Дорога у мисливські угіддя Януковича обійшлась українцям у п
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Tip Top написав: Она, диалектика, скорее всего никогда не умирает (присуствуя, например, даже в афроплеменах). Соо-но, среда себя воспроизводит. Но в данном случае - самовоспроизводит преступность. А должна - благоприятную социальную среду, прогресс, экономическое и культурное развитие (что вообщем всё связяно). Что невозможно при данных ингридиентах.
Она невозможна не только при данных ингридиентах, но и при предыдущих и при последующих. Иной раз посещают мысли-а может как Петр, понавезти немцев и голландцев? Но тоже не поможет. Через поколение станут такими же. Ошибка завоевания. Вместо римлян - татаро-монголы (хоть и разные времена).
Ol_Alex написав:Не услышал ничего конструктивного.
Я від вас теж, вибачте.
Ol_Alex написав:Просто простая вещь - вот вы заберетесь туда же и будете точно таким же.
Я туди не заберусь - воно мені не треба бо, по-перше, маю інші пріоритети в житті, а по-друге, виніс достатньо уроків зі служби в ДПА.
Ol_Alex написав:А пока ыв не там-то и кроете.
Мені здається природнім постійне невдоволення народу діями влади. Хоча би з тих причин, що задовольнити усіх неможливо в принципі. А зважаючи на те, що українська влада задовольняє потреби та відстоює інтереси лише своїх - невдоволення має бути масовим і набирати більш радикальних форм, ніж ниття на форумі.
Ol_Alex написав:По прежнему вопрос - не было кризиса и ваши были у власти-так почему хорошо то не стало?
Моїх при владі не було...
Ol_Alex написав:Кроме насильного загона студентов на свечные ходы и вспоснить то нечего. А, ну да, еще кредиты стали активно брать - ну конечно не же в карман себе, а все во благо.
Зараз не заганяють і кредитів не беруть?
І взагалі, ви і такі коментатори як ви мене дивуєте, що за манера відповідати: а раніше краще було? а ваші не крали? а ***? А Йущенко? А те, а се? Як діти... Наприклад, у статті, що коментується мова йде про дорогу до мисливських угідь Януковича, до чого тут "як було при минулій владі"? При минулій владі у газеті "Бізнес" була стаття "Дорога к пчелам" про дорогу в Безрадичі де була пасіка Йущенка... З чого ви взяли, що мене та дорога обурювала не менше цієї... І взагалі, що Йущенко чи *** це моя влада? Сам придумав - сам розкритикував???