Західінкомбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 5859606162 ... 135>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Західінкомбанк - БАНКРОТ 2 5 84
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
61%
51
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
10
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
8
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
6%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
12%
10
Всього голосів : 84
Повідомлення Додано: Суб 29 вер, 2012 13:01

walerak написав:Фонд гарантування вкладів перевів банк із тимчасових в постійні учасники фонду.
http://www.fg.org.ua/news/4817/

Наконец можно будет вклад переоформить. Хорошо, что я не подписал договор погашения задолженности еще в августе. Как чувствовал :)
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 11:00

Захеринком

walerak написав:Фонд гарантування вкладів перевів банк із тимчасових в постійні учасники фонду.
http://www.fg.org.ua/news/4817/

Если я понял правильно, то деньги вернут только тогда когда банк объявят банкротом?

adeges написав:Наконец можно будет вклад переоформить. Хорошо, что я не подписал договор погашения задолженности еще в августе. Как чувствовал :)

И что это значит?
И я не переоформлял! Только не пойму в чем и я выиграл :shock:

Как по мне, то я все еще в том месте в котором не должен был бы оказаться порядочный человек!
Если не тяжело то прошу расшифровать мне.
Спасибо.
Kukish

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 11:14

Kukish
Пенсіонерам і помершим вклади не віддають! Так хоть можна буде на родичів переоформити, щоб просто так не лежали гроші, якийсь процент набіжить. Можна вклад на дві частини розділити, одну потихеньку забирати, а іншу продовжити. Фонд гарантування вкладів тепер "гарантує" повернення.
walerak

Подякував: 3 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 11:23

walerak написав:Kukish
Пенсіонерам і помершим вклади не віддають! Так хоть можна буде на родичів переоформити, щоб просто так не лежали гроші, якийсь процент набіжить. Можна вклад на дві частини розділити, одну потихеньку забирати, а іншу продовжити. Фонд гарантування вкладів тепер "гарантує" повернення.

каким боком тут фонд если банк не собираются ликвидировать ?
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 11:26

У мене в Херсонському відділені уже більше двох років лежить депозит який вони відмовляються повернути.
Переоформлювати (продовжувати)чи ще як вони там це називають я не маю бажання.
Спілкування з директорами ні до чого не призвели. Обіцяли виплатити половину, а іншу частину через рік - не виконали (не отримали згоди віл Луцька - за їх словами).
Тому на даний час сиджу і чекаю "покращення вже сьогодні" !!!
Пішов до суду, а там ...
Я не юрист, а під час прийняття скарги сказали, що я повинен позиватися до Луцького Західа. Забрав скаргу і чекаю у моря - погоди!
Kukish

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 12:39

bolex
При тимчасовому учаснику фонда НОВИЙ вклад не гарантувався гарантійним фондом, а зараз гарантується державою. Інша справа що банк не віддає депозити. Потрібно йти на вибори і проголосувати не за партію, яка при владі. Тоді, може, поміняють голову НБУ, і наведуть порядок в нашому банку.
walerak

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 12:41

walerak написав:bolex
При тимчасовому учаснику фонда НОВИЙ вклад не гарантувався гарантійним фондом, а зараз гарантується державою. Інша справа що банк не віддає депозити. Потрібно йти на вибори і проголосувати не за партію, яка при владі. Тоді, може, поміняють голову НБУ, і наведуть порядок в нашому банку.

Тоб-то нічого не змінилося?
Шкода!
Kukish

Повідомлення Додано: Вів 02 жов, 2012 16:19

Kukish написав:
Пішов до суду, а там ...
Я не юрист, а під час прийняття скарги сказали, що я повинен позиватися до Луцького Західа. Забрав скаргу і чекаю у моря - погоди!

В луцькому заході відповідь одна: "Грошей нема".
А в луцькому філіалі НБУ кажуть приблизно таке: "Банк розділився, власники тепер англійські, звертайтесь в Англію по такому то адресу, там акціонери сидять. Ми тепер вплинути на банк не можемо". Так а хто ж, як не НБУ, дозволив акції банку розділити.
Посилають туди сюди всіх. При нормальній владі уже б давно банк закрили. Так що виходить що банк не із західної України, а англійський. А в Англію судитися ніхто не поїде.
walerak

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 14:24

Я фигею, когда эта епопея уже закончится, Великая Отечественная длилась почти четере года, уже немного осталось и срок неотдачи денег догонит и перегонит великую войну.
Крепитесь, наши деды выдержали и вы выдержите.
mowian

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 жов, 2012 14:38

Я ещё больше прифигел, ВОВ продолжалась 3 года 10 месяцев и 13 дней, а в даном банке деньги не отдают уже 3 года 9 месяцев и 7 дней (я условно за точку начала неотдачи взял начало 2009-го года), то-есть ещё месяц и получите срок ВОВ.
mowian

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

#<1 ... 5859606162 ... 135>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор