Oven написав:Первый дешевый дом от Колесникова появится в сентябре 2013 года. В следующем году в Украине появятся первые заводы по производству панелей для строительства дешевого жилья. Квадратный метр в таких домах будет стоить не более 6 тыс. грн. Технологию придумали итальянцы. Прямо на заводе отливаются сэндвич-панели: они состоят из двух слоев железобетона толщиной по 3 см, а внутри наполняются полиуретаном, который служит тепло- и звукоизоляцией. В панели "зашивают" также все трубы и электропроводку. Затем возводится каркас здания из железобетона или металла, на него крепят панели. Бригада из 3–4 рабочих может конструировать по 500–1000 кв. м жилья в сутки. В Украине планируют построить 15–20 подобных заводов, первые начнут возводить уже осенью – в Киеве, Львове, Одессе, Донецке. "Успех такой технологии именно в скорости. Муниципалитеты будут бесплатно выделять землю под строительство, подводить инженерные сети, а компании будут строить жилье. Но продавать будут только готовые квартиры, никаких предоплат. Цена "квадрата" не более 6 тыс. грн, а коммунальные платежи в месяц – не более 300–400 грн", – заверил вице-премьер – министр инфраструктуры Борис Колесников, который на днях побывал на итальянском заводе. Колесников добавил, что первый дешевый дом в Украине появится в сентябре 2013 года. Посмотрим - работают рыночные отношения или нет.
1 Станом на сьогодні , м2 в будинку з нормальною цегляно/бетонною стінкою коштує від 8200 грн . В цих 8200 грн входить вартість землі( це приблизно 800 грн в м2) і вартість підведення комунікацій ( ще з 1000 грн в м2) 2 Навіщо в нашому кліматі зводити будиночки для нуф-нуфа і ніф-нафа , якщо у випадку видачі безкоштовної землі муніціпалітетами і підведення інженерних комунікацій за рахунок держави сьогоднішні забудовники також зможуть будувати і продавати від 6000 грн . 3 Чи не нагадує Вам ця фантазія з пінопластовими коробками - епопею з хундаями ? Там ( в італії з її славною коза-нострою ) отримають гроші - тут фуфлижний продук по явно завищеному коефіцієнту ціна/якість . в порівнянні з стандартним будівництвом ?
ПС А на рахунок пінопластових будиночків Лінь шукати , але рік-два тому , на цих сторінках я пропонував подібну конструкцію і звучало це слідуючим чином Якщо хтось має земельний участок і згоден отримати житло в одноповерховому будинку в якому стіни будуть з пінопласту товщиною в 10-15 см , і ціною в 300 доларів/м2 - звертайтесь .
Нагадаю - тоді звернень не було
ППС А чим сендвіч панель яка використовується сьогодні при будівництві всіх торгових центрів або торгових кіосків ( жесть+пінопласт+жесть) , відрізняється від конструкції 3 см бетону+пінопласт+3 см бетону ? Якщо не подобається б*** всередині . то що заважає замінити її на гіпсокартон ?
ПППС А щоб Ви довго не думали , то : 3 см бетону+пінопласт+3 см бетону - це ноухау і технологічний прорив ( для кишені колесникова) а клей1 см + сіточка + пінопласт + 15 см керамзитобетону - це буденність будівельника без ноухау і під назвою сарайбуд .... І при цьому в мене як мінімум дешевше (5600-6000 ) і як мінімум в рази надійніше( як не як 15 см проти 3 см) і комфортніше ( внутрішня стінка з керамзитобетону по своїм теплотехнічним+ фізичним+хімічним властивостям дорівнює цегляній кладці.
ППППС хлопці-молодці-модератори слово б_л_я_ха - це не лайка , це тонкий лист заліза - але одним словом
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 20 лип, 2012 15:38, всього редагувалось 1 раз.
obval написав:Власти Франции собираются временно ввести 75% налог на доходы граждан, чей ежегодный доход превышает 1 млн евро, заявил в четверг министр бюджета Франции Жером Каюзак в эфире французской радиостанции "Эроп-1". Смотрите оригинал материала на http://www.interfax.ru/news.asp?id=256480 Надо бы будивэльныка побрить !
Добре , але не скорше ніж мій дохід перевищить 1 млн євро
budivelnik написав:Добре , але не скорше ніж мій дохід перевищить 1 млн євро
Дык ты не смейся ты же не во Франции , тут скорее будет от 1 млн грн Или как писал Фэйслыс 1000+ долл .. Вот и прикинь , недвига упадёт в цене , доход побреют и тогда смейся
А в мене 4 дітей з яких 2 повнолітніх+дружина+мама +рідна сестра+ ще кілька осіб в родині набереться . тому я навіть зараз в стані від 1 млн євро в рік заховатись . не те що від 1 млн грн , я їх так розмажу . що держава мені ще дотацію заплатить
А на рахунок ваде - то як тільки впаде , так відразу твоя фантазія може в щось реальне і перетвориться . а поки не впало - то фантазуй що хочеш ....
budivelnik написав:Якщо хтось має земельний участок і згоден отримати житло в одноповерховому будинку в якому стіни будуть з пінопласту товщиною в 10-15 см , і ціною в 300 доларів/м2 - звертайтесь .
Нагадаю - тоді звернень не було
Я навіть здогадуюсь чого:
Рожны, 23км от Киева, кооператив "Ландыши", дом кирпичный 130 кв.м, новый, штукатурка, электроразводка, газ, гараж на 2 авто, скважина, участок 6+6 соток, рядом лес, озеро, 42000у.е.
323 за квадрат цегли + 12 соток землі проти 300 за "будинок нуф-нуфа"... От і не йде ніхто...
А є ще й таке:
Рожны, новый коттедж 2010г., 65% готовности, 300/140/30, пластиковые окна, металлочерепица, бронедверь, 9м лес, рядом озеро, живописное место, 6 соток, 62000у.е.
206 уе...
Як співають у пісні: то лі єсчо будєт, ой-ой-ой...
budivelnik написав:А на рахунок ваде - то як тільки впаде , так відразу твоя фантазія може в щось реальне і перетвориться . а поки не впало - то фантазуй що хочеш ....
Так уже ж упало 3000 долл -1414 долл так что не такие уж и фантазии
Посторонний написав:Что-то типа гостинок нового поколения.
Жильё эконом-класса всё таки. Надо поискать детали итальянской технологии. "Журналисты" "Сегодня" этим заморачиваться не будут.
Колесников доложился бы какая там себестоимость у домиков "нуф-нуф"
А можна я замість колеснікова . як товариш який має трошки практики в цьому питанні ? 1 Моя інформація 2 літньої давності Вартість виготовлення стін в кінцевій вартості житла становить приблизно 10% , тому конструктивна частина (дерево або метал або залізобетон або газобетон або цегла+утеплювач або ..... ) вибирається виходячи з місця розташування будівництва з урахуванням вартості доставки потрібних матеріалів а також з урахуванням можливостей використання різноманітної техніки + з урахуванням терміні відпущених на будівництво + з урахуванням термінів експлуатації 2 Мої запитання по конструкції щодо труб і дротів в панелях А як Ви будете зєднувати ці дроти/труби між собою , якщо у Вас як мінімум 4 точки зєднання для кожної панелі ( верх,низ,право,ліво) ? Чи відомо Вам , що кожне зєднання( зайве) це потенційна проблема ? тим більше що ці зєднання будуть проводитись на майданчику + ці зєднання повинні бути потім замонолічені( запінені )
budivelnik написав:А на рахунок ваде - то як тільки впаде , так відразу твоя фантазія може в щось реальне і перетвориться . а поки не впало - то фантазуй що хочеш ....
Нет, ну в гривне-то не упало! Правда, если еще раз так же не упадет - то я уже начну активно на просмотры ходить
Нет, ну в гривне-то не упало! Правда, если еще раз так же не упадет - то я уже начну активно на просмотры ходить
Главное чтоб таких как вы было много ))) А вдруг окажется что их мало , вон Азарычь не может загнать в программы , вроде мало