В Україні хочуть повернути збір з купівлі іноземної валюти у
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Лучше бы налоговая вышла с инициативой - проверить все ИНН доходы и расходы - два бюждета как минимум бы собрала. Как минимум 2-3 млн чел питаются святым воздухом - едят плесневый сыр, пьют старое вино, телефон без кнопок и машина без крыши и живут в хатынках за пределами Украины. А потом, как Азаров любит, коственным методом сравнила - как живут чинуши на ЗП 3,0 тыс грн . Опустились ГНУшники до уровня ППСников - мелочь по карманам тырить - вместо работы. Там 3% добавит, там 2% убрать,
если я не ошибаюсь данный налог раньше взымался с юр. лиц. при внесении такога налога получим: наполнения ПФ и небольшого сокращения спроса на валюту. на покупку физ. лиц это никак не повлияет.
Адам Смит написав:... Кроме того, 3% налога можно ввести только через ВР, - а она на это не пойдет, потому что валюта - это святое...
Через "Верховну Раду" и не такие "законы" проходили.
Достаточно вспомнить первоначальный вариант НК (кстати, с подачи той же налоговой и в ее же исполнении). Если бы речь шла о Верховной Раде, как о коллегиальном органе, то еще могли бы иметь место какие-то сомнения. Но она уже перестала быть таковым...
zeleniy написав:Повірте працівнику ДПС в минулому, скорочувати витрати на податкову службу, рівня обласних адміністрацій та місцевих інспекцій, просто нікуди - меблі радянських часів, папір, заправка принтерів за власні кошти, робота на комп'ютерах з дому вже давно стали нормою. А оклад ревізора-інспектора районної ДПС в розмірі 1077 грн. не міняється 6 років...
Завжди було цікаво - дізнатися від так би мовити інсайдера - ну невже немає ніяких перспектив підвищити продуктивність праці в ДПС? З п"ятьох інспекторів звільнити чотирьох, дати йому ЗП від 5-6 тисяч хоча б, але щоб працювали вони продуктивно? Оптимізувати внутрішні процедури, спростити прийом документів та інше? Невже так вже й неможливо? Чи просто не здатні?
П.С. Без упередженого ставлення до співробітників ДПС та інших струтур, нікого не збираюся образити. Просто з досвіду знаю - заяви "це не можна зробити простіше чи швидше" насправді "я не знаю як зробити простіше і швидше", "не вмію", "не хочу", "я так звик". Це стосується повальної більшості всіх бюджетних структур - засилля старперів, що не хочуть і не можуть нічого міняти, бюрократія та нехлюйство.
fermer_1941 написав:Лучше бы налоговая вышла с инициативой - проверить все ИНН доходы и расходы - два бюждета как минимум бы собрала. Как минимум 2-3 млн чел питаются святым воздухом - едят плесневый сыр, пьют старое вино, телефон без кнопок и машина без крыши и живут в хатынках за пределами Украины. А потом, как Азаров любит, коственным методом сравнила - как живут чинуши на ЗП 3,0 тыс грн . Опустились ГНУшники до уровня ППСников - мелочь по карманам тырить - вместо работы. Там 3% добавит, там 2% убрать,
Кто? Налоговая?
Тогда со своего же главного и пришлось бы начать:
Новий головний податківець України користується годинником за €12,4 тисячі
Вот такие с фоток и несут всякую пургу - у них в голове только одно - % откатов. Выдают только списки - с этими транзитами пока можно работать, а у этих закончилась "лицензия".
zeleniy написав:Повірте працівнику ДПС в минулому, скорочувати витрати на податкову службу, рівня обласних адміністрацій та місцевих інспекцій, просто нікуди - меблі радянських часів, папір, заправка принтерів за власні кошти, робота на комп'ютерах з дому вже давно стали нормою. А оклад ревізора-інспектора районної ДПС в розмірі 1077 грн. не міняється 6 років...
Завжди було цікаво - дізнатися від так би мовити інсайдера - ну невже немає ніяких перспектив підвищити продуктивність праці в ДПС? З п"ятьох інспекторів звільнити чотирьох, дати йому ЗП від 5-6 тисяч хоча б, але щоб працювали вони продуктивно? Оптимізувати внутрішні процедури, спростити прийом документів та інше? Невже так вже й неможливо? Чи просто не здатні?
П.С. Без упередженого ставлення до співробітників ДПС та інших струтур, нікого не збираюся образити. Просто з досвіду знаю - заяви "це не можна зробити простіше чи швидше" насправді "я не знаю як зробити простіше і швидше", "не вмію", "не хочу", "я так звик". Це стосується повальної більшості всіх бюджетних структур - засилля старперів, що не хочуть і не можуть нічого міняти, бюрократія та нехлюйство.
Поверьте человеку, проработавшему год в одном из Главных управлений КМДА. От рядового сотрудника там ни%уя не зависит. Руководству беспорядок только на руку - проще проворачивать дела. А в сотрудников зачастую з/п 1-1,5 минималки и света белого не видно. Правда, если Вас посадят "в кресло", то всё будет путём. А так - выброшенные годы.
Поверьте человеку, проработавшему год в одном из Главных управлений КМДА. От рядового сотрудника там ни%уя не зависит. Руководству беспорядок только на руку - проще проворачивать дела. А в сотрудников зачастую з/п 1-1,5 минималки и света белого не видно. Правда, если Вас посадят "в кресло", то всё будет путём. А так - выброшенные годы.