Державна податкова служба України (ДПСУ) пропонує повернути збір з купівлі іноземної валюти в розмірі 3%...
Дивися повний текст В Україні хочуть повернути збір з купівлі іноземної валюти у розмірі 3%.
|
|
В Україні хочуть повернути збір з купівлі іноземної валюти уПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст В Україні хочуть повернути збір з купівлі іноземної валюти у розмірі 3%. R2
Сейчас не 10 мин. зарплат, а 17. Т.е. порог и так почти 20 тыс. грн. Такие зп - редкость, по сему повышение порога вообще ничего не даст
Re: В Україні хочуть повернути збір з купівлі іноземної валю"сбор с покупки иностранной валюты в размере 3%" - глупость надобно 53%
"Образовавшуюся дыру налоговики предлагают ликвидировать путем усиления налогового давления"- это правильно в раза 2-3. Граждане должны понять - бюджету нехватает денег : нехватка малины по 600гр , куче админструаций ветролётов и ветролётных пощадок катастрофически нехватает , служащим государству мобил по 3500грн нехватает , престижных авто глубокая нехватка . Выборы , прислуга(от прямой до социологических и телеагитационных компаний) , отдых дофигаприличный , охрану тел , не со своего же кармана слугам народа оплачивать - бюджет то нафига ?
R2
Вчора був в податковій отримав масу задоволення. Зайшов я до них аби здати квартальну декларацію. Але перед тим хотів задати пару запитань щодо заповнення. Не буду вдаватись в подробиці, але пояснивши ситуцію приведу вам наш діалог: (відповідь на моє запитання) - "Ну откуда я знаю?" - А що мені тоді робити? - "Ну так включите Вашу логику" ... Все на цьому розмова була закінчена. Так що заповнював декларацію за логікою Повірте працівнику ДПС в минулому, скорочувати витрати на податкову службу, рівня обласних адміністрацій та місцевих інспекцій, просто нікуди - меблі радянських часів, папір, заправка принтерів за власні кошти, робота на комп'ютерах з дому вже давно стали нормою. А оклад ревізора-інспектора районної ДПС в розмірі 1077 грн. не міняється 6 років... Re: В Україні хочуть повернути збір з купівлі іноземної валюЕсли взять курс 8 грн/долл. США, то отдай государству 24 копейки. Короче говоря, это больше похоже на попытку сдержать скупку валюты населением, нежели попытку снять "пенку".
Черный валютный рынок уже открывает шампанское в честь данной инициативы (это какая маржа сразу!)
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||