Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 244245246247248 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Чет 26 кві, 2012 12:45

Re: Ерсте

А баннер, в левом верхнем углу ИБ давно появился?
Вроде вчера не было.
cjdean[kompas]

Повідомлення Додано: Сер 09 тра, 2012 20:01

ВАУ! Так тут немало тех, кто не понимает, КАКОЙ КУРС у Эрсте при списании, а также почему он именно такой! А значит, вместе со мной и ДВУМЯ ОПЕРАТОРАМИ колл-центра Эрсте-банка (которым в разное время я задавал один и тот же вопрос), вырисовывается целая группа товарищей, не понимающих секретность операций по счетом, открытым в данном банке! Только одно "но" все же есть... у меня (о ужас!) вопросы по курсу ЕВРО!!!! А здесь вообще коллапс для банка с австрийскими корнями! Ведь операции по моей карте проводилсиь в дни неуклонного снижения курса ЕВРО! Каково же было мое удивление, когда курс списания не просто отличался от курса, укзанного в смс, не просто даже от коммерческого курса на сайте Эрсте и других банков. Он был практически месячной давности от момента списания с карты. Каких только версий я не наслушался по телефону от операторов колл-центра (бедняги, сказали бы просто: "Не знаем", нет же, ведь пишется разговор!), а оба раза закончилось одним и тем же: "Напишите письменно запрос на центральный офис банка и вам ответят". Надо же, неужто это такой сложный вопрос???? да у меня претензии не в курсе, не в разнице между указанными в смс и фактически списанными (хотя теперича мне страшно оказаться в ситуации, когда ты считаешь, что на карте у тебя достаточно денег, а тут за границей - упс, и официант режет ножницами красивенький такой пластик на глазах изумленной публики...), а В ТОМ ЧТО НИКТО МНЕ НИЧЕГО ТОЛКОМ НЕ ОБЪЯСНИЛ! Слово "ТОЛКОМ" прошу изъять, так как НИЧЕГО ВООБЩЕ НЕ ОБЪЯСНИЛИ!
angol

Повідомлення Додано: Сер 09 тра, 2012 21:54

Так им же надо на чём то зарабатывать. Депозиты не несут. Карты не покупают. Интернет-банк жлобский.
Зато бесполезная активность Управління комунікацій.
DENVER_S

Подякував: 710 раз.
Подякували: 548 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 тра, 2012 22:04

angol
Я согласен с Вами, есть поле для улучшения. Но официант порезал карточку это круто. Это возможно? Вы не напишете в каком ресторане это случилось, визитка у Вас осталась. Скан копи было бы супер.
kotikG

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 тра, 2012 10:11

СТОП!
Дамы и господа, ответственно заявляю, что ситуации с уничтожением карты официантом НЕ БЫЛО! Была обозначена мной в сердцах как возможная ситуация! Гипертрофироанная, но вполне возможная.
На самом деле - было неприятное удивление, когда не смог расплатиться картой в магазине из-за отсутствия достаточных средств (в связи со святой уверенностью в том, что остаток, указанный в смс, соответствует остатку на карте). Потому пришлось оставить часть покупок на прилавке. Благо, был с женой, а не какой-то истеричной особой. Но чувство было не из приятных. Уж поверте. :(
angol

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2012 22:56

ВНИМАНИЕ!!! УВАГА!!! БУДЬТЕ БДИТЕЛЬНЫМИ!!! БУДЬТЕ УВАЖНІ!!!

Прийшов заплатити кредит, а мені говорять ,що я заборгував за минулий місяць 10 дол.США. Прошу пояснити звідки взялася заборгованість,оскільки кожного місяця сплачую по графіку, та ще й на декілька центів більше, бо НБУ не дозволяє продавати центи. Виявляється,що банк мене дурить і я дійсно сплачую все як потрібно!!! У списку боржників крім мене було приблизно ще 30 чол. це в одному відділенні.ПЕРЕГЛЯНЬТЕ СВОЇ ПЛАТЕЖІ,МОЖЛИВО ВАС ТАКОЖ НАМАГАЮТЬСЯ ОБМАНУТИ!!!
yyyyyyyyy

Повідомлення Додано: Чет 31 тра, 2012 16:34

Сервіс від Ерсте і Альфи:порівняльний аналіз (власний досвід

Протягом останього півроку мав можливість порівняти два банки – сервіс «ЕРСТЕ» і «АЛЬФА БАНКУ». Обслуговувався вперше в обох.

«Зустріли» і прийняли дуже добре, як в Ерсте, так і в Альфі. Ну, то зрозуміло. Місце дії Голосіївський р-н, м. Київ. Відділення банків розташовані практично 600 м одне від іншого. В Альфі навіть каву дали. Непогану. Але в Ерсте менше народу було (час року, правда, був різний). В Ерсте депозит був на 1 місяць, в Альфі на 3.
Відмінність сталася на етапі періоду закінчення строку вкладів – та їх повернення.
В Ерсте за тиждень за закінчення депозиту почали дзвонити і нагадувати про його закінчення, Альфа вирішила делікатно промовчати про закінчення терміну.
В Ерсте вклад видали без проблем, поцікавившись чи не має плану продовжувати. Планів не було, на цьому чудово і дружно розійшлися до наступного разу.
В Альфі видача не була такою «по-західноєвропейськи прісною» як в Ерсте.
Згадавши про закінчення строку депозиту через пару днів після строку його закінчення, пішов до Альфи. Перше питання менеджера трохи спантеличило – «Хіба у нашому відділені було відкрито депозит? Ви впевнені?». Пам'ять у мене добра та й документи збереглися – «у вашому». Після ствердної і категоричної відповіді на перше питання, працівник банку з надією поцікавився – чи не забув, бува, я вдома паспорт. На жаль, для нього не забув. Наступне питання було про те чи дійсно я хочу забрати депозит? Потреби медитувати з цього приводу у мене не було, то і на це питання я теж швидко відповів. Наступне питання/побажання було про продовження депозиту на наступний термін (добре, що автопролонгація завдяки цьому ФОРУМУ була вчасно відключена ще при відкритті депозиту – а то на цьому мій візит, відчуваю, був би відстрочений ще на 3 місяці). Після категоричного «ні» на пропозицію подовжити депозит, постала інша – проблема: виявляється - «зараз в касі майже немає грошей, то не могли ви зачекати і прийти згодом (краще завтра) і до того ж ще є одна проблема - немає касира, десь вийшла, а вона сьогодні одна. І знову пропозиція – приходьте завтра або ж зачекайте. Вибрав останній варіант. Диво, касир доволі швидко знайшлася. Плюс чекання – випив кави. Гроші забрав.
Вердикт щодо Альфи – каву може і буду пити у них, коли мінятиму валюту у них чи ще що, але грошей своїх більше туди не покладу. Не хочу більше проходити альфівських квестів при поверненні грошей. Тим паче при оформлені видачі депозиту не всі відвідувачі відділення були такі удачливими (правда була друга половина дня під вечір) – частина так і не отримала своїх грошей через банальну причину - бо «грошей в касі нема. Приходьте завтра». Деякі так і йшли з відділення, не зрозумівши що це квест «забери свої гроші з Альфи».

ПС Передані власні враження від обслуговування на власному прикладі, нічого особистого ні до ЕРСТЕ, ні до АЛЬФИ не маю. Прохання – не узагальнювати.
rkn

Подякував: 11 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 31 тра, 2012 17:33

Никогда не сталкивался с этим банком.
Fedr

Повідомлення Додано: Чет 31 тра, 2012 23:52

Fedr

с такими % по депо не смотря на надежность - просто нет интереса. Это когда буду старый и немощный и адреналина хотется не будет уже - тогда начнем сотрудничество. Думаю Ерсте - это ощадбанк!
jerua

Подякував: 7 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 11:15

Рассчитываться картами банка стало попросту невозможно
никогда не знаешь когда будет отказ
вчера у них сервер барахлил
сегодня тоже через раз идут расчеты
rorandak

Подякував: 88 раз.
Подякували: 68 раз.