|
Західінкомбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 29 вер, 2012 13:01
Наконец можно будет вклад переоформить. Хорошо, что я не подписал договор погашения задолженности еще в августе. Как чувствовал 
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 11:00
Если я понял правильно, то деньги вернут только тогда когда банк объявят банкротом? adeges написав:Наконец можно будет вклад переоформить. Хорошо, что я не подписал договор погашения задолженности еще в августе. Как чувствовал  И что это значит?И я не переоформлял! Только не пойму в чем и я выиграл Как по мне, то я все еще в том месте в котором не должен был бы оказаться порядочный человек! Если не тяжело то прошу расшифровать мне. Спасибо.
-
Kukish
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 11:14
Kukish Пенсіонерам і помершим вклади не віддають! Так хоть можна буде на родичів переоформити, щоб просто так не лежали гроші, якийсь процент набіжить. Можна вклад на дві частини розділити, одну потихеньку забирати, а іншу продовжити. Фонд гарантування вкладів тепер "гарантує" повернення.
-
walerak
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 11:23
walerak написав:Kukish Пенсіонерам і помершим вклади не віддають! Так хоть можна буде на родичів переоформити, щоб просто так не лежали гроші, якийсь процент набіжить. Можна вклад на дві частини розділити, одну потихеньку забирати, а іншу продовжити. Фонд гарантування вкладів тепер "гарантує" повернення.
каким боком тут фонд если банк не собираются ликвидировать ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 11:26
walerak написав:Kukish Пенсіонерам і помершим вклади не віддають! Так хоть можна буде на родичів переоформити, щоб просто так не лежали гроші, якийсь процент набіжить. Можна вклад на дві частини розділити, одну потихеньку забирати, а іншу продовжити. Фонд гарантування вкладів тепер "гарантує" повернення.
У мене в Херсонському відділені уже більше двох років лежить депозит який вони відмовляються повернути. Переоформлювати (продовжувати)чи ще як вони там це називають я не маю бажання. Спілкування з директорами ні до чого не призвели. Обіцяли виплатити половину, а іншу частину через рік - не виконали (не отримали згоди віл Луцька - за їх словами). Тому на даний час сиджу і чекаю "покращення вже сьогодні" !!! Пішов до суду, а там ... Я не юрист, а під час прийняття скарги сказали, що я повинен позиватися до Луцького Західа. Забрав скаргу і чекаю у моря - погоди!
-
Kukish
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 12:39
bolex При тимчасовому учаснику фонда НОВИЙ вклад не гарантувався гарантійним фондом, а зараз гарантується державою. Інша справа що банк не віддає депозити. Потрібно йти на вибори і проголосувати не за партію, яка при владі. Тоді, може, поміняють голову НБУ, і наведуть порядок в нашому банку.
-
walerak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 12:41
walerak написав:bolex При тимчасовому учаснику фонда НОВИЙ вклад не гарантувався гарантійним фондом, а зараз гарантується державою. Інша справа що банк не віддає депозити. Потрібно йти на вибори і проголосувати не за партію, яка при владі. Тоді, може, поміняють голову НБУ, і наведуть порядок в нашому банку.
Тоб-то нічого не змінилося? Шкода!
-
Kukish
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 16:19
Kukish написав: walerak написав:Kukish Пішов до суду, а там ... Я не юрист, а під час прийняття скарги сказали, що я повинен позиватися до Луцького Західа. Забрав скаргу і чекаю у моря - погоди!
В луцькому заході відповідь одна: "Грошей нема". А в луцькому філіалі НБУ кажуть приблизно таке: "Банк розділився, власники тепер англійські, звертайтесь в Англію по такому то адресу, там акціонери сидять. Ми тепер вплинути на банк не можемо". Так а хто ж, як не НБУ, дозволив акції банку розділити. Посилають туди сюди всіх. При нормальній владі уже б давно банк закрили. Так що виходить що банк не із західної України, а англійський. А в Англію судитися ніхто не поїде.
-
walerak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 жов, 2012 14:24
Я фигею, когда эта епопея уже закончится, Великая Отечественная длилась почти четере года, уже немного осталось и срок неотдачи денег догонит и перегонит великую войну. Крепитесь, наши деды выдержали и вы выдержите.
-
mowian
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 жов, 2012 14:38
Я ещё больше прифигел, ВОВ продолжалась 3 года 10 месяцев и 13 дней, а в даном банке деньги не отдают уже 3 года 9 месяцев и 7 дней (я условно за точку начала неотдачи взял начало 2009-го года), то-есть ещё месяц и получите срок ВОВ.
-
mowian
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
|