|
Янукович - чемпіон |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Суб 07 лип, 2012 08:03
Адам Смит Не пригадую дослівно, але одна мудра людина давно вже сказала приблизно таке: "російський демократ закінчується там, де починається українське питання". Ви взяли солідний нік, пишете більш-менш логічно на економічні теми, але тільки починається питання мови - і все, "телячий язик". Тягнибок - такий самий "розводящий" як і ПР, тільки розводить він лохів з іншого боку (Вас і Ваших знайомих вже ПР розвели, а у нього- своя "цільова аудиторія"). Ви хоч раз у Львові чи десь на Західній Україні були, я вже не кажу про те, чи Вам чистили фейс за "разговор на русском"? Та тут місцеві російськомовні, навіть ті що народилися за часів незалежності, як не говорили на українській так і далі не говорять, але постійно стоїть визг про защемлення незрозуміло чого і незрозуміло чим. Навіть та сама Фаріон, якою Ви скоро дітей лякати будете, - крім істеричних криків для самопіару та допомоги цим своєму головному розводящему нічим суттєвим не проявилася і в порівнянні з Вітренко в кращі часи останньої - просто тиха і сумирна школярка. Не вірите - приїзжайте і перевірте особисто. ПС Можете не відповідати: в дискусії, щоб когось переконувати, вступати не буду - не бачу змісту, так як для Вас це питання швидше питання віри ніж логіки(та й не люблю писати простирадла). Все що настрочив вище - особисто для Вас, так як дістали тупі випади "защитника язика", який вже і Кличка,від якого українську почуєш хіба що "на велике свято", умудрився легко так, мимоходом, виваляти г...
-
L
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лип, 2012 08:13
bolex Или просто это житель "Данбаса" ....
Ну, во первых, слово Донбасс пишется с двумя с, во вторых, мне интересно, а ты откуда? Я сам с Донбасса и я не совсем понял, Донбасс это приговор, или все его жители дауны??? Я допустим, за "любимого" президента и ПР не голосовал и голосовать не собираюсь. А по поводу "спасибо жителям Донбасса ...", так я б сюда еще добавил и жителей Киева и некоторых западных областей, которые в 2010 проголосовали за Бегемота. Почему то в 2005 году Донбасс не избрал президентом Януковича, а стал президентом Ющенко, а в 2010 году врядли голосование по Донбассу отличалось от 2005, поэтому посмотрите статистику, кто как голосовал по областям, и потом так пишите. Не собирался отвечать, но постоянные намеки на несостоятельность людей с Донбасса уже достали....
Сам в раздумьях, за кого голосовать в октябре, есть желание за "Свободу"
-
gavchik
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 69 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лип, 2012 08:15
а оппозиция в очередной раз поступила либо глупо, либо подыгрывая пр. вместо того, что бы оппонировать предметно и по сути закона, а еще лучше предложив свой вариант, убрав из закона наиболее одиозные и противоречащие конституции пункты ( непонятные 10% и принципы признания региональным, введение русского в гос вузах, жульнические або вместо и в тексте и пр), и выбить козырь из рук пр. а так - одни голые эмоции.
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
|