Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 868869870871872 ... 2381>
Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 18:10

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Oven написав:Спадщина РН не угрожает вообще, придумайте, что-то новое.

Какая спадщина? Ее прокакали на иномарки.
На РН долги, а не спадщина.
turbina

Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 18:38

Faceless написав:
  budivelnik написав:Враховуючи що термін експлуатації будинку більше 100 років , з яких бажано щоб в період 0-20 років і 60-80 років в ньому жили дві сімї ( спочатку батьки доглядають за дітьми , потім внуки за бабусями/дідусями)Ви отримали - збільшили - передали .Кожне покоління , за 20-30 років активного життя (25-50) збільшує кількість отриманого від предків на 7 м2 , тоді постійно сімя має середньостатистичні м2 в користування.

Вас послухати - то ці 7 м2 добудовують до будинку :), що як родове помістя, сотнями років слугує одному роду з покоління в покоління.

budivelnik написав:Якщо якесь покоління випало , або стартувало з нуля внаслідок власної дурі/чи помилки - то в найближчих двох поколінь нащадків - виникнуть проблеми .

Не треба про дурь - ваша гіпотеза є вірною тільки для скупченого проживання родиною в одному місті, і розсипається за умови урбанізації та розпилення спадщини на окремі сім"ї нащадків
Більше схоже - замало спадщини - то або поклади життя на бетон і якщо пощастить заведеш дітей - значить успішний, чи як не повезе - помреш одикоким у своєму бетоні, бо недостойний бути серед успішних. Головне в першу чергу накопичити "родовий капітал"

Ви ж маєте відношення до банків , а значить маєте зелене уявлення про форми накопичення
Зробимо градацію для Вас
м2 в Києві - фунти стерлінгів
м2 в ТОП-5 - євро
м2 в обласному центрі - долар
м2 в райцентрі - гривня

Чи є різниця для того хто отримує спадщину в якійсь валюті ( в тому числі і в гривні) , якщо він збирається купувати житло в Києві ?
Звичайно що не має .
Різниця є в суммі яку він отримає .

Тому можна поділити людей на тих хто
а-отримує спадщину в Києві і буде далі жити в Києві
б-Отримує в Києві - жити буде за межами Києва
в-Отримує за межами - живе за межами
г-Отримує за межами - жити хоче в Києві.

Дії тих хто живе за межами і отримує за межами - на цій гілці нас не цікавлять
Ті хто отримують в Києві - а жити збираються за межами Києва - нас тако не цікавлять

Залишилось дві групи
Живуть в Києві
Живуть за межами Києва

Для тих хто живе в Києві вартість вхідного квитка на РН як мінімум в три рази нижча ніж для тих хто живе за межами Києва

Тому , знаючи що мінімальна ціна однокімнатної на сьогодні становить приблизно 50000 доларів , можна стверджувати , що для того щоб потрапити на ринок потрібно володіти 50 000 доларів
Для тих хто вже є на ринку достатньо володіти сумою від 10000-15000 доларів.

А тепер в своїх данних подивіться кількість тих хто володіє 50 000 доларів і 15 000 доларів і зєднайте це з 8000 квартир які будуються в рік в місті.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 18:46

Артём123 написав:
  budivelnik написав:
  turbina написав:Обвал цен на РН - это вопрос ближайших 3х лет.
Эти все ланцюжки длиной в 20-30 лет, спадщина и т.п. - до одного места. :mrgreen:
Этот рынок более динамичный и динозавры с таким мнением просто банкротятся и вымирают...

Ага - вже збанкрутував і вмер :D

Не вмер, а перестал продавать с ноября 2011 г. Я так понимаю заначки сделанные в лихие годы бурного роста не дают ещё умереть.

Я чудово розумію радість продавців сірникових коробок або піпіфаксу.
Єдине , що раз в рік , мені приходиться приводити один простий приклад, суть його в слідуючому
Проданих раз в рік 1 м2 = 1600 грн прибутку в рік= 133 грн 34 коп в місяць
Проданий раз в рік 10м2 =16000 грн прибутку в рік= 1 333грн 34коп в місяць
Проданий раз в рік100м2=160000 грн прибутку в рік=13 333 грн 34 коп в місяць

Тому , якщо Вам тисне на мозок одна продажа в десять місяців 80 м2 , то можете її рахувати як щомісячна продаж 8 м2 , це приблизно дорівнює прибутку в 12 800 грн в місяць.

Я задовільнив Ваш не здоровий інтерес до чужих грошей ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 18:55

Oven написав:может какой-то рынок так и развивался, но вот РН Киева развивался по другому.
Условно: до 2000 года покупали за заработанное, после 2000 заработанное, плюс кредит.
Если забыли, напомню - приватизацию жилья нужно было провести.
Нужно было запустить механизм наследования который сей час работает, вступить в права владения, потом уже наследования - и делить, делить, делить...
Спадщина РН не угрожает вообще, придумайте, что-то новое.

Давайте без відхилень в сторону і на власних прикладах
а - скільки у Вас бабусь/дідусів - було як мінімум 4 , станом на зараз ?
б - скільки від кожного з них Ви отримали або можете отримати( в грошовому виразі)?
в - скільки Ви купили самостійно житла ( в грошовому виразі)?
г- скільки і чого Ви плануєте залишити своїм нащадкам (в грошовому виразі і який відсоток залишеного Ви плануєте в нерухомості)

Мені можете не відповідати , питання дуже інтимне , але для себе по своїй сімї розрахунок зробіть .
В ньому побачите слідуючу тенденцію
Прадідусі - залишили дідусяс - 1 одиницю чогось
Дідусі - залишили батькам - 5 одиниць
Батьки залишають дітям - 10 одиниць
Діти - повинні залишити своїм дітям - 15 одиниць .

А от чому так - поцікавтесь в економістів .
Правда є проста як двері відповідь
Нічого нового з потрібного за останні 100 років не придумали , тому збільшення витрат - не більше ніж інфляція грошей.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 18:58

Андрей_В написав:так это ты постоянно ахинею несешь :mrgreen: - ты разве не видишь шо практически все твои посты куча народу подвергает сомнению(мягко говоря) - это потому шо логики в твоих словах нет)))

Прикол в тому - що в моїх повідомленнях є з чим сперичатись, тому люди й висловлюють думки протилежні до моїх висновків .

А як сперичатись з хе-хе , яка тут виражена думка і що можна сказати проти - максимум ех-ех ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 19:08

Андрей_В написав:поэтому я еще раз говорю - там строят мало, ежели провести хоть какие то паралели, а не тупо по метрам считать, да еще не на рыло, а на страну

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D1%96%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0
Маючи 81.8 мільйонів жителів, - збудувала в 2011 році 23 млн м2 або майже 0,4 м2 на мешканця і при цьому має 36 м2 вже збудованого на особу
Україна - 45 млн жителів - збудувала в 2011 році 9 млн м2 або майже 0,2 м2 на особу і при цьому має 23 м2 вже збудованого на особу .

Так що Андрій_в - йди і не розповідай байки а-ля
відсутність нового будівництва - опустить ціну
в Європі не будують ( будують в 2 рази більше при в 1,6 рази кращому забезпеченності житлом)

Як бачиш що на рило , що на країну - а все одно в 1,6-2 рази краще/більше ніж у нас.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 19:13

Ездил еще смотрел домик, дачко, на этот раз гдето за бучей, от работы до дома 35...38км. Вот тут уж точно цена полный НЕАДЕКВАТ...

Итак, за 50 тыщ баксов предлагается:

1. Кирпичный домик снаружи и бомжатник (последние лет 10 жила бабушка пенсионного возраста) внутри.
2. После минимального полного ремонта (пол, стены, потолок) и перепланировки для потребностей человека в 2012 году получается следующее:
- комната 14...16 квадратов
- кухня 9...12 квадратов
- санузел 5-6 квадратов (делать)
- прихожая 4-5 квадратов
3. Отопление, вода, канализация - делать полностью, один плюс - есть газ в доме.
4. Участок 10 соток, но песочница
5. До д/к идет 1-2км грунтовки посреди поля, что там будет зимой сложно представить.

На сегодняшний момент это аналог 1к в 40км от работы в которую надо еще вкинуть 10...15к зеленых денег, для начала...

На втором этапе можно и нужно освоить мансарду:
1. Пристроить лестничную клетку чтобы попасть из дома (сейчас стремянка снаружи) и не в торец, а в средину, для чего переделать кровлю (скорее всего еще и перекрыть чем-то современным)
2. Утеплить мансарду и перепланировать ее на две спальни примерно по 8-10 квадратов.

т.е. вкинув туда еще не менее 8-12 куе апнуть это чудо до "почти трешки". "почти" потому что нет все равно зала.

Передвушка-недотрешка примерно за 75...80 кбаксов без прописки и в 35...40км от работы.

Для сравнения, в рядом стоящем населенном пункте, м. Буча, Київська область, ж/б № 4, в межах вул. Вишнева, Нове Шосе та бульв. Б.Хмельницького

2к 59.79м2 7200 грн/м2. 430488 грн.
Востаннє редагувалось yura_ в Суб 04 сер, 2012 19:19, всього редагувалось 3 разів.
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 19:15

budivelnik написав:
  Артём123 написав:
  budivelnik написав:Ага - вже збанкрутував і вмер :D

Не вмер, а перестал продавать с ноября 2011 г. Я так понимаю заначки сделанные в лихие годы бурного роста не дают ещё умереть.

Єдине , що раз в рік , мені приходиться приводити один простий приклад, суть його в слідуючому

Тому , якщо Вам тисне на мозок одна продажа в десять місяців 80 м2 , то можете її рахувати як щомісячна продаж 8 м2 , це приблизно дорівнює прибутку в 12 800 грн в місяць.

Я же и говорю: раньше гребли как горячие пирожки, а последние 9 месяцев глухо. Жирок бурного дорожания тает.
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 19:46

budivelnik написав:
  Oven написав:может какой-то рынок так и развивался, но вот РН Киева развивался по другому.
Условно: до 2000 года покупали за заработанное, после 2000 заработанное, плюс кредит.
Если забыли, напомню - приватизацию жилья нужно было провести.
Нужно было запустить механизм наследования который сей час работает, вступить в права владения, потом уже наследования - и делить, делить, делить...
Спадщина РН не угрожает вообще, придумайте, что-то новое.

Давайте без відхилень в сторону і на власних прикладах
а - скільки у Вас бабусь/дідусів - було як мінімум 4 , станом на зараз ?
б - скільки від кожного з них Ви отримали або можете отримати( в грошовому виразі)?
в - скільки Ви купили самостійно житла ( в грошовому виразі)?
г- скільки і чого Ви плануєте залишити своїм нащадкам (в грошовому виразі і який відсоток залишеного Ви плануєте в нерухомості)

Мені можете не відповідати , питання дуже інтимне , але для себе по своїй сімї розрахунок зробіть .
В ньому побачите слідуючу тенденцію
Прадідусі - залишили дідусяс - 1 одиницю чогось
Дідусі - залишили батькам - 5 одиниць
Батьки залишають дітям - 10 одиниць
Діти - повинні залишити своїм дітям - 15 одиниць .
А от чому так - поцікавтесь в економістів .
Правда є проста як двері відповідь
Нічого нового з потрібного за останні 100 років не придумали , тому збільшення витрат - не більше ніж інфляція грошей.

смех сквозь слезы... Что могли оставить "Прадідусі"? Спасибо трем войнам, двум революциям, да и где они? Их давным давно в живых нет, а спадщина могла появится только после приватизации. Дедушки/бабушки - так то родители делили, и их многочисленные братья/сестры - я при чем? Родители живы (пусть ещё 100 лет живут), спадщина есть, но вот вступление во владение вопрос будущего, плюс... братья/сестры. Спадщина она как бы есть, но её как бы нет...
Все, я тему закрываю.
Oven

Повідомлення Додано: Суб 04 сер, 2012 19:48

Артём123 написав:
  budivelnik написав:
  Артём123 написав:Не вмер, а перестал продавать с ноября 2011 г. Я так понимаю заначки сделанные в лихие годы бурного роста не дают ещё умереть.

Я же и говорю: раньше гребли как горячие пирожки, а последние 9 месяцев глухо. Жирок бурного дорожания тает.

Ви так і не зрозуміли ?
Будинок ( перша частина ) - зданий в листопаді 2008 року
6 квартир
В 2009 було продано 3( серпень)+1(листопад)
В 2010 було продано 2 ( червень+жовтень)
Будинок (друга частина) будувався 2009-2012 ( ще не зданий)
1 квартира - листопад 2010
1 квартира - червень 2011
1 квартира - листопад 2011
Всього 6 квартир .
Як тільки здам в експлуатацію + буде запущена маршрутка з кінцевою зупинкою в 50 метрів від обєкта( сьогодні 1,5 км) - так відразу й активізуюсь з рекламою і продажами .
А поки що не має резону.

Для того щоб Ви зрозуміли
Різниця на 50 доларів на 200 м2 - в результаті дає 10 000 бонусу.
Я вважаю що це буде + , Ви свічки ставите щоб це був - .

Які проблеми , кожен ризикує своїм.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 868869870871872 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти