у виконанні
2 Це здорожчує житло.

Так що гола технологічність і максималізм в боротьбі за гаманці покупця.

Мені цікаво
А якщо провести опитування мешканців цього будинку з запитанням
Скільки Ви вважаєте за потрібне доплатити за введення в фасад архітектурних елементів єдиною метою яких є покращення зовнішнього виду фасаду.

І після відповіді щось на кшталт - 100-1000 грн , вся критика бажаючих давати поради іншим - закінчиться

Совершенно верно.
Что касается критиков-экспертов широкого профиля типа Андрюши_Крымского бетона, то я не уверен, что они за свою жизнь хоть будку собачью построили. Уж не говорю про сарай для дров.
Французы про таких критиков выдумали пословицу:
"Из плохого вина получается хороший уксус!"
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 тра, 2012 10:45

Frant написав:
Совершенно верно.
Что касается критиков-экспертов широкого профиля типа Андрюши_Крымского бетона, то я не уверен, что они за свою жизнь хоть будку собачью построили. Уж не говорю про сарай для дров.

сначала добейся- потом критикуй. Распространенное заблуждение. Почитайте на досуге сайт lurkmore.to по поиску "сперва добейся"

сами же понимаете, что выглядит убого до безобразия.
Evgeniy__1

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 тра, 2012 11:00

Evgeniy__1 написав:
  Frant написав:Совершенно верно.

сначала добейся- потом критикуй. Распространенное заблуждение. Почитайте на досуге сайт lurkmore.to по поиску "сперва добейся"
сами же понимаете, что выглядит убого до безобразия.

1 Не подобається фраза спочатку добийся а потім критикуй , можна її переінакшити , щоб вибити у Вас землю з під ніг . Отже модернізована буде виглядати так
Спочатку зрозумій причини по яким щось зроблено , не так я ти уявляєш , потім обдумай дії , з допомогою яких можна зробити так як ти хочеш , потім визначи хто за ці дії буде платити ( або чому той хто виготовляв повинен змінити свою поведінку ) , а вже потім критикуй.
2 Для прикладу
З точки зору власників мерседесів - Таврія виглядає убого ?
З точки зору власників Таврій - їх власність ( для них ) набагато краще ніж боргова яма на десятки років заради права володіння більш продвинутим автомобілем
4 Будете здивовані , але мене просили , на місці двох гаражів ( висота 2,30 і моя ціна продажу цих гаражів=14000 доларів ), зробити однокімнатну квартиру вартістю в 20 000 , бо в людини не вистачало коштів на повноцінне житло , а жити десь потрібно.

Так що
На вкус и цвет - друзей нет.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 11551156115711581159 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему