Менеджмент майбутнього. Як влаштована найбільш інноваційна к

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12
Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 07:30

Гондурас_мля написав:
  delicious написав:
  Гондурас_мля написав:Це ж раз плюнути написати з дюжину самих популярних в світі ігор

12 топ популярных игр вовсе не от valve. Вы лжоте.

И чтобы знать какие там программисты, нужно покрайней мере с ними познакомится.

Ги, я хоч ссилку дав в підтримку своєї аргументації як по іграм, так і по програмістам, а ось ви дуже "культурно", але голослівно обізвали мене лжецом. Браво, так тримати :mrgreen:
Хіба крутим базікалам потрібно до такої дурні як до аргументації своїх перлів опускатись? :mrgreen:

Программисты стали считать себя надлюдьми. :D Это что-то. Сгорбленный, осоловевший, программист с отдышкой. Но все новое это хорошо забытое старое. :)

Помню дед рассказывал, что на стройке у него один крановщик считал себя чуть ли не избранным. :D Ну, он ведь на стройках работает крановщиком сидя, а большинство других людей бегают с лопатами и ведрами.

Если по основной идее статьи, то самоформирование непостоянных рабочих групп уже давно не является чем-то из разряда вон выходящим в любой области деятельности и в любых темах. Так что программисты пока не внесли ничего особенного в классический менеджмент. ИМХО. :!:
sergey_kalenik

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 11:36

Гондурас_мля написав:Ги, я хоч ссилку дав в підтримку своєї аргументації як по іграм, так і по програмістам,

По вашей ссылке только список игр от valve. Но я вас не виню. На западной украине все лжецы.
delicious

Подякував: 130 раз.
Подякували: 374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 13:17

delicious написав:
  Гондурас_мля написав:Ги, я хоч ссилку дав в підтримку своєї аргументації як по іграм, так і по програмістам,

По вашей ссылке только список игр от valve. Но я вас не виню. На западной украине все лжецы.

... яких дюжина, а не одна. І всі вони популярні. А крім того там ще є поїменний список програмістів і дізайнерів, які ці ігри зробили :mrgreen:
Але це все аргументи, якими користуються нормальні люди в спілкуванні друг з другом.
Для тих хто з пляжу базікає про те, що програмісти Мікрософта 9/10 часу проводять аналогічно йому, а по вживанню української мови роблять висновок, що таке може бути тільки на Західній Україні, бачу любі аргументи зайві :mrgreen:
Мушу вас розчарувати. Не вдалась ваша провокація. Всі мої предки з Київської області, а я народився і виріс взагалі в Сибіру (Кузбас) і переїхав в Київ в віці 18 років. Де й живу вже досить довго :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 21:24

Гондурас_мля

Вы потомок немецких фашистов. Чтобы избежать репресии, купили советское гражданство. Этим обьясняется ваша любовь к западному национализму.

Ну какой нормальный руский человек будет общатся на украинском в украине?
delicious

Подякував: 130 раз.
Подякували: 374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 22:25

delicious написав:Гондурас_мля
Вы потомок немецких фашистов. Чтобы избежать репресии, купили советское гражданство. Этим обьясняется ваша любовь к западному национализму.
Ну какой нормальный руский человек будет общатся на украинском в украине?

Браво :mrgreen:
Щось в подібному дусі і сподівався почути :mrgreen:
Та ви, виявляється, сексот. Це нецікаво. Мені вони і в Сибіру набридли :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Сер 03 жов, 2012 06:58

На мой взгляд не корректно сравнивать квалификацию крановщика и программиста. Тут многие первый государственный не осилили, а это, казалось бы, куда уж проще. Во вторых, в любом бизнесе должно быть администрирование и планирование, когда оно отсутсвует, нет развития.
bilbao

Подякував: 22 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 жов, 2012 22:23

bilbao написав:На мой взгляд не корректно сравнивать квалификацию крановщика и программиста. Тут многие первый государственный не осилили, а это, казалось бы, куда уж проще. Во вторых, в любом бизнесе должно быть администрирование и планирование, когда оно отсутсвует, нет развития.

Конечно, не корректно. :)

А их зарплаты корректно сравнивать? Например, зарплата хорошего крановщика на сегодня всего лишь от 8 до 13 тысяч в месяц. :) Куда ему до программиста...

Администрирование никто не отменял. Просто программеры вроде иногда применяют, типа, самоадминистрирование и самопланирование. :D

Можно по другому сказать, - Рабовладельцы позволяют рабам заниматься самобичеванием. :D Шучу, конечно.
sergey_kalenik

#<12
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє