Чи потрібна українцям російська мова як друга державна?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1415161718 ... 54>
Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:29

Slon_Nosov

таки да, последние 20 лет... правда "живем" слишком громко сказано, многие скорее выживают.

Колись я був маленьким і слухав новини, слухав тих хто "виживає" і мені їх було подитячому шкода але зараз я виріс, і я зрозумів чому вони так живуть.
Вони самі винні що так живуть (доречі як на сході винні так і на заході) подивіться на статистику милідері серед алкоголізму, і ви бажаєте добре жити в той час коли всі і всюди бухають? Це утопія. Для того щоб почати жити треба виключити компютер і почати займатись ділом! Але таяк сьогодні неділо то з понеділка)) :wink:

не спорю, появилась 20 лет назад. проблема в том, что рускоговорящему человеку прожившему большую часть жизни в этой республике, который пытаеться заработать на квартвлату и на еду просто некогда учить мову. просто нет времени, нет мотивации. да и те условия жизни которые создают наши депутаты, наш приемьер и президент больше распологают к появлению ненависти к стране и к ее языку.
+ очень многие причисляют себя к говорящим на укр.языке, а говорят на суржике, при этом не знают других языков(ни русского, ни украинского, ни англ и т.д.).

А навіщо її спеціально вчити? Дивіться фільми з укр перекладом, відвідуйте укр інтернет ресурси, дивіться українські новини, старайтесь розмовляти українською мовою і вона сама відкладеться у вашій голові. :)
Всі ваші відмазки про час і мотивацію... це просто відмазки як казав зтось із росіян "бачу ціль не бачу перешкод" 8)

это вы скажите тому поколению которое украину из руин подымало, тем кто в украине заводы и города строил, тем благодаря кому укрина еще не развалилась.
надеюсь не нужно обьяснять, то что сейчас украина "проедает" наследство, которое ей досталось 20 лет назад?

Я мав на увазі що ті хто кричить Україні другу російську державну Бог їм в поміч вони розколюють Україну їм не місце тут без них всім буде краще.
Таких людей які колись відбудовували Україну після війни дуже мало лишилось і тих хто кричить за "Русский мир" теж все менше і менше. Впринципі років через 5 а може й десять вже навіть не будуть святкувати день перемоги як велике свято, просто комуністи власними силами принесуть квіти до потрібних памятників і все ну може ще президент скаже два слова...
Нарахунок заводів я вам відкрию один секрет величезна частина тих заводів що вони побудували порізали нак метал (Як ви писали "це модно") :wink: а ті що лишились заводи або а приватизовані з яких частину модернізували і заробляють гроші ну і пробують платити хоча б якісь податки. АА ті що лишились в державній власності приносять збиток і дотуються державою. Це в основному гіганти (динозаври). Чому їх не закривають? Тому що на цих заводах працюють люди а куда людей дівати? Великі проблеми від тих заводів як і екологічні так і економічні(дотації на них)
Доречі зараз теж будуються заводи і фабрики звичайно мало які зних належать українцеві але яка різниця на чиєму заводі працювати? Так чи інакше податки вони платять в держ бюджет України. :!:

рескоязычные, как правило жертвами себя не строят, это украиноговорящие по-жизни чем то ущемлены, аки негры в америке. нехватает мозгов чего то добиться - расизм.

Погодьтесь зі мною що це проблема не тільки україномовних але й тих людей які розмовляють на російській мові. Впринципі україномовні мають право обурюватись аджеж вони живуть на СВОоїй БОгом ДАній землі, а всі інші румуни, поляки, росіяни, білоруси чи молдавани повині поважати культуру і мову держави в якій живуть! Не варто про це забувати :!:

слова не мальчика, но мужа. но можно было б еще слово "козлы" добавить, для пущего эфекта... вы часом не председатель, разворовывающий то, что от колхоза осталось? сейчас модно стало говроить на мове с экрана зомбоящика, жить в огромном доме, ездить на хорошем автомобиле, землю воровать, завод построенный попередниками на металолом попилить или просто бюджет страны\города\села дерибанить...
смею заметить, что очень многие отсюда таки уезжают и даже не из-за языковой проблемы, корупция и гнилое общество заставляют уезжать.
не боитесь что на смену уехавшим, приедут к примеру китайцы и тогда посмотрим, кто какой язык учить начнет... :wink: посмотрим тогда, как неберущие взяток таможенники\пограничники\менты будут кордон охранять.

Я не зколгоспу. Дмаю ви знаєте хто є "модним". То чомуж ви за таких му*** голосували?
Які дозволили такий бардак в державі... і далі дозволяють.?
Мовна проблема... повірте мені менше 5% населення України турбує ця проблема. Це все політика а такі як ви і я купуємось. І повірте мені як би ця проблема турбувала більше людей то в Україні була б громадянська війна.
Нарахунок емігрантів можу написати що не варто їх в чомусь звинувачувати вони просто хочуть нормально жити і все. Їх вже задовбав цей бардак.
Що тут китайці будуть робити в нас на Заході купа безробітних і то коли й вони заінчаться то є така штука як автоматизоване виробництво (Промислові роботи) В розвинених країнах їх масово використовують (особливо японці) ну а в нас тільки пробують. Поцікавтесь цим питання в гуглі і ви зрозумієте що людство чекає прекрасне майбутнє. :)
andriyforever3

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:30

Re: Чи потрібна українцям російська мова як друга державна?

bkxxx написав:все живем в Украине и соответственно должны знать государственный язык, а все остальное касается только каждого человека

Всё остальное должно быть прописано в законодательстве, чтобы не было повода ни у кого и никогда упрекать и унижать и не каждого человека, а миллионы людей.
serborlys

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:30

HackerXT написав: Это понятно мало-мальски адекватному человеку. Ага, так свидомиты и просветлели Останутся не у дел. С чем им тогда типа "бороться"? Им хоть тысячу раз объясняй, что искоренять украинский никто не собирается, а только узаконить русский, который родной для половины Украины. Так нет же - "вилізе на смереку" и будет горланить, шо "його рідну неньку катують".

согласен 100%
bkxxx

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:34

andriyforever3 написав:Slon_Nosov таки да, последние 20 лет... правда "живем" слишком громко сказано, многие скорее выживают. Колись я був маленьким і слухав новини, слухав тих хто "виживає" і мені їх було подитячому шкода але зараз я виріс, і я зрозумів чому вони так живуть. Вони самі винні що так живуть (доречі як на сході винні так і на заході) подивіться на статистику милідері серед алкоголізму, і ви бажаєте добре жити в той час коли всі і всюди бухають? Це утопія. Для того щоб почати жити треба виключити компютер і почати займатись ділом! Але таяк сьогодні неділо то з понеділка)) не спорю, появилась 20 лет назад. проблема в том, что рускоговорящему человеку прожившему большую часть жизни в этой республике, который пытаеться заработать на квартвлату и на еду просто некогда учить мову. просто нет времени, нет мотивации. да и те условия жизни которые создают наши депутаты, наш приемьер и президент больше распологают к появлению ненависти к стране и к ее языку. + очень многие причисляют себя к говорящим на укр.языке, а говорят на суржике, при этом не знают других языков(ни русского, ни украинского, ни англ и т.д.). А навіщо її спеціально вчити? Дивіться фільми з укр перекладом, відвідуйте укр інтернет ресурси, дивіться українські новини, старайтесь розмовляти українською мовою і вона сама відкладеться у вашій голові. Всі ваші відмазки про час і мотивацію... це просто відмазки як казав зтось із росіян "бачу ціль не бачу перешкод" это вы скажите тому поколению которое украину из руин подымало, тем кто в украине заводы и города строил, тем благодаря кому укрина еще не развалилась. надеюсь не нужно обьяснять, то что сейчас украина "проедает" наследство, которое ей досталось 20 лет назад? Я мав на увазі що ті хто кричить Україні другу російську державну Бог їм в поміч вони розколюють Україну їм не місце тут без них всім буде краще. Таких людей які колись відбудовували Україну після війни дуже мало лишилось і тих хто кричить за "Русский мир" теж все менше і менше. Впринципі років через 5 а може й десять вже навіть не будуть святкувати день перемоги як велике свято, просто комуністи власними силами принесуть квіти до потрібних памятників і все ну може ще президент скаже два слова... Нарахунок заводів я вам відкрию один секрет величезна частина тих заводів що вони побудували порізали нак метал (Як ви писали "це модно") а ті що лишились заводи або а приватизовані з яких частину модернізували і заробляють гроші ну і пробують платити хоча б якісь податки. АА ті що лишились в державній власності приносять збиток і дотуються державою. Це в основному гіганти (динозаври). Чому їх не закривають? Тому що на цих заводах працюють люди а куда людей дівати? Великі проблеми від тих заводів як і екологічні так і економічні(дотації на них) Доречі зараз теж будуються заводи і фабрики звичайно мало які зних належать українцеві але яка різниця на чиєму заводі працювати? Так чи інакше податки вони платять в держ бюджет України. рескоязычные, как правило жертвами себя не строят, это украиноговорящие по-жизни чем то ущемлены, аки негры в америке. нехватает мозгов чего то добиться - расизм. Погодьтесь зі мною що це проблема не тільки україномовних але й тих людей які розмовляють на російській мові. Впринципі україномовні мають право обурюватись аджеж вони живуть на СВОоїй БОгом ДАній землі, а всі інші румуни, поляки, росіяни, білоруси чи молдавани повині поважати культуру і мову держави в якій живуть! Не варто про це забувати слова не мальчика, но мужа. но можно было б еще слово "козлы" добавить, для пущего эфекта... вы часом не председатель, разворовывающий то, что от колхоза осталось? сейчас модно стало говроить на мове с экрана зомбоящика, жить в огромном доме, ездить на хорошем автомобиле, землю воровать, завод построенный попередниками на металолом попилить или просто бюджет страны\города\села дерибанить... смею заметить, что очень многие отсюда таки уезжают и даже не из-за языковой проблемы, корупция и гнилое общество заставляют уезжать. не боитесь что на смену уехавшим, приедут к примеру китайцы и тогда посмотрим, кто какой язык учить начнет... посмотрим тогда, как неберущие взяток таможенники\пограничники\менты будут кордон охранять. Я не зколгоспу. Дмаю ви знаєте хто є "модним". То чомуж ви за таких му*** голосували? Які дозволили такий бардак в державі... і далі дозволяють.? Мовна проблема... повірте мені менше 5% населення України турбує ця проблема. Це все політика а такі як ви і я купуємось. І повірте мені як би ця проблема турбувала більше людей то в Україні була б громадянська війна. Нарахунок емігрантів можу написати що не варто їх в чомусь звинувачувати вони просто хочуть нормально жити і все. Їх вже задовбав цей бардак. Що тут китайці будуть робити в нас на Заході купа безробітних і то коли й вони заінчаться то є така штука як автоматизоване виробництво (Промислові роботи) В розвинених країнах їх масово використовують (особливо японці) ну а в нас тільки пробують. Поцікавтесь цим питання в гуглі і ви зрозумієте що людство чекає прекрасне майбутнє.

мда...начали за здравие закончили за упокой :)))
bkxxx

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:35

А що краще бути бидлом не свідомим?
Так ми ж не на острові живемо.

Свідомі кругом і в Польші, і в Раші созанатєльніє. І т.д.
Ворон

Подякував: 33 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:37

Ворон вы о чем???
bkxxx

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:38

serborlys написав:
  JRK написав:И шо, там русскоязычные стороны, адвокаты и судья общаются по-украински? Нет, и что интересно, никогда не будут! Только прОтокол пока пишут дэржавною.

Это и есть насилие над личностью.
  JRK написав:отвлечь пипла от реальных проблем ох как нужно

Отношение к реальным проблемам у всех политиков одинаково и обсуждать их во время выборов совершенно бесполезно. А выбрать политиков, которые по духовным вопросам соответствуют нашему духу, это мы должны. Это не политики подымают языковый вопрос во время выборов, это люди сканируют политиков, хотят понять, что у кого из них на душе.

Мне лично гораздо более интересны политики, соответствующие по экономическим вопросам!
Лично я готов выучить любой язык, если это условие будет единственным для моего благополучия, и моей, и детей (внуков) перспективы!
Украинский этим моим персональным критериям не соответствует. Нафига я тогда его знаю?! :!:
JRK

Подякував: 107 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:40

bkxxx
Я про те, що українській мові ніхто і не придумає надати якогось статусу чи на Кубані, чи на Холмщині.
Ворон

Подякував: 33 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:41

gontar

Повідомлення Додано: Нед 27 тра, 2012 14:41

bkxxx написав:мда...начали за здравие закончили за упокой :)))

Да голосовать надо, на референдуме. Так оппозиция скорее половину Украины в концлагерь переселит, чем позволит референдум на эту тему.
serborlys

#<1 ... 1415161718 ... 54>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, pesikot, sashaqbl і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє