|
Менеджмент майбутнього. Як влаштована найбільш інноваційна к |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 02 жов, 2012 07:30
Гондурас_мля написав: delicious написав: Гондурас_мля написав:Це ж раз плюнути написати з дюжину самих популярних в світі ігор
12 топ популярных игр вовсе не от valve. Вы лжоте. И чтобы знать какие там программисты, нужно покрайней мере с ними познакомится.
Ги, я хоч ссилку дав в підтримку своєї аргументації як по іграм, так і по програмістам, а ось ви дуже "культурно", але голослівно обізвали мене лжецом. Браво, так тримати  Хіба крутим базікалам потрібно до такої дурні як до аргументації своїх перлів опускатись? 
Программисты стали считать себя надлюдьми.  Это что-то. Сгорбленный, осоловевший, программист с отдышкой. Но все новое это хорошо забытое старое.  Помню дед рассказывал, что на стройке у него один крановщик считал себя чуть ли не избранным.  Ну, он ведь на стройках работает крановщиком сидя, а большинство других людей бегают с лопатами и ведрами. Если по основной идее статьи, то самоформирование непостоянных рабочих групп уже давно не является чем-то из разряда вон выходящим в любой области деятельности и в любых темах. Так что программисты пока не внесли ничего особенного в классический менеджмент. ИМХО. 
-
sergey_kalenik
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 11:36
Гондурас_мля написав:Ги, я хоч ссилку дав в підтримку своєї аргументації як по іграм, так і по програмістам,
По вашей ссылке только список игр от valve. Но я вас не виню. На западной украине все лжецы.
-
delicious
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 374 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:17
delicious написав: Гондурас_мля написав:Ги, я хоч ссилку дав в підтримку своєї аргументації як по іграм, так і по програмістам,
По вашей ссылке только список игр от valve. Но я вас не виню. На западной украине все лжецы.
... яких дюжина, а не одна. І всі вони популярні. А крім того там ще є поїменний список програмістів і дізайнерів, які ці ігри зробили Але це все аргументи, якими користуються нормальні люди в спілкуванні друг з другом. Для тих хто з пляжу базікає про те, що програмісти Мікрософта 9/10 часу проводять аналогічно йому, а по вживанню української мови роблять висновок, що таке може бути тільки на Західній Україні, бачу любі аргументи зайві Мушу вас розчарувати. Не вдалась ваша провокація. Всі мої предки з Київської області, а я народився і виріс взагалі в Сибіру (Кузбас) і переїхав в Київ в віці 18 років. Де й живу вже досить довго 
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 21:24
Гондурас_мля
Вы потомок немецких фашистов. Чтобы избежать репресии, купили советское гражданство. Этим обьясняется ваша любовь к западному национализму.
Ну какой нормальный руский человек будет общатся на украинском в украине?
-
delicious
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 374 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 22:25
delicious написав:Гондурас_мля Вы потомок немецких фашистов. Чтобы избежать репресии, купили советское гражданство. Этим обьясняется ваша любовь к западному национализму. Ну какой нормальный руский человек будет общатся на украинском в украине?
Браво Щось в подібному дусі і сподівався почути Та ви, виявляється, сексот. Це нецікаво. Мені вони і в Сибіру набридли 
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 06:58
На мой взгляд не корректно сравнивать квалификацию крановщика и программиста. Тут многие первый государственный не осилили, а это, казалось бы, куда уж проще. Во вторых, в любом бизнесе должно быть администрирование и планирование, когда оно отсутсвует, нет развития.
-
bilbao
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 03 жов, 2012 22:23
bilbao написав:На мой взгляд не корректно сравнивать квалификацию крановщика и программиста. Тут многие первый государственный не осилили, а это, казалось бы, куда уж проще. Во вторых, в любом бизнесе должно быть администрирование и планирование, когда оно отсутсвует, нет развития.
Конечно, не корректно.  А их зарплаты корректно сравнивать? Например, зарплата хорошего крановщика на сегодня всего лишь от 8 до 13 тысяч в месяц.  Куда ему до программиста... Администрирование никто не отменял. Просто программеры вроде иногда применяют, типа, самоадминистрирование и самопланирование. Можно по другому сказать, - Рабовладельцы позволяют рабам заниматься самобичеванием.  Шучу, конечно.
-
sergey_kalenik
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|